- 23 Kasım 2021
- 7
- 5
- 43
-
- Konu Sahibi Karolina013
Pardon da ona neymiş ?Bir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
İşte bende amaç ne anlamadımPardon da ona neymiş ?
Yani beni sormalarından mı rahatsız oldu acaba bilmiyorumGörenler nasıl görüyormuş? Patron çıldırdı dedikleri bu sanırım
Bende anlamadım ki yaPardon da ona neymiş ?
Başka kişiler de varmış sanırım ben orayı kaçırmışım ama karışamaz tabi. Hoş bir şey değil yaptığıYani beni sormalarından mı rahatsız oldu acaba bilmiyorum
Onu da yapmadı malesefo zaman iş hattı versinler size.
kendi hattınız sizin özel alanınız karışamaz.
Dediğini yapmalı mıyım sizce?Başka kişiler de varmış sanırım ben orayı kaçırmışım ama karışamaz tabi. Hoş bir şey değil yaptığı
iş yerinde patron en üst kademe diğer çalışanlar bu kişiye iş ile ilgili güzel şeyleri söylemeye bile çekinir.Onu da yapmadı malesef
Ben olsam yapmazdım o karışamaz. Sizi taciz etmeye kadar giderse de iş degistirin. Bu zamanda zor ama böyle hadsiz insanla da nereye kadar gider.. kendinizi koruyun.Dediğini yapmalı mıyım sizce?
Patronculuk oynamış kendinceBir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
Profil resmine karışacak kadar oynamamalıydıPatronculuk oynamış kendince
Yeni girmişsiniz ve yaşınız küçük. Kendince ben büyüğünüm imajı çizmiş. Özel hayatınıza kimse karışamazProfil resmine karışacak kadar oynamamalıydı