• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronumun abisi..

zoryasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
574
4
46
İstanbul
of ya of nedir bu işverenlerden kendini bişey sananlardan,işyerinde sevmediği anlaşamadığı biri olunca ayağını kaydırmaya çabalayanlardan nedir bu ya nedir iş veriyolarsa para veriyolarsa bizde eşşek gibi çalışıp emeğimizi veriyoruz ,evden çok işyerinde zaman harcıyoruz nedir bu yani para veriyolar diye bizi köle gibi ezmek zorundalarmı,,,herkesi sevmek herkese yalakalık yapmak zorundamıyız bıktım ya yeter ,26 yaşındayım 11 yaşımdan beri el işinde çalışıyorum tam 15 yıldır hep sömürge hem aşağılanma,azarlanma lütfen kızmayın bana olurmu başınızı ağrıtmak istemiyorum ama sizden başka dertleşecek kimsem yok bu iş yerine gireli 1 yıl oluyor 3 patronum var bi tanesi patronumuzun abisi olduğu için yoksa bizde çalışan oda ama abisiya patron gibi havalarda hiç bizaman diğer gerçek patronlarımdan bi kötü söz duymadım hatta pohpohlandım ama bu abisi olacak kişi hayvan gibi kendisinin doğru yaptığı hç bişey yok ama sürekli milletin açığını çıkarmaya ve başkaları duysun diye aaaa bunu öyle yapma böyle olur bunu niye işaretledin daha onun işi bitmedi bir sürü şey özelliklede başkalarının yanında biraz önce patladım bende patronumuz ve oğlu var oda benim masamın önüne sürekli sandalye çekip oturuyo hesap yapıyo düşünsenize bi masayı 2 kişi karşılıklı oturuyoruz çok gıcık oluyorum bu duruma cahil adamın teki zaten taa burdan karşıya ft kesmeye gider onda yanlış keser,bi yere gider kaşeyi unutur hesabı yanlış yapar hep ben düzeltirim 1 yıl oldu burda çalışalı daha 1 kere yanlış fatura kesmedim yanlışımı yakalayamadı ama ses yükselterek üstünlük taslıyodu ama bende bi patladım ne abartıyosunuz dedim nasıl bi ses tonu bu dedim haraketlerini aynen tekrarladım şaştı kaldı bişey diyemedi sizlede konuşurken ses tonumu ayarlamam lazım diyo :) diğer patronum hiç karışmadı hiçde bişey demedi gitti ben gidiyorum kızım işim var dedi gitti ama şimdi o diğer küçük patronun abisi varya kavga ettiğim gider hemen diğerine beni doldurur çokda lülü ne yapayım kızlar yanlışmı yaptım sizce :( ah bu parasızlığın gözü kör olsun evliyim eşmin maaşı az yoksa çeker giderdim :(

Bence iyi yapmışsın.Sustukça,kastıkça üzerine gelir bu tipler.Madem diğer patronlar seni seviyor ve güveniyor o halde bu kavga ettiğin kişiden etkilenmezler.Herkes az çok bilir iş yerinde kimin ne olduğunu.Patronların adaletliyse korkma.Umarım her şey istediğin gibi olur.

eyvallah deyip geçseydin tepene binerdi,sesin çıkmıyor diye seni stres topu gibi kullanırdı.iyi yaptın bence için rahat olsun

Bence iyi yapmışsın.Sustukça,kastıkça üzerine gelir bu tipler.Madem diğer patronlar seni seviyor ve güveniyor o halde bu kavga ettiğin kişiden etkilenmezler.Herkes az çok bilir iş yerinde kimin ne olduğunu.Patronların adaletliyse korkma.Umarım her şey istediğin gibi olur.

Canım benim çok teşekkür ederim evet sustukça sıra bize geliyo valla artık kimseye ezilmiycem Allah rızkımızı bi şekilde verir :)

ağzına diline sağlık çok iyi olmuş haketmiş zaten gayet yerinde olmuş :27::9:

teşekkür ederim bitanem :)

eyvallah deyip geçseydin tepene binerdi,sesin çıkmıyor diye seni stres topu gibi kullanırdı.iyi yaptın bence için rahat olsun

içim rahatladı sayenizde valla ne bu ya bişey demedikçe alttan aldıkça sanki tonlarca para veriyolar sanki bütün gün oturuyorum çaylarını bile sabahları ben demliyorum ofisin temizliğinide ben yapıyorum hiç bişeyden gocunmuyorum ekmek parası diyorum başka bayan yok diye ses etmiyorum ama bu kadar da olmaz bide ne zaman çıkmama 5 dk kalsa bi iş verir yada basar gider onu beklemek zorunda kalırım hep bu böyle bu adamdan nefret ediyorum

Patronların ya da kendini bir şey sananların "Çalışıyor demek ki ihtiyacı var, ne etsek de çalışmak zorunda, alttan almak zorunda" tavırları yokmu deli ediyor beni.Çalıyorum tamam da senin babanın hayrına değil ihtiyacım var tamam ama bu demek değilki gel bir de sırtıma semer vur.

Tepkinizi iyi dile getirmişsiniz, az biraz kurumsallaşmış bir yerse değeriniz bile artar ama küçük çaplı bir yerse "patronun abisine dikleniyor bu" diye sorun da çıkartabilirler.
Umarım olumlu gelişmeler olur sizin adınıza.

Bende çok gördüm bu tripleri. Öğrendiğim tek birşey var, işi deliliğe vurunca kimse ses çıkaramıyor, dozunu ayarlayarak kendinizi savunmanızı tavsiye ederim.

oh iyi olmuş kendim demiş kadar rahatladım nolursa olsun boşver allah bi kapıyı kapar bi kapıyı açar

patron kardeşleri zaten kraldan çok kralcıdırlar.. abisinin parası gider kardeşinin canı gider.. o yüzden tepkin çok yerinde.. madem oda işçi statüsünde ortaklığı filan yok ezdirmeyin kendinizi..

kızlar bugün ne oldu yanıma geldi kimse yoktu patronlar filan onlar olsa diyemez gelmiş diyoki bana bi daha dünki gibi sesini yükseltme diyo bende sizde bana yükseltmeyin dedim herşeyi bi yana bırak ben senden yaşça büyüğüm diyo bende dedimki yaşlamı alakası var dedim babamda olsa hakkımı savunurum dedim aynen böyle iyi sana laf söylenmez sen dediğim dedik diyosun diyo bende dedimki 9 yıldır çalışıyorum daha kimseye saygısızlık etmedim dedim siz öyle diyosanız öyledir dedim kendini bişey sanıyo sonra sustu kaldı ne yapar en fazla kovdurttur çokda lülü Allah bir yerden kapar bi yerden açar düne kadar burasımı vardı yettiya herkese ezilmekten alttan almaktan sinir hastası oldum işte böyle artık şak şak suratlarına söylüyorum elimde değil artık

bende bu konudan dolayı işten ayrıldım canım tepkilerinde haklısın ben şimdi hakarete ve psikolijk şiddete (mobbing) maruz kalmaktan dava açıyorum manevi tazminat davası millete sinirlenir hırsını benden çıkarırdı ama yemedi. sen en doğrusunu yapmışsın canım emin ol senin kalbin doğru olsun allah haklı olanın yanındadır her zaman

Afferın sana:46: Bılırım boyle tıplerı,rahmetlı kemal sunalın oynadıgı bır fılmdee gazınoda bır patronu vardı ya mazlumumu getırın bana dıyodu hanı adam gelıpte dayak atınca patron rahatlıyodu mazlum hastanelık olunca yerıne sabanı getırmıslerdı sabanda sınırlenıp o patronu dovmustu bu durum patronunun hosuna gıtmıstı vallahı gerektıgı yerde saban gıbı sız patronunuzu mazlum yapın dısınızı gosterın eger haksızlık sozkonusuysa yoksa ınsanı canından bezdırırler ses cıkarmadıkca tepeye bınerler:21::21: Hıc korkma canım onlardan buyuk allah var

kovsun tazmnat alırsın çatır çatır 9 sene az değilmiş bide işsizlik parası oh kafanı dinlersin evde:D

hayırlısı tabi ama bence kovulmicaksın :) ilk patladığın anda orda şahit oldu patronun olaya kovcak olsaydı hemen yanına çağırırdı seni bişeyler söylerdi. Hem kaç yaşında adamlar inşallah dolduruşa da gelmezler bence içini ferah tut

Kovdurtursa kovdurtsun, onlara başka eleman varsa, sizede başka iş yeri vardır.

aynen canım içimi ferahlattınız varya Allah hepinizden razı olsun

bende bu konudan dolayı işten ayrıldım canım tepkilerinde haklısın ben şimdi hakarete ve psikolijk şiddete (mobbing) maruz kalmaktan dava açıyorum manevi tazminat davası millete sinirlenir hırsını benden çıkarırdı ama yemedi. sen en doğrusunu yapmışsın canım emin ol senin kalbin doğru olsun allah haklı olanın yanındadır her zaman

Allah ıma güveniyorum zaten ekmek parası diyip çalışıyoruz ben burda hiç gocunmadan temizlik yapıyorum bi muhasebeci temizlik mi yapar kışın yemek bile yaptım onlara mükafatı azarlanmakmış sürmiycem artık hiç bişeye elimi

