• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum bana kızıp başkalarına bağırıyor??

Ben hiç beğeniyor gibi düşünmedin.. işe yeni başladığınız için ve yaş itibariyle tecrübeniz de az olduğunu düşünüyorum böyle bir durumda asıl sorumluluk diğerlerine verilmiş. Benim de iş yerim de bu şekildeydi üstelik patronum kadındı
Konu sahibinin geç kalmasının sorumluluğunu neden diğer arkadaşlara yuklesin ama? Kadını evden alacak halleri yok ya.

Sarımsağın kokusu 40 gun çıkmamış der atalar. Zaman geçsin sira sizede gelir. Siz adamı begeniyor musunuz ? Bana sizin ilginiz var gibi geldi karşı tarafada bunu yansittiysaniz size bağırmaz.

Merhabalar
Çalıştığım şirkette yeni sayılırım yaklaşık 5 ay falan oldu. Burada yaşı en küçük olan benim. Genel olarak benden memnunlar yani üstlerim öyle söylüyor. Fakat herhangi bir hatam olduğunda bana değil diğer çalışanlara patlıyor patronum. Hata dediğim şeyler büyük şeyler değil bu arada.
Mesela eksik girilen bir şeyi gördüğünde diğerlerine esip gürlüyor, sizin uyarmanız lazımdı kontrol etmediniz mi vs vs. Alakasız bir departmanda çalışan kişiye bile kızıyor. Sonra bana gelip aşırı sakin bir şekilde bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyor. Beş ay boyunca sadece bir kere 5 dakikalık bir geç kalmam oldu onda da başka bir çalışana kızmış ben geldiğimde çok sakin tepki verdi. Bu durum biraz göze batıyor. Bana sakin davranma sebebi daha gözden çıkarılabilir görmesi mi bilmiyorum bu durum da korkutuyor açıkçası. Gidip konuşmalı mıyım konuşursam ne demeliyim?
Seni direk muhatap almıyor.Ast üst ilişkisi var.Sana iş öğretmelerini bekliyor.Yasin küçük bayansin diyor belkide.Sen yinede dikkat et.Yanindaki arkadaşlarina sor yarın birgün gelip size çatacak o kişi.

Sakin davranmasının sebebini nasıl kendinizi gözden cıkarılabilir olarak gördünüz acıklayabilir misiniz?🤔 ben mantklı bi açıklama bulamadım
Yani bence iş anlamında bahsediyor.işveren gelecek vaad eden ve gözden cikartamayacagi personellerine daha fazla bağırır azarlar hakaret eder Kİ o hatayı bir daha yapmasın,kendine çeki düzen versin işinde daha dikkatli davransin diye... Yarın öbür gün gidecek diyerek gözden çıkarttığı insanın da boşuna kalbini kırmaz idare etmeye çalışır...

Merhabalar
Çalıştığım şirkette yeni sayılırım yaklaşık 5 ay falan oldu. Burada yaşı en küçük olan benim. Genel olarak benden memnunlar yani üstlerim öyle söylüyor. Fakat herhangi bir hatam olduğunda bana değil diğer çalışanlara patlıyor patronum. Hata dediğim şeyler büyük şeyler değil bu arada.
Mesela eksik girilen bir şeyi gördüğünde diğerlerine esip gürlüyor, sizin uyarmanız lazımdı kontrol etmediniz mi vs vs. Alakasız bir departmanda çalışan kişiye bile kızıyor. Sonra bana gelip aşırı sakin bir şekilde bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyor. Beş ay boyunca sadece bir kere 5 dakikalık bir geç kalmam oldu onda da başka bir çalışana kızmış ben geldiğimde çok sakin tepki verdi. Bu durum biraz göze batıyor. Bana sakin davranma sebebi daha gözden çıkarılabilir görmesi mi bilmiyorum bu durum da korkutuyor açıkçası. Gidip konuşmalı mıyım konuşursam ne demeliyim?
Yani bence iş anlamında bahsediyor.işveren gelecek vaad eden ve gözden cikartamayacagi personellerine daha fazla bağırır azarlar hakaret eder Kİ o hatayı bir daha yapmasın,kendine çeki düzen versin işinde daha dikkatli davransin diye... Yarın öbür gün gidecek diyerek gözden çıkarttığı insanın da boşuna kalbini kırmaz idare etmeye çalışır... yada gerçekten yenisinizdir sorumluluk almanıza,yada yaptığınız işin kontrol edilmemesine gerçekten kiziyordur...Hatalariniz yüzünden sizi azarlamaz da ustunuzdeki insanı azarlar,normalde aynı bölümdeki ustunuzu azarlamasi lazım ama bazı öfkesini kontrol edemeyen patronlar önüne gelen, nazını çeken kim varsa ona patlar...bence altında bişey aramayın.her verdiğim örnekte birebir gördüğüm patron modelidir...Bazen bayan olduğumuz için bile tartışmaya girmekten kacindiklari oluyor,hele küfür eden bir yapısı varsa gidip üstün olan erkeklere bağırır senin yerine kufreder, sana edemediği için 😊 ben böyle düşünüyorum

Yani bence iş anlamında bahsediyor.işveren gelecek vaad eden ve gözden cikartamayacagi personellerine daha fazla bağırır azarlar hakaret eder Kİ o hatayı bir daha yapmasın,kendine çeki düzen versin işinde daha dikkatli davransin diye... Yarın öbür gün gidecek diyerek gözden çıkarttığı insanın da boşuna kalbini kırmaz idare etmeye çalışır...
İyi de hata yapmadıgı halde diğer calısanları azarlıyor.. çok saçma geliyor bu düşünce kusura bakmayın katılamıcam fikrinize

İyi de hata yapmadıgı halde diğer calısanları azarlıyor.. çok saçma geliyor bu düşünce kusura bakmayın katılamıcam fikrinize
Ne kadar zamandır iş hayatındasiniz yada nasıl insanlarla muhattap oldunuz bilemiyorum ama başkalarının hatası yüzünden ağlaya ağlaya patronun odasından ciktigimi bilirim...o da beni dinlemeye zahmet etmediği için, öfkesini kontrol edemeyen tipler... varsayım olarak söylemedim zaten hepsi dediğim gibi yaşadığım durumlar

Ne kadar zamandır iş hayatındasiniz yada nasıl insanlarla muhattap oldunuz bilemiyorum ama başkalarının hatası yüzünden ağlaya ağlaya patronun odasından ciktigimi bilirim...o da beni dinlemeye zahmet etmediği için, öfkesini kontrol edemeyen tipler... varsayım olarak söylemedim zaten hepsi dediğim gibi yaşadığım durumlar
Hem zaten başkalarına kızıp başka birini azarlama düşüncesi tabiki saçma asla onaylamiyorum ben

Back
X