- 14 Temmuz 2011
- 2.855
- 9.835
- 39
- Konu Sahibi Karolina013
Dediğini yapmayın kişisel hesabım olduğu için istediğim fotoğrafı koyarım yetişkin bir insansınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşt sen kim köpek oluyon deseydiniz. O kim oluyor da whatsapp profiline karışabiliyor. Şirket hattı olsa neyse diyecem deBir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
Bence öyle muhabbetlerin döndüğünü duyduysa uyarılması gereken kişi siz değilsiniz karşı taraf açık açık grupta söyleyebilir herkeseBir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
Tabikide karisamaz. Ama belki böyle bisey eskiden yasanmis olabilir sonra güller savasi falan fistan Belki Adam sadece isinize Konsentrasyon olun istiyor?!Bir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
AynenBence öyle muhabbetlerin döndüğünü duyduysa uyarılması gereken kişi siz değilsiniz karşı taraf açık açık grupta söyleyebilir herkese
Al sana erkek değil mi işte hemen yapışırlar.. sahiplenirler… kimsin sen yaa sanane be adam evli barklı herif şeref yoksunu pezoBir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kimseyi ilgilendirmez. Patronunuz tuhafmisBir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
iş hattı versin o zaman kişisel şeylerinize karışamazBir kurumda işe yeni başladım, 24 yaşındayım. Çalışma arkadaşlarımızın ve patronumuzunda dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var, işle ilgili bilgilendirme mesajları falan atıyoruz. Ben patronun yardımcısıyım. Dün beni aradı ve "whatsapp profil resmini kaldır seni gruptan görmesinler Seni soranlar varmış kim bu, çok güzel kızmış diye kimsenin seni görmeyeceği şekilde ayarla ya da fotoğrafını kaldır" dedi. Tuhafıma gitti patronum 37 yaşında ve evli. Sizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı? İyi niyetli söylediğini düşünmek istiyorum ama benden hoşlanıyor da olabilir mi? Bu durum beni rahatsız etti düşüncelerinizi merak ediyorum.
Hayır tabiki giydiğimiz dona da karışsınlar oldu olucak. Hadsiz herif takma boşver. Değiştirme profili hiçbir şey de demeSizce bir patron işçisinin whatsapp profiline karışır mı?