Kızlar Bugün ne oldu biliyormusunuz; rica ediyoerum her hareketinden mana çıkarmacılar yorum yapmasın tartışmaktan sıkıldım.
odanın önünden geçerken çağırdı yine beni içeri gittim.
Gerçekten bişeyleri bahane etmiş gibiydi.
Biz nakliye sektöründeyiz bu arada
Naber nasılsın nasıl gidiyor vs sorular sordu ben iyiyim ama araçlar gitmedi oturuyorum şimdilil boşum dedm
Oda boştan kastın ne araçlar pozisyonda görünüyor dedi
Dedim geç gttiler ama yüklemeye faturası bugün kesilmez.
Niye faturaya taktın ki dedi gülümsedi(acaba yana yakıla fatura kesip götürmek istediğimimi düşündü,öyle kendimi ele mi verdim acaba dedim üff)
Bende sz sorunca otomatikmen aklıma fatura geldio yüzden, siz genel soruyorsunuz yani anladım dedim evet genel sordum dedi
Kagıtlara baktı böyle hafif tebessümle tamam dedi sessizlik oluştu bende görüşürüz diyerek çıktım odadan
Daha önce böyle çağırmazdı mesela artık daha sık görüşüyoruz diye mi yada diğer fatura götürenlerede karşı böylemi bilmiyorum geçen hatta bi erkek çalışanına gel misafirim ol kahvemden iç filan demiş tesadüfen duydum.
Ama duygularımı bildği halde beni istemeseydi böyle bişi sormaz çağırmaz mümkün olduğunca az görüşmek isterdi sanıyorum dimi? Yani yine az görşüyoruz ama bugün çağırması için gerçekten bi sebep yoktu 1 dakika anca konuşmuşuzdur ztn. Yine ben mi mana çıkarıyorum acaba? Burdakiler öyle söylüyor ya :)))
ay oda bi tuhaf ama heyecanlandığımı bildiği halde sorularıyla sıkıştırıyor beni işle alakalı bile olsa böyle bi tuhaflşıyorum korkuyorum heyecanımı belli edcem yine diye. Sen niye faturaya taktın ki dedi ya o an acaba fatura kesipte görürmek istediğimimi ima etmeye çalıştı acaba