Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper
Ellere sağlık Elossa
vayyy ellerine sağlık canım, bize yine yol göründü
bence elossa elensin,
bunlar kıyıpta yenilemzki. saatlerce otur seyret yani
şaka bi yana çok zahmetli bir mönü olmuş canım. eminim lezzeti de bu zahmete değecek kadar harikadır.
bu görüntülerden sonra yarışmaya girecek olanlar eminim vazgeçecek
nasıl bir güzellik bunlar, ellerine sağlık, çok hoş fikirler, mükemmel sunumlar,
kesinlikle deniycem paylaşım için teşekkürler.
ben hayatımda ne böyle bir sunum gördüm nede böyle harika şeyler
ellerine kollarına sağlık ya başka bir dünya burası belli yani
waowwwww diyorummm :)
ALLAHIM bu ne gorsel bi solendir offf muthis:13::13::13: doktormussun yine canimmm
müthiş görünüyor ellerine sağlık. ben de yapmaya kalksam 2 gün mutfaktan çıkamam herhalde. elossa o kaşık şeklindeki hamurları yapmak aklına nereden geldi süper olmuş yahu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yeminle.peki o kaşıklarla salatayı yiyebiliyo muyuz anaammm çok değişik çok güzel ya
çok değişik tarifler ellerine sağlık, görsellik 10 numara:13::13:
Çok hoş özgün tarifler ve sunumlar olmuş,
Emeğinize sağlık ...
elossacım tariflerin çok güzel ellerine sağlık yarışmada da başarılar dilerim
cok guzel olmus elossacım ellerine sağlık :))
fasülyeyı bende boyle sunuyorum mısafırlerıme, tek fark közlenmıs kırmızı bıberle sarıyorum :)
patlıcanı denememıstım :) öylede deneyebılırım
salatadaki kasıklara bayıldm :)
Kuzucummm supersınn okuldan geldm drek pc yı actımm merakla .. Muhtesem gorunuyor hepsıı
yaaa elossa yaaa var ya
eşini çok kıskandım biliyo musun
şu an kendimden utandım valla bir bayan olarak bu kadar beceriksiz olduğumu düşündüm
seni çok takdir ediyorum canım
başarılar diliyorum
maşAllah
Oy oy oy.
Ekrana yine yapıştım .
Ellerine sağlık Elossa'm .
Ben o salatayı yapsam , yanına bir şey yapacak halim kalmaz .
off anam offf görüntüye bak, iyi ki hamile değilim valla rüyalarına girerdim ona göre yaratıcılıkta müthiş kaşıklara bayıldım, çok şeker olmuşlar. bu aralar fazla giremiyorum maalesef, oylamayı kaçırmamam lazım. ellerine sağlık canım
sunum çok can alıcı gerçekten.
başarılar diliyorum
Ellerine sağlık! Görünüm cok değişik olmuş
ellerine sağlık süper görünüyorlar....çok iddialı bir salata yapmışsınn..en kısa zamanda deneyeceğim başarılar diliyorum sevgili Rakibem
ikiside güzel görünüyor ellerine sağlık canım..salatanı denemeye calısacagm ama patlıcan ve fasulye ikilisini bir arada damak zevkim tutmuyor fakat sunumun güzelmiş:)))
hımm olabilir aslında canım etli biberle teşekkür ederim...Teşekkür ederim canım,patlıcan yerine etli kırmızı bibelerden deneyebilirsin
sağolasın kuzumm çok teşekkür ederim,evet salatada epey oyalayıcı ama inanılmaz lezzetlii,bol zeytinyağ,bol limon oy oy oyyy:))
eğer denersen kapari mutlaka kullan emi