• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Patlıcan Avucunda Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi & Jülyen Kaşık Salata''Sponsor benim;)''

Vayyy...Çok değişik bir sunum ve tarif olmuş gerçektende.. Ellerine emegine saglık canım :56: Başarılar diliyorum yarışmada :29:

Sevgili Elossa, diye kibarca baslayip,
- ne yapmissin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! diyerek haykirarak yazima devam etmek istiyorum. :)

Katilsam mi, katilmasam mi derken, seninkini gördükten sonra vazgectim.
Degisik fikirlere bayilirim, kasiklarin ve yemeklerin benden onmilyonyüz puan aldi! :)

Basarilar dilerim.

Son düzenleme:
Bu ne yahuu :) Şaka gibi olmuş :d

harika görünüyor, ellerine sağlık

offf offf offff diyorumm :56:çookk güzel bir görünümü var eminim lezzetde öyledir :125:
not: lütfen bukadar becerikli olmayınız çok ayıp :20::6::6::21::21::21:

Sen kadar ben de kendime inanırsam bir gün denerim canım benim .
Denersem zaten , seninle paylaşırım . :16:

o zaman merakla beklicem canım seni:16:

Olay bitmiştir.Konu kitlenebilir :1:
Elossa nettiin böylee.Resmen şov yapmışsın.Harikaa.
Olsa da yisekkk

:))
öyle deme hayatım ya:)
çok teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum,keşke ikram edebilsem ahhhh,başım üstüne canım:16:

Elossa kurutulmuş domatesi sen mi kurutuyorsun yoksa hazır mı alıyorsun ? kendin kurutuyoran nasıl kurutuyorsun hazır alıyosan hangi markanınkinden memnunsun ? ben kahvaltılık olarak kullanmak istiyorum da kendim kurutmayı beceremem sanırım hazırlardan da en iyisi hangisidir bilmiyorum da :S

hayatım ben kurutmuyorum benim herşeyimi A dan Z ye annem yapıyor:):16:

Ellerine saglik elosa. Döktürmüssün.
Maharet akiyor her kareden..

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:16:

E şimdi ben nasıl açayım konumu Elossa'm bi söyle bana :) inan olsun senin eline su bile dökemem :) canım ellerin dert görmesin muhteşem olmuşlar başarılar diliyor kocaman öpüyorum seni :16::nazar:

aşkolsun kuzum yaaa öyle deme valla üzülürüm:(
beğenmene nasıl mutlu oldum anlatamam çok teşekkür ederim,ama senin sunumunu da merakla beklemedeyim acele etttt:) :16:

Canmm peki bende kuru domates fln olmazsa bi sorun olur mu kasıklar ıcın?

hayatım kurutulmuş domatesler salata için,kaşıklar için diil;)

Vayyy...Çok değişik bir sunum ve tarif olmuş gerçektende.. Ellerine emegine saglık canım :56: Başarılar diliyorum yarışmada :29:

teşekkürler canımm çok sağol beğenmene sevindim:16:

Sevgili Elossa, diye kibarca baslayip,
- ne yapmissin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! diyerek haykirarak yazima devam etmek istiyorum. :)

Katilsam mi, katilmasam mi derken, seninkini gördükten sonra vazgectim.
Degisik fikirlere bayilirim, kasiklarin ve yemeklerin benden onmilyonyüz puan aldi! :)

Basarilar dilerim.

ehehehehe:)))
çok teşekkür ederim amaaaa katılmazsan gerçekten küserim ona göre,eminim harika bi iş çıkartacaksın ortaya ben inanıyorum canım:16:

Bu ne yahuu :) Şaka gibi olmuş :d

harika görünüyor, ellerine sağlık

şaka diil gerçekk:)
çok teşekkürler canım şımardım vallahi:16:

offf offf offff diyorumm :56:çookk güzel bir görünümü var eminim lezzetde öyledir :125:
not: lütfen bukadar becerikli olmayınız çok ayıp :20::6::6::21::21::21:

oyy çok ayıp bana dimi:)
şaka bi yana ukalalık yapmıyım ama kendime güvenip mutfak konusunda sınırsız diyebilirim canım,bişeyi yapmam için kafama koymam yeter,başkaları yapıyorsa bende yaparım! ;) ve seden de bekliyorum güzel tarifler :16:

o zaman merakla beklicem canım seni:16:

:))
öyle deme hayatım ya:)
çok teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum,keşke ikram edebilsem ahhhh,başım üstüne canım:16:

hayatım ben kurutmuyorum benim herşeyimi A dan Z ye annem yapıyor:):16:

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim:16:

aşkolsun kuzum yaaa öyle deme valla üzülürüm:(
beğenmene nasıl mutlu oldum anlatamam çok teşekkür ederim,ama senin sunumunu da merakla beklemedeyim acele etttt:) :16:

hayatım kurutulmuş domatesler salata için,kaşıklar için diil;)

teşekkürler canımm çok sağol beğenmene sevindim:16:

ehehehehe:)))
çok teşekkür ederim amaaaa katılmazsan gerçekten küserim ona göre,eminim harika bi iş çıkartacaksın ortaya ben inanıyorum canım:16:

