Patlamak üzereyim!

arabayı satın kyk ve kredinin bir kismını kapatın.

50 bin tl yi unutun ama ailenizi durumdan haberdar edin yetiremiyoruz gecinemiyoruz dugun borclari ev kira diye bahsedin. siz bahsetmedikce onlar maddi anlamda uzerinize gelirler.

arabayı satma sebebinizide soyleyin. borcumuz vardı satmak zorunda kaldık diye. bilsinlerki o a gore davransınlar.

Benim ailem bana hiç acımadı inanın
Bu maddi konuda ezilmekten sağlıksız bir insana dönüştüm

Annen seni nereden vuracağını bulmuş, sen arabayı istedikçe bağırıp çağırıp susturuyor.
Sen de her seferinde geri çekilmişsin, yine aynısını yapacak
Bu sefer ne derse desin vazgeçme gerekirse açma telefonu, açıp konu aynı yere gelirse kapat telefonu
Ama arkadaşların dediği haklı bir borçlarını kapat, rahata er biraz, krediler uçuyor zaten hemen ev almayı düşünme bence.

Eşiminde arabası var 2 araba olunca başlıyorlar sataşmaya.
Görgüsüz vs deniyor hep onları duymamak için gidip veriyorum

ne alaka 2 araba görgüsüzlük olsun. kari koca calisan hele de cocugu olan kisilere 2 araba sart. heleki buyuk sehirde yasiyorsan. bence ailenize biraz cevap vermeyi ogrenin.

Yaş gidiyor, çocuk yapalım diyoruz işte sonra her şey sarpa sarıyor sağlıklı düşünemiyorum
Kendimi çok yaşlı hissediyorum
Sigaraya baslamak nasıl bir kacı
Aynını bende yazdım mantıklısı amaaa uymak gerek buna

Eşimi kaale almadığımı nereden çıkardınız?
Allah aşkınıza bu anlattığım durum özet, ben bu duruma gelene kadar ne gözyaşları döktüm ne kavgalar ettim bilseniz.
Kimseyi korumuyorum aksine evliliğime zarar gelmesin, huzurlu yuvam olsun istiyorum ama olmuyor.
Yardımcı olmuyorlar, durumumdan haberleri var ama etmiyorlar işte.
Arabayı satıp yatırım yapacağım ev alırken elimde fazla para olsun diye.

Bende kuaföre gitmek istiyorum, dışarda eğlenmek istiyorum diye çok ağladım :)

aynıyız valla :)))) ama senin araban varmış bir an önce onu satıp brçları kapatsanız birazda evliliğin tadını çıkarırdınız. borçların bitmesine ne kdr var. yada arabayı satıp vadeli hesaba koyup aylık gelen parayı çekip harcayadabiliirsiniz. ailenin yardım etmemesi çok üzücü

Durumdan haberleri var

ne alaka 2 araba görgüsüzlük olsun. kari koca calisan hele de cocugu olan kisilere 2 araba sart. heleki buyuk sehirde yasiyorsan. bence ailenize biraz cevap vermeyi ogrenin.

Anlamaya çalışmayan insanlara kitap yazsanız kafaları gene almaz :)
Ne savaşlar verdim sonuç hüsran

11 ay kaldı, yüksek çektim birde aylık taksiti de yüksek
Evet ya vadeli yapacağım yada dolar falan alıp kenarıya atcam ama bakalım daha satılmadı.
Aile diyince kaçasım geliyor dünyadan Benim için hiç bir şey ifade etmiyorlar.

[
Eşimi gerçekten çok seviyorum, çok merhametli adamdır, beni üzmez ama durumlar böyle olunca ondan bile kopabiliyorum. Bu yazınızdan yola cıkarak dedım. Kaale almıyor yanlıs olabilir ama oyle anladım. Size biraz destek olsun diye yazdık aslında.

Destek tabikide oluyor ama ben ruhsal olarak kopuyorum ondan.
Adam borçları daha çabuk kapattırmak için yıllardır ödediği BES'i bile kapattırdı

benim son 3 ay allah nasip ederse kuzum 2 kredim var ama onların aylık tutarı küçük o kdr takmıyorum. bizde bu iyi niyet varken onların başına bişi gelse dayanamaz gene koşarız..

Söylenecek şey belli. Arabanızı alacaksınız bir daha geri vermeyeceksiniz ne derlerse desinler. Zaten zamanında 50 bin destek olmuşsunuz. Evlisiniz ayrı eviniz var daha ne bekliyorlar sızden.

Allah ödeme kolaylığı versin, ailenizden küsselerde alacaksınız arabayı malesef yapacak birşey yok.

Sizin konunuzda tüm evleneceklere örnek olsa keşke, yüklü borca girip düğün yapmanında , eşyaları eksiksiz almanın da bir anlamı yok. İlk yıllar borç ödeme stsresiyle geçiyor çoğu yeni evli çiftte, yazık oluyor en güzel zamanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…