Patlamak üzereyim!

Daha öncesinde yaptım, günlerce kavga etti annem benimle

Etsin ne olacak, istediği kadar etsin. Araba kimin üzerine, parasını kim verdi ben, o zaman bitti mesele diyeceksin.
Gerekirse 50.000 borcu hatırlat, annen kavga kıyamet arabanın üstüne çökmeye çalışıyor sen de kavga et öyle istiyorsa,

Arabanı ugün bize lazm diye al götür sat canım kendi araban için anana mı soran. Valla bizimde Evimiz yok bizde borca gelemioz böyle daha iyi canm stresle yaşamaktansa. Ailen kendince arabayı satmaz sen evlenmeden önce aldnyaa eşinin hakkı yok arabada bizim diye sahiplenmiş borç içinde kıvranırken senin benim mi var saçmalaması lar. Kyk yıda af gelen kadar södeme bişey olmaz devlet keserse kessin maaşından bekle ozamana kadar maaşın yatr yatmaz çek yada havale et Ozamn dokunamıyor maaşa devler benmki 10 senedir duruyor bişey olmaz ama ben çalısıom çalısırsam öderim napayım.

Ayıp değil tabiki de ama bu sefer de annemler diyor ki bize laf gelecek. Çok cahilce evet ama ben bıktım
Pazar günü araba pazarına gidecek bana dua edin nolur satılsın araba
Sigaraya başladım bu dertler yüzünden, kendimi affedemiyorum

Anneniz laf gelir diye endişeleniyorsa bir zahmet deyin ki; ayın sonunu zor getiriyoruz, eşimin ailesinden de bize laf gelecek, arabayı satmak zorundayım. Çok borcumuz var.

Ayrıca sahibinden.com'a koyun. Anneniz isterse de "telefon ediyorlar, görmeye gelecekler, ne zaman gelirler bilmiyorum, bende kalması daha iyi" deyin.

50 binin üzerine yatmışlar. Arabanın da üzerine yatmaya çalışıyorlar.

İzin vermeyin.

Biri okuyor küçük daha, diğeri de çalışıyor ama parayı kendine bile harcamaz öyle biri.
30.000 birikmişi var bana ver dedim ben çalışıp sana ödeyeyim dedim vermedi
Yetkili servisler çok aşağıya alıyorlar arabayı, biraz daha zaman satılmazsa öyle yapcam mecbur.
Şu borçlar bitsin gezmesem de olur
Yatırım olarak hem fikiriz umarım olur ne diyim

seni anlıyorum bende 9 aylık evliyiz ve senle hemen hemen aynı durumdayım düğün borcumuz var kartlar desn öyle şişiyor. ayda 1 kere dışarda bişeylar yapma imkanımız oluyor. ama bize ailelerde yardım ediyor çok şükür ki 1 ay booyunca pazara gidemiyoruz para kalmıyor. sağolsun eşimin ailesi bizede pazar alış verişi yapıyr ay sonu hep makarna yiyoruz ama baba evinde bnde böyle değildim bazen ağlancak halime oturup gülüyorum az kaldı bitmesine diuip sabır çekiyorum ve aldığımz asgari ücret... eşimide seviyorum onunla herşey ne olursa olsun çok güzel :)

Defalarca hakarete uğradım bu araba mevzusu yüzünden o kadar basit değil.
Kapıda 2 araba olunca görgüsüz oluyorum onlara göre

Çok takıyorsun annenin ne dediğine bence, onu der bunu der
Sen evin içinde bunları yaşarken annen aman benim kızım yoruluyor mu diyor mu demiyor

Eşim hatta arabanı satma diyor takılar var alırız ama ben sırf araba aileme kalmasın diye arabamdan vazgeçtim.
Ömrüm azalıyormuş gibi hissediyorum
Ev için kredi çekeriz diye borç, icra durumuna düşmek istemediğim için ödüyorum onu da ama bıktım

Hayatımın üstüne yattılar zaten daha ne olsun
Biliyorlar, bildikleri halde hala böyleler ne desem de boş onlara karşı.
Bugün alacağım sanırsam çünkü ilan verdik dediğiniz gibi arabayı görmek istiyorlar sorun oluyor.

Çok takıyorsun annenin ne dediğine bence, onu der bunu der
Sen evin içinde bunları yaşarken annen aman benim kızım yoruluyor mu diyor mu demiyor

Benim ailem bana hiç acımadı inanın
Bu maddi konuda ezilmekten sağlıksız bir insana dönüştüm

Allah yardımcınız olsun.
Kırılacaklar,üzülecekler demeden alın arabanızı geri. Satacakmışsınız bir de, km önemli. Allah korusun bir şey olur arabanızdan da olursunuz

Ben anlamadım neden arabayı satcan. Parasını ne yapcan. Eger lazım degılse km yı ne kadar cıkar bilirler. Su yakmıyor ya. Bıde ev almayı düşünüyorsun krediler bıle suan baya yuksek. O kadar borcun içinde krediye girme ihtimalin yok. Eşin düşünsün sen bu kadar düşünme. Ailen nasıl yardım etmez o ayrı.suan bıle ailem bana destek olmaya calısıyo ki ihtiyacım yok. Durumum ıyı ev taksiti bizde oduyoruz o sırada birikim yaptık 33 bine arabada aldık nakit. Yanı cok sukur. Ama siz esınızle bi konuşun. Arabayı satcaksanız da kredi kartları ve kyk yı kapat borcuna gıtsın araba yani. Rahatla az evlılıgını yasa. Benım bundan cıkarttıgım sen ne olursa olsun aileni tutuyorsun. Bısey diyemiyorsun. Eşini bıle kaale almıyorsun gıbı yazdıklarında. Sen artık Baska bir yuvasın.

Eşler olmasa çekilmez zaten :)
Ben pazara ayda bir, markete ayda bir gidiyorum. Mümkün mertebe hiç fuzuli bir şey almıyorum hep sayıyla.
İnşallah tez vakitte sende bende atlatırız bu durumu

Eşler olmasa çekilmez zaten :)
Ben pazara ayda bir, markete ayda bir gidiyorum. Mümkün mertebe hiç fuzuli bir şey almıyorum hep sayıyla.
İnşallah tez vakitte sende bende atlatırız bu durumu

aynen canım bende öyle
hatta geçenlerde hiç kıyafetim kalmadı alış verişe gitmek istiyorum diyip oturup ağlamışlığım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…