• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Patlıcam 😩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sadecemelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
2.236
5.505
108
32
Kızlar selam
5 aylık hamileyim, ama kabızlıktan patlıcam resmen, çok rahatsız ediyor beni. Her şeyi denedim yürüyüş, mısır, ballı sirkeli su, sabah kalkınca suda bekletilmiş gün kurusu, zeytin yağı ama işe yaramıyor, hamile olmadan önce de vardı kabızlık sıkıntım ama bunları yapınca düzelirdi. Şimdi doktor randevuma daha var, ebeler, doktorlar, bilgili analar bana bi yardımcı olun, bildiğiniz şurup vs varsa kullanayım. Bunun dışında sıkıntısız bi gebeliğim var.

Be
Kızlar selam
5 aylık hamileyim, ama kabızlıktan patlıcam resmen, çok rahatsız ediyor beni. Her şeyi denedim yürüyüş, mısır, ballı sirkeli su, sabah kalkınca suda bekletilmiş gün kurusu, zeytin yağı ama işe yaramıyor, hamile olmadan önce de vardı kabızlık sıkıntım ama bunları yapınca düzelirdi. Şimdi doktor randevuma daha var, ebeler, doktorlar, bilgili analar bana bi yardımcı olun, bildiğiniz şurup vs varsa kullanayım. Bunun dışında sıkıntısız bi gebeliğim var.
Bende çok sıkıntı çektim bu konuda ve özellkle doktorum kabız olman yasak demişti..Duphalc verdi 3 şişe onu kullandım..

bende senın gibiydim ve hayatım boyunca hiç olmadıgım kadar düzenli wc ye cıktıgımı biliyorum hamıleyken ,

sıcak kaynar süt ,gece yatmadan enson onu içip yatacaksın üzerine suda içme ,
vur kafayı yat , çok faydasını görürsün ,

bende senın gibiydim ve hayatım boyunca hiç olmadıgım kadar düzenli wc ye cıktıgımı biliyorum hamıleyken ,

sıcak kaynar süt ,gece yatmadan enson onu içip yatacaksın üzerine suda içme ,
vur kafayı yat , çok faydasını görürsün ,
Denicem bu akşam 😔

Kızlar selam
Eczanede hamilelerin kullanabilecegi surup var doktorunun numarasi yokmu ara sor

Numarası yok bu randevuya gittiğimde isteyeceğim 😔
Kesinlikle al acil durum dada direk ararsin ben zirt birt ariyodum valla dusuk tehlikesi yasamistim randevusuz direk gider gitmez almisti beni cok sukur bebegim 9 aylik suan 😊 bende kabizlik yasadigimda belunis yazmosti ama kullanmamistim saglikli bulmuyorum ilac ama surup tarzi ilac olmayan bitkisel ler var en azindan rahatlatir seni

kardeşimin karısı normal zamanda sinamekiyle sadece wc ye çıkabiliyordu ,
hamıleyken söyledim yapmış ( şaşırtıcı :KK53:)

abla bune yaaa ben hayatımda bukadar düzenli wc ye çıkmıyordum dedi ,
Dün gece ballı süt içtim ama kaynar değildi sonrada mandalina yedim 🙃 bu gece sadece sadece onu içip yatim o zaman

Kesinlikle al acil durum dada direk ararsin ben zirt birt ariyodum valla dusuk tehlikesi yasamistim randevusuz direk gider gitmez almisti beni cok sukur bebegim 9 aylik suan 😊 bende kabizlik yasadigimda belunis yazmosti ama kullanmamistim saglikli bulmuyorum ilac ama surup tarzi ilac olmayan bitkisel ler var en azindan rahatlatir seni
Biraz doktor değişikliğim oldu da ondan alamadım, en son doktorumu sevdim ikinci gidişim olacak ona bu randevu kesin alırım artık 😂

Dün gece ballı süt içtim ama kaynar değildi sonrada mandalina yedim 🙃 bu gece sadece sadece onu içip yatim o zaman

ama sade süt iç , ballı sütün bebege bir faydası olmuyor sadece kilo alıyorsun , yapma ,

balı ayrı yee ve gece enson iç ve yat ,

çok fayda görürsün inşallahhhh :dua::KK45: kız sonra bana dua edersin :KK53:

Facebookta probiyotik mutfak diye bi grup var. Ordan da araştırabilirsiniz. Kombiyotik yoğurt kabızlıklarda ve ishalde birebir. Bi araştırın derim

Facebookta probiyotik mutfak diye bi grup var. Ordan da araştırabilirsiniz. Kombiyotik yoğurt kabızlıklarda ve ishalde birebir. Bi araştırın derim
Facebooktan başka bi yerde yok mu acaba çünkü Facebook üyeliğim yok, kefir denedim sabahları aç karnına günde bir iki defa içtim ona benzer bi şey mi acaba

Kombiyotik yoğurt normal yoğurda benziyo. Toz mayalar var. İnternetten de sipariş veriliyo. 45 derecede mayalqmak gerekiyo ve tutturmak normal yoğurda göre biraz daha zor. Ama çok iş görüyo. Hatta kabız çocuklara da tavsiye ediliyo

Back