şaka diil gerçekk:)
çok teşekkürler canım şımardım vallahi:16:

oyy çok ayıp bana dimi:)
şaka bi yana ukalalık yapmıyım ama kendime güvenip mutfak konusunda sınırsız diyebilirim canım,bişeyi yapmam için kafama koymam yeter,başkaları yapıyorsa bende yaparım! ;) ve seden de bekliyorum güzel tarifler :16:

Kuzum ama servıs kasıklarının altındakı malzemelerde de 2-3 kuru kırmızı biber,kuru domates yazıyor? Kullanmasam sorun olmaz yanı :))

Kuzum ama servıs kasıklarının altındakı malzemelerde de 2-3 kuru kırmızı biber,kuru domates yazıyor? Kullanmasam sorun olmaz yanı :))

hemen düzelttim hayatım,gecenin körü yarışmaya katılınca böyle oluyor:)

vayy elossam vay bee ne uğraşmışın gııı
insan bu kadar uğraşınca yemeye kıyamaz bu fasulyeleri falan
ellerin dert görmesin arkadaşım ,eline koluna sağlık
başarılar dilerim yarışmada
bende bu gün zeytinyağlı bakla yapmıştım aileme hamaratlığım tuttu onunla mı katılsam bende napsam:9::40::37:

canımm çok sağol ya valla çok duygulanıyorum böyle şeyler okuyunca,bide şımarıyorum tabiii:))
öyle düşünme,eminim mutfağa bi atsa kendini,harikalar yaratacağına eminim senin canım:16:

o senin teveccühün canım :38:

yani ben de beceriksiz olduğumu söyleyemem ama senin kadar da becerikli değilim sanırım:27:

ya da vaktim olmadığından ciddi zaman ve emek isteyen şeylere pek yanaşmıyorum :1:

vayy elossam vay bee ne uğraşmışın gııı
insan bu kadar uğraşınca yemeye kıyamaz bu fasulyeleri falan
ellerin dert görmesin arkadaşım ,eline koluna sağlık
başarılar dilerim yarışmada
bende bu gün zeytinyağlı bakla yapmıştım aileme hamaratlığım tuttu onunla mı katılsam bende napsam:9::40::37:

uğraştım kuzumm ama herşey KK için sizin için:)
inan o fasulyeler öylesine lezzetli ki anlatamam,denemeni kesinlikle öneririm canım
bakla çok severim beeennn,üşenmezsem yapim akşama bakim:)
katıl tabisiiii hareket lazım yarışmaya,ne kadar çok kişi o kadar heyecan:):16:

o senin teveccühün canım :38:

yani ben de beceriksiz olduğumu söyleyemem ama senin kadar da becerikli değilim sanırım:27:

ya da vaktim olmadığından ciddi zaman ve emek isteyen şeylere pek yanaşmıyorum :1:

bence yanaşmalısın canım,en azından merakın var mutfağa,bu da bişi:)
ben senden güzel bir sunum bekliyorum yarışma için:34::16:

uğraştım kuzumm ama herşey KK için sizin için:)
inan o fasulyeler öylesine lezzetli ki anlatamam,denemeni kesinlikle öneririm canım
bakla çok severim beeennn,üşenmezsem yapim akşama bakim:)
katıl tabisiiii hareket lazım yarışmaya,ne kadar çok kişi o kadar heyecan:):16:

bence yanaşmalısın canım,en azından merakın var mutfağa,bu da bişi:)
ben senden güzel bir sunum bekliyorum yarışma için:34::16:

iyi düşüncelerin için teşekkür ederim cnm :16:

gerçekten yarışma için ayıracak vaktim yok maalesef :25:

herşeyin her aşamasını fotoğrafla,açıklamalı bir şekilde yaz falan vakit isteyen şeyler bunlar :31:

belki birdaha ki kategori bana uyarsa olabilir:26:

vaktim oldukça kaplumbağa hızında hazırlanırım:1:

iyi düşüncelerin için teşekkür ederim cnm :16:

gerçekten yarışma için ayıracak vaktim yok maalesef :25:

herşeyin her aşamasını fotoğrafla,açıklamalı bir şekilde yaz falan vakit isteyen şeyler bunlar :31:

belki birdaha ki kategori bana uyarsa olabilir:26:

vaktim oldukça kaplumbağa hızında hazırlanırım:1:

Rica ederim hayatım:16:
Tamam sen kendini hazır hissettiğinde katılırsan eğer,ilk destekçilerinden olacağımı bilmeni isterim...:34::16:

Cok farkli tarifler vermissin elossa. Cali fasulyesinde defne yapragi hic duymamistim. Sunum zaten gorsel bir solen. Ellerine saglik:56:

Cok farkli tarifler vermissin elossa. Cali fasulyesinde defne yapragi hic duymamistim. Sunum zaten gorsel bir solen. Ellerine saglik:56:

Teşekkür ederim canım beğenmen mutlu etti beni,defne yaprağının verdiği o koku ve lezzet inanılmaz güzel kesinlikle öneririm denemeni:34:

Back