- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.814
- 123
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ay o hiç belli olmaz.İkisi de bekarsa neden olmasın.Muhtemelen evlenmek gbi bi niyeti yok zaten… sana bana herkese kalmıştır onun uçkuru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o hiç belli olmaz.İkisi de bekarsa neden olmasın.Muhtemelen evlenmek gbi bi niyeti yok zaten… sana bana herkese kalmıştır onun uçkuru
Mesela benim profil resminizden dolayı direkt size bir sempatim var.Kızım sana söylüyorum gelinim sen anladir o. Belki de begeniyordur sizi.Gidip ne diyeceksiniz ? Bağırması ile gözde olması arasında bir doğru orantı mi var sizce?
Olamaz mıııı?? OlabülürAy o hiç belli olmaz.İkisi de bekarsa neden olmasın.
Bekar da yaş olarak uygun değilAy o hiç belli olmaz.İkisi de bekarsa neden olmasın.
Ürkütmüyor yavru ceylanıPatronunuzun karakteri bu bence. Yenisiniz kacmayin diye size ilimli konusuyor olabilir. İleride size de bagirip cagirabilir. Gidip konusmayin, gozlemleyin.
Sana göre değil.Bekar da yaş olarak uygun değil![]()
Hakikaten.Ona göre uygun olabilir.Bazı erkeklerin böyle bir zaafı var.Sana göre değil.
Yani sempatik olduğumu söylerler nahifim falan da adamın taş gibi sevgilisi vardı bi aralar. O yüzden hiç öyle düşünmedimSana göre değil.
Bana da çok garip geldi durum. Size karşı hisleri olabilir mi? Ya da referansınız kuvvetli mi belki ondan çekiniyordur.Merhabalar
Çalıştığım şirkette yeni sayılırım yaklaşık 5 ay falan oldu. Burada yaşı en küçük olan benim. Genel olarak benden memnunlar yani üstlerim öyle söylüyor. Fakat herhangi bir hatam olduğunda bana değil diğer çalışanlara patlıyor patronum. Hata dediğim şeyler büyük şeyler değil bu arada.
Mesela eksik girilen bir şeyi gördüğünde diğerlerine esip gürlüyor, sizin uyarmanız lazımdı kontrol etmediniz mi vs vs. Alakasız bir departmanda çalışan kişiye bile kızıyor. Sonra bana gelip aşırı sakin bir şekilde bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyor. Beş ay boyunca sadece bir kere 5 dakikalık bir geç kalmam oldu onda da başka bir çalışana kızmış ben geldiğimde çok sakin tepki verdi. Bu durum biraz göze batıyor. Bana sakin davranma sebebi daha gözden çıkarılabilir görmesi mi bilmiyorum bu durum da korkutuyor açıkçası. Gidip konuşmalı mıyım konuşursam ne demeliyim?
Sende taş gibisindir belki.. yada farklı bişey cekiyodur sende ki… hersey tip değil ki.. adam normal davranmıyor özetle .. yarın o birgün bana yavsadı minvalide konu açmak isteniyosan yada adamda hiç gönlün yoksa mesafeni koru.. bana niye kızmıyon hiç yaa diye adama bsey deme.. işine odaklan senin yüzğnden millete carlayıp durmasın ruh hastasıYani sempatik olduğumu söylerler nahifim falan da adamın taş gibi sevgilisi vardı bi aralar. O yüzden hiç öyle düşünmedim
Düşünseniz iyi olur.Yani sempatik olduğumu söylerler nahifim falan da adamın taş gibi sevgilisi vardı bi aralar. O yüzden hiç öyle düşünmedim
Birinin aracılığı ile girdiyseniz ise aradaki kişi kiramayacagi yada üst mertebe biri ise size ses çıkarmıyordur. Her türlü kötü. Diğer personel size bilenir böyle deMerhabalar
Çalıştığım şirkette yeni sayılırım yaklaşık 5 ay falan oldu. Burada yaşı en küçük olan benim. Genel olarak benden memnunlar yani üstlerim öyle söylüyor. Fakat herhangi bir hatam olduğunda bana değil diğer çalışanlara patlıyor patronum. Hata dediğim şeyler büyük şeyler değil bu arada.
Mesela eksik girilen bir şeyi gördüğünde diğerlerine esip gürlüyor, sizin uyarmanız lazımdı kontrol etmediniz mi vs vs. Alakasız bir departmanda çalışan kişiye bile kızıyor. Sonra bana gelip aşırı sakin bir şekilde bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyor. Beş ay boyunca sadece bir kere 5 dakikalık bir geç kalmam oldu onda da başka bir çalışana kızmış ben geldiğimde çok sakin tepki verdi. Bu durum biraz göze batıyor. Bana sakin davranma sebebi daha gözden çıkarılabilir görmesi mi bilmiyorum bu durum da korkutuyor açıkçası. Gidip konuşmalı mıyım konuşursam ne demeliyim?
Mesafeliyim sadece güler yüzlüyüm biraz. Diğer personellerde şakayla karışık sana hiç kızmıyor falan diyince diğerlerine karşı mahçup oluyorumSende taş gibisindir belki.. yada farklı bişey cekiyodur sende ki… hersey tip değil ki.. adam normal davranmıyor özetle .. yarın o birgün bana yavsadı minvalide konu açmak isteniyosan yada adamda hiç gönlün yoksa mesafeni koru.. bana niye kızmıyon hiç yaa diye adama bsey deme.. işine odaklan senin yüzğnden millete carlayıp durmasın ruh hastası![]()
Yok valla hiç aracıyla girmedim. Ben de bilenmelerinden çekiniyorum. Bilenmeleri de önemli değil de kocaman insanlara bağırıp haşlıyor sonra beni arayıp kakara kikiri yapıyorBirinin aracılığı ile girdiyseniz ise aradaki kişi kiramayacagi yada üst mertebe biri ise size ses çıkarmıyordur. Her türlü kötü. Diğer personel size bilenir böyle de
Mesafeliyim sadece güler yüzlüyüm biraz. Diğer personellerde şakayla karışık sana hiç kızmıyor falan diyince diğerlerine karşı mahçup oluyorum
Vallahi y.vşak bu nerde görsem tanırımYok valla hiç aracıyla girmedim. Ben de bilenmelerinden çekiniyorum. Bilenmeleri de önemli değil de kocaman insanlara bağırıp haşlıyor sonra beni arayıp kakara kikiri yapıyor
İlgisi var bariz.Yok valla hiç aracıyla girmedim. Ben de bilenmelerinden çekiniyorum. Bilenmeleri de önemli değil de kocaman insanlara bağırıp haşlıyor sonra beni arayıp kakara kikiri yapıyor