- 20 Ağustos 2013
- 753
- 122
Teşekkürler canımcok gecmiş olsun kuzumm gec oldu ama biraz dugun telaşı vardı bakamadım fazla bu ara foruma. hadi sende atlattıınn şükürler olsunnn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımcok gecmiş olsun kuzumm gec oldu ama biraz dugun telaşı vardı bakamadım fazla bu ara foruma. hadi sende atlattıınn şükürler olsunnn.
O kadar haklisin ki cok iyi anliyorum seni yarin kurtulacagiz canimAmeliyattan beri hiç uyumadım desem yeridir iyice sinirlerim yıprandı artık. Ağrıyaçözüm var şişliğe morluğa sabrediyoruz ama bu tamponlar insanın hayatını mahvediyor. Alçının verdiği bir rahatsızlık zaten yok. Ama kızlar alçının içinden bile yani daha görmeden sevdim sanki ben burnumu. Sıradaki ameliyat kimin?
5 Kasım mıydı ameliyat tarihin?Kızlar yarın tahlillerim var sanırım sıradaki benim dua edin
İnsallah hersey yolunda gidecek kuzumKızlar yarın tahlillerim var sanırım sıradaki benim dua edin
canım ben senin fotolarını niye göremiyorum?
Ameliyattan beri hiç uyumadım desem yeridir iyice sinirlerim yıprandı artık. Ağrıyaçözüm var şişliğe morluğa sabrediyoruz ama bu tamponlar insanın hayatını mahvediyor. Alçının verdiği bir rahatsızlık zaten yok. Ama kızlar alçının içinden bile yani daha görmeden sevdim sanki ben burnumu. Sıradaki ameliyat kimin?
Kızlar yarın tahlillerim var sanırım sıradaki benim dua edin
Tamam canim iyi misin simdi yapabilecegimiz birsey varsa eger? Cok guzel dert dinlerim :)kaldirdim canim ya psikolojim bozuktu ondan sana ben fotografimi atarim :)
Tamam canim iyi misin simdi yapabilecegimiz birsey varsa eger? Cok guzel dert dinlerim :)
var kuzum ama ben evliyim muhtemelen onun içincanim neden haftaya yaptirmiyosun tahlillerini merak ettim adem bey yokmu diger sali?
var kuzum ama ben evliyim muhtemelen onun için
Hehehe canımm 5 senelik evliyim bi yakınım evlendi.evleniyon mu kızz
Evet bi oğlumm varki yaramazmı yaramaz Canımm sen nasılsın nasıl gidio süreçAyyy ilahiiii saskinnn quiet20 miz evli cocugu bile var .
hadi yaa maş taş gibisin kuzuHehehe canımm 5 senelik evliyim bi yakınım evlendi.
aa niyeKızlar 5 kasım da ki ameliyat 2 kasım alındı