- 16 Aralık 2022
- 149
- 477
- 18
- 34
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Yaşlar kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 seneyi geçmiştir.. bu tarz seylere pek denk gelmedim. Hatam varsa azarlandım, altmda calısanı denetlemediğim için azarlandım .Ne kadar zamandır iş hayatındasiniz yada nasıl insanlarla muhattap oldunuz bilemiyorum ama başkalarının hatası yüzünden ağlaya ağlaya patronun odasından ciktigimi bilirim...o da beni dinlemeye zahmet etmediği için, öfkesini kontrol edemeyen tipler... varsayım olarak söylemedim zaten hepsi dediğim gibi yaşadığım durumlar
Birkaçında böyle oldu evet ama bazılarında alakaları yoktu tamamen benle alakalıydı. Özellikle tamamen benle alakalı olanlarda başkalarına kızınca çok geriliyorum. Mesela yemekhane görevlisine bile bağırmış ne alakaysa.sizi denetlemesi , yapmadığınızi göstermesi gereken bir kişiden mi geçiyor işleriniz? Hani siz yapıyorsunuz ama bir üstünüz size güvenip o haliyle veriyorsa ve hata çıkıyorsa bu sizin değil üstünüzün sorunudur, lafı o işitir. Eğer böyle bir durum varsa normal geldi.
Bizde de işe başlayan kız arşive dosyaları kafasına göre dizmiş, sisteme kaydetmemis. ona işi öğretmesi gereken kişi ya farketmemis, ya sallamamis. Sonuç olarak birkaç aya bu patladı, her yer karman çorman oldu ve hepimiz vaktimizi ayırıp uzun uğraşlar sonunda orayı toparladık. Bu olayda evet, işi yanlış yapan yeni gelendi. Ama kabak öğretenin başına patladı. Çünkü hem göstermeliydi hem denetlemeliydi. Başından savmis resmen kızı.
Sizde de süreç böyleyse normal. Ben de yeniyken bilmeden hata yaptığımda bana güzelce gösterilerdi, ama bu hatam (ya da bana öğretilmeyen) şey yüzünden bir dosya benden çıkıp ilgili kuruma gidip sorun yasandiysa falan burada suçlu ben de olsam kabak benim amirime patlardi.
Herkes hata yapabilir, önemli olan denetleyenlerin işini güzel yapması.
Belki sizde de oyleidr
Anaaakarsmdaki bi süre sonra evli oldugu halde yavsama cesaretini gösterdi mesela
Yok bariz sey dedi beni ne zmn görecek gözün, sana karsı ne kdr farklı hissettiğimi davrandıgımı farketmemiş olamazsın ?( Hani güleryüzlü olmamdan anlamda cıkarmıs olsa böyle demez) siz söyleyince farkettim kendinize yeni bi müdür bulun dedimAnaaayaa olabiliyor böyle yavşakliklar anacım,az guleryuz gösterirsin kirmamaya çalışırsın hemen kuyruk salladin zannederler mesela
![]()
Zorla işten çık diyorlar resmen,insan nasıl çalışır ki bu şartlarda...resmen taciz....valla ucuz kurtulmussunYok bariz sey dedi beni ne zmn görecek gözün, sana karsı ne kdr farklı hissettiğimi davrandıgımı farketmemiş olamazsın ?( Hani güleryüzlü olmamdan anlamda cıkarmıs olsa böyle demez) siz söyleyince farkettim kendinize yeni bi müdür bulun dedim![]()
Kadın olmak zor vesselam her zaman…Zorla işten çık diyorlar resmen,insan nasıl çalışır ki bu şartlarda...resmen taciz....valla ucuz kurtulmussun![]()
sana yavşıyor söyleyim dikkat etMerhabalar
Çalıştığım şirkette yeni sayılırım yaklaşık 5 ay falan oldu. Burada yaşı en küçük olan benim. Genel olarak benden memnunlar yani üstlerim öyle söylüyor. Fakat herhangi bir hatam olduğunda bana değil diğer çalışanlara patlıyor patronum. Hata dediğim şeyler büyük şeyler değil bu arada.
Mesela eksik girilen bir şeyi gördüğünde diğerlerine esip gürlüyor, sizin uyarmanız lazımdı kontrol etmediniz mi vs vs. Alakasız bir departmanda çalışan kişiye bile kızıyor. Sonra bana gelip aşırı sakin bir şekilde bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyor. Beş ay boyunca sadece bir kere 5 dakikalık bir geç kalmam oldu onda da başka bir çalışana kızmış ben geldiğimde çok sakin tepki verdi. Bu durum biraz göze batıyor. Bana sakin davranma sebebi daha gözden çıkarılabilir görmesi mi bilmiyorum bu durum da korkutuyor açıkçası. Gidip konuşmalı mıyım konuşursam ne demeliyim?
Ben de mahçup oluyorum da işten niye çıkayım maaş alıyorum sonuçtaŞimdi bir çalışan işe geç kaldı diye, alakasız bir şekilde işveren bana bağıramaz. İyi sabrediyor çalışanlar. işverenin kime kur yapmak istediği de beni hiç ilgilendirmez, bunu benim üzerimden yaparsa çok ciddi sıkıntı çıkarırım. Belki de bu yüzden iş hayatında çok tutunabilen bir insan olmamışımdır. Girdiğim iş yerlerinde daha hiç bana bağıran falan olmadı açıkçası. Bir hatam varsa uyarır olmadı işime son verir ama kölesi ya da satın aldığı biriymişim gibi kimsenin azarını falan çekmem. Bu durumun kanıksanmasına da üzüldüm açıkçası. Sizin yerinizde olsam bu durumdan ben mahçup olurdum, işi bırakma raddesine bile gelirdim açıkçası.
size işten çıkma önerisinde bulunmadım.Ben de mahçup oluyorum da işten niye çıkayım maaş alıyorum sonuçta
Şimdi bir çalışan işe geç kaldı diye, alakasız bir şekilde işveren bana bağıramaz. İyi sabrediyor çalışanlar. işverenin kime kur yapmak istediği de beni hiç ilgilendirmez, bunu benim üzerimden yaparsa çok ciddi sıkıntı çıkarırım. Belki de bu yüzden iş hayatında çok tutunabilen bir insan olmamışımdır. Girdiğim iş yerlerinde daha hiç bana bağıran falan olmadı açıkçası. Bir hatam varsa uyarır olmadı işime son verir ama kölesi ya da satın aldığı biriymişim gibi kimsenin azarını falan çekmem. Bu durumun kanıksanmasına da üzüldüm açıkçası. Sizin yerinizde olsam bu durumdan ben mahçup olurdum, işi bırakma raddesine bile gelirdim açıkçası.