Patronum beni eve bıraktı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tipistipis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
711
509
33
Merhabalar. 24 yaşındayım evliyim. İstanbulda yaşıyoruz. Geçen hafta işe başladım ofiste gayrimenkul işi. Patronum var 51 yaşında. İlk gün akşam işten çıkarken yağmur yağıyordu evim beylikdüzünde ofise uzaktaydı. Patronum gel seni eve bırakayım dedi sağolsun. Evide bizim eve yakındı çünkü. Bıraktı. O arada eşim aramıştı ve görmedim defalarca aradı patronum bana işle ilgili bilgi veriyordu saygısızlık olmasın diye telefonu elime alamadım meşgule attım mesaj attım eşime. Patronum bırakıyor diyip konum attım. Israrla aradı. Kavga ettik seni nasıl eve bırakır diye. 51 yaşında adam diyorum. Kabul etmiyor konuşmuyoruz şuanda. Sizce haklı mı ? ( Arkadaşımın konusudur biz işin içinden çıkamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.) Güncelleme yapıyorum ben arayıp açmadığım zaman patron beni eve bırakıyor diyip mesaj attım ve canlı konum gönderdim. Ona rağmen telefonum açılıcak diyip ısrar etti. Olay bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. 24 yaşındayım evliyim. İstanbulda yaşıyoruz. Geçen hafta işe başladım ofiste gayrimenkul işi. Patronum var 51 yaşında. İlk gün akşam işten çıkarken yağmur yağıyordu evim beylikdüzünde ofise uzaktaydı. Patronum gel seni eve bırakayım dedi sağolsun. Evide bizim eve yakındı çünkü. Bıraktı. O arada eşim aramıştı ve görmedim defalarca aradı patronum bana işle ilgili bilgi veriyordu saygısızlık olmasın diye telefonu elime alamadım meşgule attım mesaj attım eşime. Patronum bırakıyor diyip konum attım. Israrla aradı. Kavga ettik seni nasıl eve bırakır diye. 51 yaşında adam diyorum. Kabul etmiyor konuşmuyoruz şuanda. Sizce haklı mı ? ( Arkadaşımın konusudur biz işin içinden çıkamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.)

Bu kadar kıskançsa nasıl çalışacak o kadın? Bence bi problem yok eve bırakmasında ama patron bozulacak diye öyle açmamalar meşgule almalar da garip, aç konuş mesaj at. Karı koca biraz enterasan davranmış sanki

Telefonu cevaplasa olurmuş, eş meraklanabilir elbette ilk günden bi cevap alamayınca, başına bi iş mi geldi diye. Ancak konuşmanın akışında bazen cevaplanamayabilir de denk gelmez konuşma es vermez, ne diyeceğini şaşabilir olabilir, daha sonra izah edilir "Ya konuşmasını bölemedim adamın o an kusura bakma seni de meraklandırdım özür dilerim" diye.

Ancak kadına hakaret şu küsme-kavga hali, neyin imasıdır neyin küsmesidir? O kadar güvenemiyorsa niye evli?

Arabaya binmekte sıkıntı yok beni de işyerinden araba ile evimn oradan geçerken iş arkadasım patron bırakır eve. Eşimle her iş çıkışı çıktım diye msj atarım zaten o da ya msjla cvp verir yada arar msjda araba ile de belirtirim anlar bırakacaklarını bazen arar bazen aramaz ama aradığında hiç açmamazlık yapmadım 1 2 aradı açtım şimdi söylerim aramaz bile . Keşke açsaydınız

Arabaya binmekte sıkıntı yok beni de işyerinden araba ile evimn oradan geçerken iş arkadasım patron bırakır eve. Eşimle her iş çıkışı çıktım diye msj atarım zaten o da ya msjla cvp verir yada arar msjda araba ile de belirtirim anlar bırakacaklarını bazen arar bazen aramaz ama aradığında hiç açmamazlık yapmadım 1 2 aradı açtım şimdi söylerim aramaz bile . Keşke açsaydınız
Haklısınız..

