H HAZAL01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2008 101 0 42 15 Eylül 2008 Konu Sahibi HAZAL01 #1 düşükten sonraki patoloji sonucumu şimdi aldım doktora gitmeden önceden sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. SONUÇ:desidual değişme gösteren enfekte ve nekrotik endometrium bilginiz varsa lütfen beni aydınlatın.
düşükten sonraki patoloji sonucumu şimdi aldım doktora gitmeden önceden sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. SONUÇ:desidual değişme gösteren enfekte ve nekrotik endometrium bilginiz varsa lütfen beni aydınlatın.
YEXSXXIXMNUR Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2008 1.266 27 15 Eylül 2008 Konu Sahibi HAZAL01 #2 hazal01 .!.: düşükten sonraki patoloji sonucumu şimdi aldım doktora gitmeden önceden sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Sonuç:desidual değişme gösteren enfekte ve nekrotik endometrium bilginiz varsa lütfen beni aydınlatın. Genişletmek için tıkla... canim pek anlamam ama enfeksiyon mikrop gibi bişey galiba biraz internetten baktim ama anca bu kadarini anladim rabbim hayirli zamanda hayirli bebeklerle sevindirsin
hazal01 .!.: düşükten sonraki patoloji sonucumu şimdi aldım doktora gitmeden önceden sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Sonuç:desidual değişme gösteren enfekte ve nekrotik endometrium bilginiz varsa lütfen beni aydınlatın. Genişletmek için tıkla... canim pek anlamam ama enfeksiyon mikrop gibi bişey galiba biraz internetten baktim ama anca bu kadarini anladim rabbim hayirli zamanda hayirli bebeklerle sevindirsin