- 11 Aralık 2012
- 16
- 5
aslında benim önceliğim silikon ameliyatı. ama bir türlü cesaretimi toplayıp gidemiyorum. o yüzden sizleri hayranlıkla izliyorum. burun ameliyatı, silikon dan daha zor ve riskli. iyi cesaret valla. tebrik ederim sizi.Tesekkur ederim canim :) sen de mi adem hocayi dusunuyorsun?
3 kere ameliyat tarihi alip vazgectim korkudan ama adem hocayi taniyinca vazgcmedim bu kez ben . insana cok guven veriyor gorusmediysen bi gorus mutlaka hocayla.aslında benim önceliğim silikon ameliyatı. ama bir türlü cesaretimi toplayıp gidemiyorum. o yüzden sizleri hayranlıkla izliyorum. burun ameliyatı, silikon dan daha zor ve riskli. iyi cesaret valla. tebrik ederim sizi.
ama sonuç güzel olunca tüm sıkıntılara değiyor galiba.
Yok canım alçı haftaya salı alınacakgecmişş olsunn kuzumm alcı alındımı peki. zehranın gamzesi cok güzel ben ona bittim ya maşallah burnuda evrimini tamamlayınca felaket güzel olacak zatennn.
benimki 1 hafta kalacak canımKızlar alçı alındıktan sonra yapıştırılan bantlar kaç gün duruyor?
Sıkıntı geldi bana böyle bantlı bantlı. Keşke o daha az dursaydıbenimki 1 hafta kalacak canım
Sıkıntı geldi bana böyle bantlı bantlı. Keşke o daha az dursaydı
Hiç vakit kaybetmeden yarın farklı bi dermatologa görün canım . Sedef tedavim için Nida Kaçar'a gidiyorum ben çok memnunum o da üniversitede . Bi git istersen ona muayenesi ücretli 85 lira egeer gitmek istersen aklında bulunsun.burumdan estetik olacağım kemerini alıp ucunu kaldırtcağım için ondan önce burnmdaki damar çatlağını aldırayım dedim lazerle sıfıra yakın bi sonuç elde ettim sonra kabarıklık vardı buhar yapalım dedi doktor ve yarayı açık bırakınca iltihap kaptı bir hafta boynca abtibiyotikler ve merhemler geçrmeyince doktor bizzat pansuman yaptı. tam çıkarken boynumda yağ bezesi gibi bişey vardı onu gösterdim. bir tür bakteri dedi suratımın her yerine yaylılacakmış
potasyum hidrostik %10 karışım önerdi. suratımda her yere sürdüm gördüğüm bütün şişliklere o da cildimi tahriş etti . kimyasalın ağ babasını direk sürdüm sonuçta.. suratımın her yeri dayak yemiş gibi kahve rengi benekler var..
ben güzellşmeye çalıştıkça bvi yerlerden sıkıntı çıkıyor sürekli canımdan bezdim..
bi hafta beklitycem doktorum ilgili baya.. hergün whatsapptan yazışıyoruz foto gönderiyorumHiç vakit kaybetmeden yarın farklı bi dermatologa görün canım . Sedef tedavim için Nida Kaçar'a gidiyorum ben çok memnunum o da üniversitede . Bi git istersen ona muayenesi ücretli 85 lira egeer gitmek istersen aklında bulunsun.
Tamm canim cok gecmis olsun ya.bi hafta beklitycem doktorum ilgili baya.. hergün whatsapptan yazışıyoruz foto gönderiyorum
saol kuzu foto yükledimdua edin lütfen ameliyata kadar düzeliyim
canım benimm inşallah gecicidir bu durum. bi dönem bende de olmustu öyle napsam yüzüme ters tepiyodu. şimdi sadece bitkisel kürler ve maskeler yapıyorum cokta üstünde durmuyorum.burumdan estetik olacağım kemerini alıp ucunu kaldırtcağım için ondan önce burnmdaki damar çatlağını aldırayım dedim lazerle sıfıra yakın bi sonuç elde ettim sonra kabarıklık vardı buhar yapalım dedi doktor ve yarayı açık bırakınca iltihap kaptı bir hafta boynca abtibiyotikler ve merhemler geçrmeyince doktor bizzat pansuman yaptı. tam çıkarken boynumda yağ bezesi gibi bişey vardı onu gösterdim. bir tür bakteri dedi suratımın her yerine yaylılacakmış
potasyum hidrostik %10 karışım önerdi. suratımda her yere sürdüm gördüğüm bütün şişliklere o da cildimi tahriş etti . kimyasalın ağ babasını direk sürdüm sonuçta.. suratımın her yeri dayak yemiş gibi kahve rengi benekler var..
ben güzellşmeye çalıştıkça bvi yerlerden sıkıntı çıkıyor sürekli canımdan bezdim..
yüklediğin fotolardan göründüğü kadarıyla müthiş berbat görünmüyor ya . inşallah en kısa sürede atlatırsın.saolun kızlarinsan içine çıkcak halim kalmadı
geçmiş olsun inşallah atlatırsın çabucaksaolun kızlarinsan içine çıkcak halim kalmadı