Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Sağol Nevoş.Nasılsın?

Gerçekten doğru.Ama kıyafet almak da onları mutlu eder diye düşünüyorum.

İyiyim canım çok sağol
Kızlarımın özel kahvaltısı ile gözlerimi açtımMasayı süslemişler birşeyler hazırlamışlarMum ışığında kahvaltı yaptım
En komiği sabah eşim işe giderken çay demlemiştim.O çayı dökmeden üstüne çay atmışlarSana çay demledik diyorlar

Ne kadar güzel.Mum ışığında kahvaltı çok güzelmiş:)Olsun iyi demlenmiş bir çay içmiş oldun.Benim yeğenim de annesine kahvaltı hazırlayacaktı bu sabah.Annesi akşam ona birşeyler için kızarken yarın sabah utanacaksın bu dediklerinden diyordu.

Sağol canımEvet en azından çay nasıl demlenir öğrendiler
Bizi mutlu eden en güzel şeyler en değerli hediyelerden bile çok değerli
Çocuklar çok güzel şeyler düşünüyorlarAnnalerinin kızmaları bile bunu yapmalarını engel olmuyor

İleride anlatıp gülerler.Güzel bir anı oldu hepiniz için:)Biz çaktırmadan yapıyoruz bunlar davul zurnayla ilan ediyorlar.Yani bizimki öyle.

Günün anlam ve önemine dair karikatürlerimiz.

Nette bir patlıcan yemeği resmi gördüm.Tıkladım Efser'in buraya ekledikleri çıktı.

Sen peynirsiz başka tarif yapacaksın o zaman

Yorgunum,tarif araştırması çok yapamadım,izin günümü heba etsem mi etmesem mi çelişkideyim:)Daha sayayım mı Nevoş.Kader kısmet artık.

Yorgunum,tarif araştırması çok yapamadım,izin günümü heba etsem mi etmesem mi çelişkideyim:)Daha sayayım mı Nevoş.Kader kısmet artık.
Yemek yapmak stresi ve yorgunluğu azaltıyorMadem izinlisin yemek yaparak eğlenebilirsinPatlıcan var mı evde
Hayırlısı olsun canım nasıl istersen

ekliyorum simdi yeni konu acarak foto nasıl ekliycem

foto yüklerken hata veriyor nasıl yüklüyorduk

Aaaa köfteyi yoğurmaya gelecektim neden çağırmadın
Ellerinize sağlık
Resimler büyük olabilir pc de küçültmeniz gerekecek

Pcde paint olmalı orda yeniden boyutlandır olmalı ordaki sayıyı 1000 ise 800 -100 ise 80 yapmalısınız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…