2 aydır 15 mg kullanıyorum
Sizce ne yapayım
Ama 2 senedir kullanıyorum ve birden bırakmadımSakın bırakmayın 40 mg kullanıyordum 3 ay öncesine kadar. Bir anda bıraktım her şey başa döndü nefret ettim kendimden ve hayattan. Şimdi 100 mg ile devam ediyorum başka bir ilaçla, doktorum böyle yaparak bütün tedaviyi tekrar başa sardığımı söyledi. Ama paxera candır, bana çok kilo aldırdığı için bırakmıştım cahillik işte. Şimdi o kiloları verdim ama paxeradaki mutluluk var mı derseniz bilmiyorum. Henüz yeni ilacıma alışma sürecindeyim ama bir daha ölsem öyle bırakırım ancak.
Bugün doktorumu aradım ilaç la ilgili yok dedi 15 mg biraz daha devam et sonra 10 mg düşür daha sonra 5 mg düşür dedi birşeye üzülmüşsün dedi o yüzden olmuş15 mg ile devam ederken bu sıkıntıları yaşıyorsanız, tedaviniz tamamlanmadan bırakmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ya da farkında değilsiniz, ama bırakıyor olmak sizi kaygılandırdı. Doktorunuzla iletişime geçmenizi öneririm. Belki gerçekten bırakmaya hazırsınız ama bir uzmandan duymaya ihtiyacınız var, belki de ilaç - doz ayarlaması yapılması gerekiyor.