• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Patlıcan Avucunda Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi & Jülyen Kaşık Salata''Sponsor benim;)''

:53::53::53:ALLAHIM bu ne gorsel bi solendir offf muthis:13::13::13: doktormussun yine canimmm:56::56::56:

:53::53::53: müthiş görünüyor ellerine sağlık. ben de yapmaya kalksam 2 gün mutfaktan çıkamam herhalde. elossa o kaşık şeklindeki hamurları yapmak aklına nereden geldi süper olmuş yahu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yeminle.peki o kaşıklarla salatayı yiyebiliyo muyuz anaammm çok değişik çok güzel ya

çok değişik tarifler ellerine sağlık, görsellik 10 numara:13::13:

elossacım tariflerin çok güzel ellerine sağlık yarışmada da başarılar dilerim:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

cok guzel olmus elossacım ellerine sağlık :))

fasülyeyı bende boyle sunuyorum mısafırlerıme, tek fark közlenmıs kırmızı bıberle sarıyorum :)
patlıcanı denememıstım :) öylede deneyebılırım ;)

salatadaki kasıklara bayıldm :)

yaaa elossa yaaa var ya :5::5::5:

eşini çok kıskandım biliyo musun :17:

şu an kendimden utandım valla bir bayan olarak bu kadar beceriksiz olduğumu düşündüm:25:

seni çok takdir ediyorum canım :42::46::46::46:

başarılar diliyorum :38:

maşAllah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Oy oy oy.
Ekrana yine yapıştım . :17:
Ellerine sağlık Elossa'm .

Ben o salatayı yapsam , yanına bir şey yapacak halim kalmaz . :1:

off anam offf görüntüye bak, iyi ki hamile değilim valla rüyalarına girerdim ona göre :9: yaratıcılıkta müthiş kaşıklara bayıldım, çok şeker olmuşlar. bu aralar fazla giremiyorum maalesef, oylamayı kaçırmamam lazım. ellerine sağlık canım :34:

sunum çok can alıcı gerçekten.
başarılar diliyorum:31:

Son düzenleme:
ellerine sağlık süper görünüyorlar....çok iddialı bir salata yapmışsınn..en kısa zamanda deneyeceğim başarılar diliyorum sevgili Rakibem:54::54::34::34:

:53::53::53:

Süper :56: :39:

Ellere sağlık Elossa :38:

Teşekkür ederimm,Sağol canımm;):16:

vayyy ellerine sağlık canım, bize yine yol göründü:60:

bence elossa elensin,:19:
bunlar kıyıpta yenilemzki. saatlerce otur seyret yani:31::31:

şaka bi yana çok zahmetli bir mönü olmuş canım. eminim lezzeti de bu zahmete değecek kadar harikadır.

sağol hayatım çok teşekkürler,ama elemeyin yafff o kadar uğraştım vallahii,zaten belli oluyor:))
denediğinde kesinlikle lezzetinede bayılacağına garanti veririm canım:16:

bu görüntülerden sonra yarışmaya girecek olanlar eminim vazgeçecek :1:
nasıl bir güzellik bunlar, ellerine sağlık, çok hoş fikirler, mükemmel sunumlar,
kesinlikle deniycem paylaşım için teşekkürler.

canımm çok teşekkür ederimm,yok vazgeçmesin kimse,aksine daha bi istesinler katılmayı bence:)
denediğinde paylaşmanı çok isterim topiğimde:16:

ben hayatımda ne böyle bir sunum gördüm nede böyle harika şeyler
ellerine kollarına sağlık ya başka bir dünya burası belli yani :56::56:

çok teşekkür ederim canım,çok mutlu oldum sözlerine :16:

waowwwww diyorummm :)

bende thanks diyorum canım:16:

:53::53::53:ALLAHIM bu ne gorsel bi solendir offf muthis:13::13::13: doktormussun yine canimmm:56::56::56:

teşekkürler hayatımm,ehh bişiler yaptım işte:16:

:53::53::53: müthiş görünüyor ellerine sağlık. ben de yapmaya kalksam 2 gün mutfaktan çıkamam herhalde. elossa o kaşık şeklindeki hamurları yapmak aklına nereden geldi süper olmuş yahu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yeminle.peki o kaşıklarla salatayı yiyebiliyo muyuz anaammm çok değişik çok güzel ya

canım çok teşekkür ederim,beğenmene mutlu oldum gerçekten çok oyalayıcı ama inan değer yani sonuca;)
kaşıklarlada yiyebilirsin,ardından kaşıklarıda:)))):16:

