Patronum bana kızıp başkalarına bağırıyor??

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.994
18.109
248
28
Merhabalar
Çalıştığım şirkette yeni sayılırım yaklaşık 5 ay falan oldu. Burada yaşı en küçük olan benim. Genel olarak benden memnunlar yani üstlerim öyle söylüyor. Fakat herhangi bir hatam olduğunda bana değil diğer çalışanlara patlıyor patronum. Hata dediğim şeyler büyük şeyler değil bu arada.
Mesela eksik girilen bir şeyi gördüğünde diğerlerine esip gürlüyor, sizin uyarmanız lazımdı kontrol etmediniz mi vs vs. Alakasız bir departmanda çalışan kişiye bile kızıyor. Sonra bana gelip aşırı sakin bir şekilde bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyor. Beş ay boyunca sadece bir kere 5 dakikalık bir geç kalmam oldu onda da başka bir çalışana kızmış ben geldiğimde çok sakin tepki verdi. Bu durum biraz göze batıyor. Bana sakin davranma sebebi daha gözden çıkarılabilir görmesi mi bilmiyorum bu durum da korkutuyor açıkçası. Gidip konuşmalı mıyım konuşursam ne demeliyim?

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anladir o. Belki de begeniyordur sizi.Gidip ne diyeceksiniz ? Bağırması ile gözde olması arasında bir doğru orantı mi var sizce?

Merhabalar
Çalıştığım şirkette yeni sayılırım yaklaşık 5 ay falan oldu. Burada yaşı en küçük olan benim. Genel olarak benden memnunlar yani üstlerim öyle söylüyor. Fakat herhangi bir hatam olduğunda bana değil diğer çalışanlara patlıyor patronum. Hata dediğim şeyler büyük şeyler değil bu arada.
Mesela eksik girilen bir şeyi gördüğünde diğerlerine esip gürlüyor, sizin uyarmanız lazımdı kontrol etmediniz mi vs vs. Alakasız bir departmanda çalışan kişiye bile kızıyor. Sonra bana gelip aşırı sakin bir şekilde bunu böyle yaparsan daha iyi olur diyor. Beş ay boyunca sadece bir kere 5 dakikalık bir geç kalmam oldu onda da başka bir çalışana kızmış ben geldiğimde çok sakin tepki verdi. Bu durum biraz göze batıyor. Bana sakin davranma sebebi daha gözden çıkarılabilir görmesi mi bilmiyorum bu durum da korkutuyor açıkçası. Gidip konuşmalı mıyım konuşursam ne demeliyim?
Sizi begeniyo olabilirmi bekarmi patronunuz ? Belkide begendi sizi dikkatinizi cekmeye calisiyo ki besbelli cekmis farketmissiniz siz haric herkese çattığını. Ya bu erkolar niye boyle ya 😂😂😂

Sakin davranmasının sebebini nasıl kendinizi gözden cıkarılabilir olarak gördünüz acıklayabilir misiniz?🤔 ben mantklı bi açıklama bulamadım
Yani şöyle ben seni tatlı dille uyardım sabır gösterdim ama bak sen anlamadın gibisinden. Yaşım diğerlerinden küçük

Gözden çıkarılabilir olduğunu düşünseydi bağırıp,çağırmaz mıydı?
Bende öyle biliyorum ama konu sahibesi farklı düşünmüş ya acaba bilmediğimiz ulvi bi bakış açısı mı var? Cdden merak ettim cddili soruyom yanlıs anlasılmasın 😅

Yani şöyle ben seni tatlı dille uyardım sabır gösterdim ama bak sen anlamadın gibisinden. Yaşım diğerlerinden küçük
İyide kızım sana diyorum gelinim sen anla gbi bisey söz konusu olamaz ki.. iş hayatı bu adam senin yüzünden 1 lira zarar etsin kıcına tekmeyi basar yeni calısansın tazminat hakkında yok. Acımaz yani .. patronun yaşı kaç? Bekar mı? ( kesin bekar değil yavsıyo bu sana uyarayım)

Neset ertasin sarkisi geldi aklima Tatli dile guler yuze doyulurmu doyulurmu 😂😂😂😂

Back
X