- Konu Sahibi zoryasamak
of ya of nedir bu işverenlerden kendini bişey sananlardan,işyerinde sevmediği anlaşamadığı biri olunca ayağını kaydırmaya çabalayanlardan nedir bu ya nedir iş veriyolarsa para veriyolarsa bizde eşşek gibi çalışıp emeğimizi veriyoruz ,evden çok işyerinde zaman harcıyoruz nedir bu yani para veriyolar diye bizi köle gibi ezmek zorundalarmı,,,herkesi sevmek herkese yalakalık yapmak zorundamıyız bıktım ya yeter ,26 yaşındayım 11 yaşımdan beri el işinde çalışıyorum tam 15 yıldır hep sömürge hem aşağılanma,azarlanma lütfen kızmayın bana olurmu başınızı ağrıtmak istemiyorum ama sizden başka dertleşecek kimsem yok bu iş yerine gireli 1 yıl oluyor 3 patronum var bi tanesi patronumuzun abisi olduğu için yoksa bizde çalışan oda ama abisiya patron gibi havalarda hiç bizaman diğer gerçek patronlarımdan bi kötü söz duymadım hatta pohpohlandım ama bu abisi olacak kişi hayvan gibi kendisinin doğru yaptığı hç bişey yok ama sürekli milletin açığını çıkarmaya ve başkaları duysun diye aaaa bunu öyle yapma böyle olur bunu niye işaretledin daha onun işi bitmedi bir sürü şey özelliklede başkalarının yanında biraz önce patladım bende patronumuz ve oğlu var oda benim masamın önüne sürekli sandalye çekip oturuyo hesap yapıyo düşünsenize bi masayı 2 kişi karşılıklı oturuyoruz çok gıcık oluyorum bu duruma cahil adamın teki zaten taa burdan karşıya ft kesmeye gider onda yanlış keser,bi yere gider kaşeyi unutur hesabı yanlış yapar hep ben düzeltirim 1 yıl oldu burda çalışalı daha 1 kere yanlış fatura kesmedim yanlışımı yakalayamadı ama ses yükselterek üstünlük taslıyodu ama bende bi patladım ne abartıyosunuz dedim nasıl bi ses tonu bu dedim haraketlerini aynen tekrarladım şaştı kaldı bişey diyemedi sizlede konuşurken ses tonumu ayarlamam lazım diyo :) diğer patronum hiç karışmadı hiçde bişey demedi gitti ben gidiyorum kızım işim var dedi gitti ama şimdi o diğer küçük patronun abisi varya kavga ettiğim gider hemen diğerine beni doldurur çokda lülü ne yapayım kızlar yanlışmı yaptım sizce
ah bu parasızlığın gözü kör olsun evliyim eşmin maaşı az yoksa çeker giderdim