Afferın sana:46: Bılırım boyle tıplerı,rahmetlı kemal sunalın oynadıgı bır fılmdee gazınoda bır patronu vardı ya mazlumumu getırın bana dıyodu hanı adam gelıpte dayak atınca patron rahatlıyodu mazlum hastanelık olunca yerıne sabanı getırmıslerdı sabanda sınırlenıp o patronu dovmustu bu durum patronunun hosuna gıtmıstı vallahı gerektıgı yerde saban gıbı sız patronunuzu mazlum yapın dısınızı gosterın eger haksızlık sozkonusuysa yoksa ınsanı canından bezdırırler ses cıkarmadıkca tepeye bınerler:21::21: Hıc korkma canım onlardan buyuk allah var

eşimde hep diyo böbürlenme padiişahım senden büyük Allah var diyo eşim bu konuda çok destekçi yarın diyo ver istifanı gel diyo ben oraya gelmiyim diyo :) ama pes etmem kolay kolay

kovsun tazmnat alırsın çatır çatır 9 sene az değilmiş bide işsizlik parası oh kafanı dinlersin evde:D

canım burda çalışalı 1 sene oldu toplam çalışma senem muhasebede 9 sene ...ne kadar tazminat alabilirim ki Allaha şükür işten çıksam iş bulana kadar kaynanamda annemde yardım eder sorun olmaz ben zaten çocuk düşünüyorum diyorum ki onlar dan sorun olmazsa hamile kalıp 5-6 aylığına kadar çalışırım burda nasıl olsa çıkarım az daha dayanıcam eşim çok az maaş alıyo 640 tl onun maaşı az olmasaydı kaygılarımda bu kadar çok olmazdı :(

hayırlısı tabi ama bence kovulmicaksın :) ilk patladığın anda orda şahit oldu patronun olaya kovcak olsaydı hemen yanına çağırırdı seni bişeyler söylerdi. Hem kaç yaşında adamlar inşallah dolduruşa da gelmezler bence içini ferah tut

benimde onlarında ne olduğunu herkes çok iyi biliyo diğer patronumuz o benimle sürtüşeni yerden yere sokuyo adamı resmen mal yerine koyuyo sesini çıkaramıyo oda :)

bi keresinde büyük patron gelmiş bana demiştiki bak sen işinde açık vermemeye bak o adam açığını yakalayıpta bak burda yanlış yapmış filan demesin diyodu sen yanlış yapmaki bende seni savunabileyim diyodu adam ne güzelde biliyo onu bide şu var kızlar burası iflas ertelemede 2 yılı kalmış eğer 2 yılda 1,500 trilyon borcu ödeyemezlerse mahkeme iflaslarını vericek bunlar daha neyin peşindeler anlamış değilim ne istiyolarki sabah herkesten önce iş yerindeyim,iş yerini ben açıyorum,çayı ben koyuyorum,temizliği ben yapıyorum,faturaları işleyip,ba-bs leri düzenliyorum,kdv leri kontrol ediyorum,satış irsaliyelerini giriyorum,personel takibi bende ,iş takibi bende,teklifler bende,bütün cari hesaplar bende ,mutabakatlar bende,telefonada ben bakıyorum,ödemelerlede ben ilgileniyorum,havaleleri eft leri ben yapıyorum, tabi doğal olarak azarıda ben işitiyorum :))))nasıl ama kızlar

önceki ayrıldığım işyerimin patronu yolda gördü beni bi keresinde eve kadar bıraktı adam 300 kişilik bi inşaat firmasının sahibi çok büyüktü firma orda 3 yıl çalışmıştım evlenince yolu ters diye çıkmıştım adam o kadar zenginki dünyadaki 3 adet ferrarinin bitanesi onda düşünün neyse iş yerimi sordu çalışıyomusun filan dedi bende evet dedim anlattım dediki ben arabadan inerken çalıştığın iş yerin çok şanlı senin gibi birini çalıştırdıkları için dedi dürüstlüğünle sen herzaman kazanırsın dedi :) çok mutlu oldum :92:

bence işini iyi yaptıkça bir şeyler söylemeye hak kazanıyor insan ama işinde iyi değilsen bu açığı kapatmak için susuyorsun !! onun için bencede iyi yapmışsın..

üzülme sıkma demesi kolay yaşayan çeken bilir diyorsunuzdurr belkide amaaa rabbim herşeyin eniyisini bilirrr çıkartrlarsada rabbim büyük sıkma canını 3 kuruş veriyorlar ömrümüzdende 5 yılı götürüyorlar mecbur diyorlar nasılolsa sizde boyun egmeyinnn haklıysanız savunun ses çıkartmassanız nasıl olsa sesi yok deyip yükleniyor larr her işte mutlaka bir hayır vardır sevgiyle kalınn:49:

Back
X