Zeytinyağlılar Patlıcan Avucunda Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi & Jülyen Kaşık Salata''Sponsor benim;)''

ALLAHIM bu ne gorsel bi solendir offf muthis:13::13::13: doktormussun yine canimmm

müthiş görünüyor ellerine sağlık. ben de yapmaya kalksam 2 gün mutfaktan çıkamam herhalde. elossa o kaşık şeklindeki hamurları yapmak aklına nereden geldi süper olmuş yahu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yeminle.peki o kaşıklarla salatayı yiyebiliyo muyuz anaammm çok değişik çok güzel ya

çok değişik tarifler ellerine sağlık, görsellik 10 numara:13::13:

elossacım tariflerin çok güzel ellerine sağlık yarışmada da başarılar dilerim

cok guzel olmus elossacım ellerine sağlık :))

fasülyeyı bende boyle sunuyorum mısafırlerıme, tek fark közlenmıs kırmızı bıberle sarıyorum :)
patlıcanı denememıstım :) öylede deneyebılırım

salatadaki kasıklara bayıldm :)

yaaa elossa yaaa var ya

eşini çok kıskandım biliyo musun

şu an kendimden utandım valla bir bayan olarak bu kadar beceriksiz olduğumu düşündüm

seni çok takdir ediyorum canım

başarılar diliyorum

maşAllah

Oy oy oy.
Ekrana yine yapıştım .
Ellerine sağlık Elossa'm .

Ben o salatayı yapsam , yanına bir şey yapacak halim kalmaz .

off anam offf görüntüye bak, iyi ki hamile değilim valla rüyalarına girerdim ona göre yaratıcılıkta müthiş kaşıklara bayıldım, çok şeker olmuşlar. bu aralar fazla giremiyorum maalesef, oylamayı kaçırmamam lazım. ellerine sağlık canım

sunum çok can alıcı gerçekten.
başarılar diliyorum

Son düzenleme:
ellerine sağlık süper görünüyorlar....çok iddialı bir salata yapmışsınn..en kısa zamanda deneyeceğim başarılar diliyorum sevgili Rakibem

Süper

Ellere sağlık Elossa

Teşekkür ederimm,Sağol canımm

sağol hayatım çok teşekkürler,ama elemeyin yafff o kadar uğraştım vallahii,zaten belli oluyor:))
denediğinde kesinlikle lezzetinede bayılacağına garanti veririm canım

bu görüntülerden sonra yarışmaya girecek olanlar eminim vazgeçecek
nasıl bir güzellik bunlar, ellerine sağlık, çok hoş fikirler, mükemmel sunumlar,
kesinlikle deniycem paylaşım için teşekkürler.

canımm çok teşekkür ederimm,yok vazgeçmesin kimse,aksine daha bi istesinler katılmayı bence:)
denediğinde paylaşmanı çok isterim topiğimde

ben hayatımda ne böyle bir sunum gördüm nede böyle harika şeyler
ellerine kollarına sağlık ya başka bir dünya burası belli yani

çok teşekkür ederim canım,çok mutlu oldum sözlerine

waowwwww diyorummm :)

bende thanks diyorum canım

ALLAHIM bu ne gorsel bi solendir offf muthis:13::13::13: doktormussun yine canimmm

teşekkürler hayatımm,ehh bişiler yaptım işte

canım çok teşekkür ederim,beğenmene mutlu oldum gerçekten çok oyalayıcı ama inan değer yani sonuca
kaşıklarlada yiyebilirsin,ardından kaşıklarıda:))))

çok değişik tarifler ellerine sağlık, görsellik 10 numara:13::13:

teşekkürler canım beğenmene mutlu oldum

Çok hoş özgün tarifler ve sunumlar olmuş,
Emeğinize sağlık ...

çok teşekkür ederim canım

elossacım tariflerin çok güzel ellerine sağlık yarışmada da başarılar dilerim

canım benim teşekkür ederim çok sağol

canım çok teşekkür ederim,közlenmişlede çok yaptım ben ama patlıcanı mutlaka denemelisin,eşim utanmasa bugün yine isticek yapmamı,o derece:)))

Kuzucummm supersınn okuldan geldm drek pc yı actımm merakla .. Muhtesem gorunuyor hepsıı

canımcımmm evet sen dnden beri bayağı meraktaydın ama napim gerçekten çookk uzun sürüyor hazırlamak,ama değdi sonuca

canımm çok sağol ya valla çok duygulanıyorum böyle şeyler okuyunca,bide şımarıyorum tabiii:))
öyle düşünme,eminim mutfağa bi atsa kendini,harikalar yaratacağına eminim senin canım

Oy oy oy.
Ekrana yine yapıştım .
Ellerine sağlık Elossa'm .

Ben o salatayı yapsam , yanına bir şey yapacak halim kalmaz .

sağolasın kuzumm çok teşekkür ederim,evet salatada epey oyalayıcı ama inanılmaz lezzetlii,bol zeytinyağ,bol limon oy oy oyyy:))
eğer denersen kapari mutlaka kullan emi

ehehehe:)))
canım sağolasın çok teşekkür ederimmm beğenmene çok sevindim,kaşıklar zaten on numara çok lezzetliii:)
oylamayı kaçırma o zamann emiii

sunum çok can alıcı gerçekten.
başarılar diliyorum

teşekkürler canım beğenmene mutlu oldum

Ellerine sağlık! Görünüm cok değişik olmuş

çok teşekkür ederim canım

ellerine sağlık süper görünüyorlar....çok iddialı bir salata yapmışsınn..en kısa zamanda deneyeceğim başarılar diliyorum sevgili Rakibem

teşekkürler rakibecim çok sağol beğenmene mutlu oldum

ikiside güzel görünüyor ellerine sağlık canım..salatanı denemeye calısacagm ama patlıcan ve fasulye ikilisini bir arada damak zevkim tutmuyor fakat sunumun güzelmiş:)))

ikiside güzel görünüyor ellerine sağlık canım..salatanı denemeye calısacagm ama patlıcan ve fasulye ikilisini bir arada damak zevkim tutmuyor fakat sunumun güzelmiş:)))

Teşekkür ederim canım,patlıcan yerine etli kırmızı bibelerden deneyebilirsin

Son düzenleme:
Elossaaaaam salatadakii kuru domates ve kuru bıber derken ? Tam anlayamadm da fotoda da yok sankiii denemeye calıscam da eksıksız olsun dmı bebegm :))

sağolasın kuzumm çok teşekkür ederim,evet salatada epey oyalayıcı ama inanılmaz lezzetlii,bol zeytinyağ,bol limon oy oy oyyy:))
eğer denersen kapari mutlaka kullan emi

Denemek isterim ama deneyebilir miyim , işte bunu bilemiyorum .
O potansiyeli kendimde göremiyorum canımm.

Kapari tavsiyeni unutmam asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…