- 4 Ekim 2015
- 146
- 102
- 33
Canim ne durumda yüzün?saolun kızlarinsan içine çıkcak halim kalmadı
felaket karantinaya aldım kendimiCanim ne durumda yüzün?
canımm doktorun ne diyor bu duruma gecici diymii.felaket karantinaya aldım kendimiinsan içine çıkcak halim yok hala bandajlıyım ve lekelerim para gibi suratımda duruyor.
canımm doktorun ne diyor bu duruma gecici diymii.
evet doktorun ne diyor?felaket karantinaya aldım kendimiinsan içine çıkcak halim yok hala bandajlıyım ve lekelerim para gibi suratımda duruyor.
geçici yada kalıcışığı ile ilgili bişey söylemedi ama hegün foto atıyorum kremlere deavm edelim yarayı açalım yada kapatalım diye takip ediyor. burnumdaki yara küçüldü ama boynumdaki kızarıklar kap kara oldu biyere sürttürmüşüm gibi potasyum yaktı bayaevet doktorun ne diyor?
Anladim kuzum haber et gelismelerdengeçici yada kalıcışığı ile ilgili bişey söylemedi ama hegün foto atıyorum kremlere deavm edelim yarayı açalım yada kapatalım diye takip ediyor. burnumdaki yara küçüldü ama boynumdaki kızarıklar kap kara oldu biyere sürttürmüşüm gibi potasyum yaktı baya
sakın ihmal etme kuzu başka dermatologlarlada görüş bence iz kalmasın. gececektir öyle düşünüyorum. sıkma canını herşeyin bi çözümü var artık kanserin bile. Rabbim yardımcın olsun.geçici yada kalıcışığı ile ilgili bişey söylemedi ama hegün foto atıyorum kremlere deavm edelim yarayı açalım yada kapatalım diye takip ediyor. burnumdaki yara küçüldü ama boynumdaki kızarıklar kap kara oldu biyere sürttürmüşüm gibi potasyum yaktı baya
Allah korusun iyi düşün iyi olur insallah canını sıkıp moralini bozma ne lekeler geçiyor artık hem , çok çok geçmiş olsunsaolun kızlarç güzelleşicem diye iyce sağlığımdan olcam bu gidişle
Bakayım canım girmedim foruma birkaç gündürlaw_yer canım mesaj attım sana geldi mi
İki gözümün altında çizgi şeklinde kaldı sadece. Geçiyor. Yalnız alçı çok uzun süre kaldı bu tatil yüzünden ve havasızlıktan kaşınıyor artık, kaşıyamamak sıkıntı oluyor yüzümü yıkamak istiyorum çok sıkıldımlaw_yer nasıl oldun geçti mi morluklar?
aynı dert bendede var bitlencek gibi hissediyorum kendimi.... insanın yüzünü yıkayamaması cidden kötü bi durummuşİki gözümün altında çizgi şeklinde kaldı sadece. Geçiyor. Yalnız alçı çok uzun süre kaldı bu tatil yüzünden ve havasızlıktan kaşınıyor artık, kaşıyamamak sıkıntı oluyor yüzümü yıkamak istiyorum çok sıkıldım
sivilce oluşabiiyor sargı altında kaşıntı cok oluyor evet. çoğu gitti azı kaldı inşallah sabırİki gözümün altında çizgi şeklinde kaldı sadece. Geçiyor. Yalnız alçı çok uzun süre kaldı bu tatil yüzünden ve havasızlıktan kaşınıyor artık, kaşıyamamak sıkıntı oluyor yüzümü yıkamak istiyorum çok sıkıldım
Hadi bakalım o da atlattı hayırlısıyla. Benim yarın alçım çıkacak çok mutluyum. 11 gün oldu suratımı parçalamak istiyorum artıkKizlarrrbiricik_0320 cok iyi masallah gittim yanina bugun . insallah hemen toparlayacak :)) quiet20
Benim de bandajimi alacak yarin karsilasiriz gene:)Hadi bakalım o da atlattı hayırlısıyla. Benim yarın alçım çıkacak çok mutluyum. 11 gün oldu suratımı parçalamak istiyorum artık
insallah toparlar hemen canimm benimm.Kizlarrrbiricik_0320 cok iyi masallah gittim yanina bugun . insallah hemen toparlayacak :)) quiet20