bence eve bırakmamasında da telefonu açmamasında da sıkıntı yok

yani neden ısrarla arıyor

ben onun sahibiyim gösterisi yapmaya çalışıyor hissi verdi ki o zaman açacağım varsa da açmam o telefonu

patronum da iş arkadaşım da hayatımda ilk defa gördüğüm iş yaptığım şirketlerin çalışanları da müşterilerim de beni her yere bırakır

eşimin bir gün neden onun arabasına bindin dediğini duymadım görmedim

hiç unutmam işe ilk başladığım zamanlarda yani 1-2 aylık çalışan falanım

bir şirketin genel müdürü ile işim var, adam beni geçerken alacak onların şirkete gideceğiz

neyse adam gecikmiş, sekreteri aramış, "gelip alacaktım damdan hanım ı, gecikiyorum da haber vereyim istedim" demiş

sekreter şok olmuştu, X bey gelip alacakmış damdan hanım ı diye

ben de dedim gariplik ne, o adam çok üst düzey birisiymiş ayağıma gelmesine şaşırmış

Kocamla daha 3-5 aylık sevgiliyken arabasına binmek istememistim ben, Daha 1 haftalik patrona güvenme derim haberlerde neler neler izliyoruz. Eşin de haklı bence hadi evine bıraktı diyelim telefonu patronun yanında açıp hayatım patronum bırakıyor eve sağolsun, merak etme der kapatırdım. Eşini haksız bulanlar olmuş ama bence haklı.

Ben o arabaya binmezdim.tlf nu acmamakta cabası zaten.empati yapın bence.. valla bısey diyeyim mi eger boyle bıseyi benim esim yapsa kıyamet sebebi kıyamet. Binecek o arabaya birde tlf acılmayacak vay dunya vay..istedıgı kadar masum olsun.. Net soyluyorum çok buyuk olay olurdu....
Kısacası kocanız sonuna kadar haklı. Adam hangisine kızsın arabaya bındıgınızemı tlf acmadıgınızamı.

bence eve bırakmamasında da telefonu açmamasında da sıkıntı yok

yani neden ısrarla arıyor

ben onun sahibiyim gösterisi yapmaya çalışıyor hissi verdi ki o zaman açacağım varsa da açmam o telefonu

patronum da iş arkadaşım da hayatımda ilk defa gördüğüm iş yaptığım şirketlerin çalışanları da müşterilerim de beni her yere bırakır

eşimin bir gün neden onun arabasına bindin dediğini duymadım görmedim

hiç unutmam işe ilk başladığım zamanlarda yani 1-2 aylık çalışan falanım

bir şirketin genel müdürü ile işim var, adam beni geçerken alacak onların şirkete gideceğiz

neyse adam gecikmiş, sekreteri aramış, "gelip alacaktım damdan hanım ı, gecikiyorum da haber vereyim istedim" demiş

sekreter şok olmuştu, X bey gelip alacakmış damdan hanım ı diye

ben de dedim gariplik ne, o adam çok üst düzey birisiymiş ayağıma gelmesine şaşırmış
Bu arada mesaj attım yani. Tamamen habersizde bırakmadım..

esınızın yerıne koyuyorum kendımı telefonlarını acmadıgınız donmedıgınız ıcın haklı olarak sınırlenmıs ve bunu bırdaha yasamamak ıcın eve getırmesın demıs bellı kı
patronunuz bırsey anlatırken pardon telefonum calıyor deyıp telı acardınız canım yoldayım gelıyorum hava cok yagmurlu dıye sagolsun patronum getırıyor ortalama su kadar dakıka sonra ordayım der kapatırdınız
bana sankı esınız telde ne patronu ? neden getırıyor? der dıye ozellıkle telı acmadınız gıbı geldı cok manasız cunku telı acmamanız

esınız telde ters konusur patronun yanında mahcup olursunuz dıye mı acmadınız ? eger oyleyse kocanız zor bırı derım oyle degılse sız dusuncesız bırısınız derım
patronun boyle yagmurlu havalarda yol ustunde olan yere aracla bırakması sorun degıl bana gore ama esınız rahatsız olacaksa ne olursa olsun patronla bas basa aracla gelme kotu kalplı ınsanlar var ters bırsey soylerler canın sıkılır dedıyse en bastan onun dusuncesıne de saygı duymak gerekır dıye dusunuyorum yanı bakıs acısı nıyet onemlı boyle konularda

kıskanc erkege tahammulum yok o ayrı konu

Neticede patron da olsa yabancı birinin arabasına binmişsiniz, her ne olursa olsun “bi dakika eşim arıyorum müsaadenizle” der telefonu açardım, “hayatım yoldayım ....” şeklinde eşime bilgi verirdim. Eş kişisi burada haklı, ne hanzo ne öküz ne de hadsiz. Adamın karısı ya sonuçta, sonuna kadar haklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X