Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

merhaba burayı dışarıdan takip ediyordum. sizlerin yorumları sayesinde ben de adem beye ameliyat olma kararı aldım. amelşyat olan arkadaşların fotoğraflarını görmek çok istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? bir de ameliyat ücreti sanırım 1800 tl civarı. ama sigorta da gerekşyor diye okumuştum. ben emekli üzerinden, babamın üzerinden bakılıyorum, acaba bu oluyor mu bilginiz var mı? çok teşekkürler.

Benim fotolari gorebilirsin profilimden .

Benim de fotoğraflar profilde

izlemeye aldım canım bakabilirsin albümüme. Emekli üzerinden bakınıyorsun tabi. Ama artık o kadar hızlı değişiyorki yasalar yinede emin olmak için Adem Beye bahset onun bilgisi muhakkak vardır.

biricikimiz gelmiş geçmiş olsun. inş iyi sindir.

bandajı çıkaracak kızlar foto bekliyoruz hee
Bebeğim iyiyim şükür korkma sakin ameliyat dan adem bey ve ekibi harika iş çıkartı morluklar fazla olmadı buz'u gece gündüz on beş dakika'da bir koydu annecm fakat feci şişlik var ağrı da sanki abdest alırken burna su çekiyorsun ya o gibi sızlama oldu bende

canim sorunsuz atlatmana sevindim cok gecmis olsun :)

Merhaba yeniden, adem beye muayene için önceden randevu gerekiyor mu? Yoksa gidip orada sira mi aliyoruz. Bir de muayene ücretli mi? Haftaya görüşmeye gidicem çok heyecanliyim :)

Heyecan yapma adem bey çok iyi sakin bir doktor işinin ehli bir çok arkadaşımz gayet memnun canım istediklerini adem bey'e soyle o en iyi şekilde seni memnun eder

Merhaba yeniden, adem beye muayene için önceden randevu gerekiyor mu? Yoksa gidip orada sira mi aliyoruz. Bir de muayene ücretli mi? Haftaya görüşmeye gidicem çok heyecanliyim :)
muayene ücretsiz canım. sadece salı günleri bakıyor. gider gitmez sekreterinden sıra alabiliyorsun. hakkında hayırlısı olsunn.

D defne0000 canim iyi ki acmissin bu topici o kadar guzel iyi insanlar tanidikki sayende canimsinnn
Canım benim ben çok zorlandim Dr araştırırken , adem beyi nette tanıyan kimse bulamadım günlerce deli gibi yazıyodum kulübe birini bulabilmek için . İstedimki olmayı düşünenler varsa yardımcı olabileyim görüyorum ki bi sürü kişinin minik minik burunları oldu bende mutlu oluyorum hem hepinizden surekli hayır duası alıyorum gerçekten teşekkür ederim :) bu arada burnuna baktım seninki de benimki gibi baya kötüymüş şu anki hali harika ifaden yumuşamış hele de yan profilden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…