- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
- Konu Sahibi PatikliPenguen
- #1.341
:roflol::roflol: senin gibi tecavüzcüye can kurban -tatlicadiarzu- :kafayiyeyipsacmalayanfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeygeldim kanka geldim
pisliğim ivetsempatiksalakcinni nihahahaha:roflol::roflol::roflol::roflol::rofloltecavüzcü coşkun gülüşüydü bu):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak ben fesatça demedm sen öyle anldn:smiley-cool:
muzu ez,sütle kaynatt iç:içelim:
sen boğazım ağrıyo demedin mi la:roflol::roflol::roflol::roflol:
dün yazmış iyi geliyo diye oyy geberme e mi:roflol::roflol::roflol::roflol:
smilleride koymuş:roflol::roflol:
zalak olan gene anlardı:roflol::roflol::roflol:delisin ya:roflol::roflol:
kanka o değilde kuski yazmış ne iyi geliyo bende yapam diye:roflol::roflol::roflol:
oy oyy ne güldük ama dün:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben oturmam kotuğa olum:umursamaz:
siz oturun:icecream:
bu yıl kknın enlerinde hepinizi aday göstercem:smiley-cool::dance::dance::dance::dance:
hahahahaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: dedim kanka dedimde nasil dedim bide ban asör sırnaşık şeysırnaşık şey tetikte bekledim kanka senin bu cevabini sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey iste bizde anlasinlar diye smillerle anlattim yapiverdik kankee :icecream: hem anlamayanlar hala vardir la :roflol::roflol::roflol: zalak mi yok :roflol::roflol:
delikafadulden kanka allaaseen onu hic hatirlatma :roflol:hatirladikca geberiom zaten güülmektenn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yanliz snein tesellin mikemmeldii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey senin yazdiklarini okuyunca ayriyetten koptum :roflol::roflol: hele sen inanma bbu viztika demissinya :roflol::roflol: iste o an geberdim :roflol::roflol: hem geberdim hemde kendimi kötü hissettim :çok üzgünüm::roflol::roflol:
kanka niye oturmuon tirstin demiii :jeyyar: dogru söyleeee :roflol::roflol: kankasinin kankasi nolcak olumunekankayizsmile :roflol:
hahahah cok merak ediom su enleri sırnaşık şeysırnaşık şey cidden la acaba enlerin arasinda adimiz gecicek mi cokk meraktayim sırnaşık şeysırnaşık şey bu sene bende ilk defa enlere oy vercem aklinialirimsmilehepinizi yazicam olm :roflol::roflol: