- 4 Ekim 2015
- 146
- 102
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adem bey in kongresi varmış yeni belli olmuş erkene çekti ameliyat'i
Hayırlısı olsun canım bir an önce olup bitsin ne güzelKızlar 5 kasım da ki ameliyat 2 kasım alındı
Sensin o guzel :) tamponlar ciktiktan sonra yeniden dogduk resmenBugün tamponlarım alındı. Ohh bee dünya varmış. Zehra ile karşılaştık çok güzel olmuş burnu
hayırlısı olsunn canımm benimmm dahada az kaldı heycan tavan yaptı tabe. ama hersey cok güzel olacak inşallahKızlar 5 kasım da ki ameliyat 2 kasım alındı
gecmişş olsunn kuzumm alcı alındımı peki. zehranın gamzesi cok güzel ben ona bittim ya maşallah burnuda evrimini tamamlayınca felaket güzel olacak zatennn.Bugün tamponlarım alındı. Ohh bee dünya varmış. Zehra ile karşılaştık çok güzel olmuş burnu
İnsallah canim benimmgecmişş olsunn kuzumm alcı alındımı peki. zehranın gamzesi cok güzel ben ona bittim ya maşallah burnuda evrimini tamamlayınca felaket güzel olacak zatennn.
var canımm bigün düzelir bigün yamulur en erken 3 ay boyunca yaşarsın bu durumu.Kizkar bant cikinca onden yamuk gozukupte sonra duzelen varmi 13. Gunum tabi sisliktevar
hangimizi göremedin bilemedim kuzum ama bensem eger izlemeye aldım seni görebilirsin.merhaba canım. geçmiş olsun.
fotoğraflarını göremiyorum. yardımcı olurmusun.
zeehra nın fotosunu göremedim canım.hangimizi göremedin bilemedim kuzum ama bensem eger izlemeye aldım seni görebilirsin.
Takibe aldim canim seni gorebilirsinzeehra nın fotosunu göremedim canım.
bu arada harika görünüyorsun.
Tesekkur ederim canim :) sen de mi adem hocayi dusunuyorsun?teşekkür ederim.
bayıldım. bantlı iken bile çok hoş görünüyor. öncesi ve sonrası, iki gülüşün arasında bile muazzam fark var.
güle güle kullan
salı günü bnde oradaydım zehra seni görüdüğünü söyledi ama görüşmek nasip olması :) gözün aydın senin de çıkmış tamponlar cnmmHayırlısı olsun canım bir an önce olup bitsin ne güzel