- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Ay of. Kavga ettik diye gidip vermeniz mi lazım? Başınıza silah mı dayiyolar? Kapınıza mi dayaniyolar?
aynen canım bende öyle
hatta geçenlerde hiç kıyafetim kalmadı alış verişe gitmek istiyorum diyip oturup ağlamışlığım var
Vermeyin işte. Biz mi engel olalım size. Başka çözümü yok sonucta.Eşiminde arabası var 2 araba olunca başlıyorlar sataşmaya.
Görgüsüz vs deniyor hep onları duymamak için gidip veriyorum
O zaman yıkılırım işte
Kırmadıkça kendim kırılıyorum zaten
Benim ailem bana hiç acımadı inanın
Bu maddi konuda ezilmekten sağlıksız bir insana dönüştüm
Eşiminde arabası var 2 araba olunca başlıyorlar sataşmaya.
Görgüsüz vs deniyor hep onları duymamak için gidip veriyorum
Sigaraya baslamak nasıl bir kacıYaş gidiyor, çocuk yapalım diyoruz işte sonra her şey sarpa sarıyor sağlıklı düşünemiyorum
Kendimi çok yaşlı hissediyorum
Aynını bende yazdımarabayı satın kyk ve kredinin bir kismını kapatın.
50 bin tl yi unutun ama ailenizi durumdan haberdar edin yetiremiyoruz gecinemiyoruz dugun borclari ev kira diye bahsedin. siz bahsetmedikce onlar maddi anlamda uzerinize gelirler.
arabayı satma sebebinizide soyleyin. borcumuz vardı satmak zorunda kaldık diye. bilsinlerki o a gore davransınlar.
Ben anlamadım neden arabayı satcan. Parasını ne yapcan. Eger lazım degılse km yı ne kadar cıkar bilirler. Su yakmıyor ya. Bıde ev almayı düşünüyorsun krediler bıle suan baya yuksek. O kadar borcun içinde krediye girme ihtimalin yok. Eşin düşünsün sen bu kadar düşünme. Ailen nasıl yardım etmez o ayrı.suan bıle ailem bana destek olmaya calısıyo ki ihtiyacım yok. Durumum ıyı ev taksiti bizde oduyoruz o sırada birikim yaptık 33 bine arabada aldık nakit. Yanı cok sukur. Ama siz esınızle bi konuşun. Arabayı satcaksanız da kredi kartları ve kyk yı kapat borcuna gıtsın araba yani. Rahatla az evlılıgını yasa. Benım bundan cıkarttıgım sen ne olursa olsun aileni tutuyorsun. Bısey diyemiyorsun. Eşini bıle kaale almıyorsun gıbı yazdıklarında. Sen artık Baska bir yuvasın.
Bendekuaföre gitmek istiyorum, dışarda eğlenmek istiyorum diye çok ağladım :)
arabayı satın kyk ve kredinin bir kismını kapatın.
50 bin tl yi unutun ama ailenizi durumdan haberdar edin yetiremiyoruz gecinemiyoruz dugun borclari ev kira diye bahsedin. siz bahsetmedikce onlar maddi anlamda uzerinize gelirler.
arabayı satma sebebinizide soyleyin. borcumuz vardı satmak zorunda kaldık diye. bilsinlerki o a gore davransınlar.
ne alaka 2 araba görgüsüzlük olsun. kari koca calisan hele de cocugu olan kisilere 2 araba sart. heleki buyuk sehirde yasiyorsan. bence ailenize biraz cevap vermeyi ogrenin.
Sigaraya baslamak nasıl bir kacı
Aynını bende yazdımmantıklısı amaaa uymak gerek buna
aynıyız valla :)))) ama senin araban varmış bir an önce onu satıp brçları kapatsanız birazda evliliğin tadını çıkarırdınız. borçların bitmesine ne kdr var. yada arabayı satıp vadeli hesaba koyup aylık gelen parayı çekip harcayadabiliirsiniz. ailenin yardım etmemesi çok üzücü
Eşimi gerçekten çok seviyorum, çok merhametli adamdır, beni üzmez ama durumlar böyle olunca ondan bile kopabiliyorum. Bu yazınızdan yola cıkarak dedım. Kaale almıyor yanlıs olabilir ama oyle anladım. Size biraz destek olsun diye yazdık aslında.Anlamadım ?
[
Eşimi gerçekten çok seviyorum, çok merhametli adamdır, beni üzmez ama durumlar böyle olunca ondan bile kopabiliyorum. Bu yazınızdan yola cıkarak dedım. Kaale almıyor yanlıs olabilir ama oyle anladım. Size biraz destek olsun diye yazdık aslında.
11 ay kaldı, yüksek çektim birde aylık taksiti de yüksek
Evet ya vadeli yapacağım yada dolar falan alıp kenarıya atcam ama bakalım daha satılmadı.
Aile diyince kaçasım geliyor dünyadanBenim için hiç bir şey ifade etmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?