çok değişik tarifler ellerine sağlık, görsellik 10 numara:13::13:

teşekkürler canım beğenmene mutlu oldum:16:

Çok hoş özgün tarifler ve sunumlar olmuş,
Emeğinize sağlık ...:56:

çok teşekkür ederim canım:16:

elossacım tariflerin çok güzel ellerine sağlık yarışmada da başarılar dilerim:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

canım benim teşekkür ederim çok sağol:16:
cok guzel olmus elossacım ellerine sağlık :))

fasülyeyı bende boyle sunuyorum mısafırlerıme, tek fark közlenmıs kırmızı bıberle sarıyorum :)
patlıcanı denememıstım :) öylede deneyebılırım ;)

salatadaki kasıklara bayıldm :)

canım çok teşekkür ederim,közlenmişlede çok yaptım ben ama patlıcanı mutlaka denemelisin,eşim utanmasa bugün yine isticek yapmamı,o derece:))):16:

Kuzucummm supersınn okuldan geldm drek pc yı actımm merakla .. Muhtesem gorunuyor hepsıı

canımcımmm evet sen dnden beri bayağı meraktaydın ama napim gerçekten çookk uzun sürüyor hazırlamak,ama değdi sonuca:16:

yaaa elossa yaaa var ya :5::5::5:

eşini çok kıskandım biliyo musun :17:

şu an kendimden utandım valla bir bayan olarak bu kadar beceriksiz olduğumu düşündüm:25:

seni çok takdir ediyorum canım :42::46::46::46:

başarılar diliyorum :38:

maşAllah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımm çok sağol ya valla çok duygulanıyorum böyle şeyler okuyunca,bide şımarıyorum tabiii:))
öyle düşünme,eminim mutfağa bi atsa kendini,harikalar yaratacağına eminim senin canım:16:

Oy oy oy.
Ekrana yine yapıştım . :17:
Ellerine sağlık Elossa'm .

Ben o salatayı yapsam , yanına bir şey yapacak halim kalmaz . :1:

sağolasın kuzumm çok teşekkür ederim,evet salatada epey oyalayıcı ama inanılmaz lezzetlii,bol zeytinyağ,bol limon oy oy oyyy:))
eğer denersen kapari mutlaka kullan emi:16:

off anam offf görüntüye bak, iyi ki hamile değilim valla rüyalarına girerdim ona göre :9: yaratıcılıkta müthiş kaşıklara bayıldım, çok şeker olmuşlar. bu aralar fazla giremiyorum maalesef, oylamayı kaçırmamam lazım. ellerine sağlık canım :34:

ehehehe:)))
canım sağolasın çok teşekkür ederimmm beğenmene çok sevindim,kaşıklar zaten on numara çok lezzetliii:)
oylamayı kaçırma o zamann emiii:52: :16:

sunum çok can alıcı gerçekten.
başarılar diliyorum:31:

teşekkürler canım beğenmene mutlu oldum:16:

Ellerine sağlık! Görünüm cok değişik olmuş:21:

çok teşekkür ederim canım:16:

ellerine sağlık süper görünüyorlar....çok iddialı bir salata yapmışsınn..en kısa zamanda deneyeceğim başarılar diliyorum sevgili Rakibem:54::54::34::34:

teşekkürler rakibecim çok sağol beğenmene mutlu oldum:16:

ikiside güzel görünüyor ellerine sağlık canım..salatanı denemeye calısacagm ama patlıcan ve fasulye ikilisini bir arada damak zevkim tutmuyor fakat sunumun güzelmiş:)))

ikiside güzel görünüyor ellerine sağlık canım..salatanı denemeye calısacagm ama patlıcan ve fasulye ikilisini bir arada damak zevkim tutmuyor fakat sunumun güzelmiş:)))

Teşekkür ederim canım,patlıcan yerine etli kırmızı bibelerden deneyebilirsin:16:

Son düzenleme:
Elossaaaaam salatadakii kuru domates ve kuru bıber derken ? Tam anlayamadm da fotoda da yok sankiii denemeye calıscam da eksıksız olsun dmı bebegm :))

sağolasın kuzumm çok teşekkür ederim,evet salatada epey oyalayıcı ama inanılmaz lezzetlii,bol zeytinyağ,bol limon oy oy oyyy:))
eğer denersen kapari mutlaka kullan emi:16:

Denemek isterim ama deneyebilir miyim , işte bunu bilemiyorum . :17:
O potansiyeli kendimde göremiyorum canımm. :17:

Kapari tavsiyeni unutmam asla. :16:

Back