- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
- Konu Sahibi PatikliPenguen
- #8.601
nerelerdesin aslıcık kayboldun iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerelerdesin aslıcık kayboldun iyimisin
hey gidi günler hey
ekşın olsaayaparımdaa
ne var ne çok balım
iyisn inş
söylenecek söz yok hayat telaşından buraya girememek ve senden haber alamamak kuzum mekanın cennet olsun çok üzgünüm söylicek cok sey var ama yok geçmişi okudukça gözyaşlarıma hakim olamadım
Hepimizin başı sağolsun
nerelerdesn pinguşum merak ettim
yeni yılın kutlu olsun kankam. her ne kadar gelmesende kalbim hep seninle
en sevdiğin smille öptüm seni
tarifsiz bi sıkıntı işte
göndderelim yayını valla
hakkat ceyyar nerde:26:
kankaaaaaa netim kesik kablossuz yani kaçak bağlanıyorum
ne zor netsizlikruhumu teslm etcem nen
kırmızı olsun nolcakyok laa orda heerkes görür bura iyi:18:
kamyon zinciri mikoptmallam yaaanetcen onu:90:nere ye yani
kriz
bende çok zor günler geçiriyorum:26: bizimmemlekete gelmiştn,güya ev arıyomuşsn evlenecekmişsn.eski bi ev bulduk sana
eniştede gelmiş güya.alla allanenen mi hasta la:44:yaşlı bi kadın örgü örüyo
sonra sen beni doktoraa bıraktn:94:ve gittn
bense naptıysam doktorun odasından çıkamadm:84:sonrda sabah sonuçlarım kötü çıktı
he kanka gçzüm yokkaslı ve esmerevlen kurtul dedikleri türdenama beni heyecanlandırmıyıor
onun yanında böyle olamıyorum:92:
işte böyleeyaa msn yapak
bende seni çok özledm
söylenecek söz yok hayat telaşından buraya girememek ve senden haber alamamak kuzum mekanın cennet olsun çok üzgünüm söylicek cok sey var ama yok geçmişi okudukça gözyaşlarıma hakim olamadım
Uzun sire haber alamadık zeboştan,sonra telefonda konuşup durumunu anlattı dünde kötü haberi aldım
Az Önce Öğrendim Zebanimiz Vefat Etmiş Çok Üzüldüm Başımız Sağolsun Mekanı Cennet Olsun Hep Aklımdaydı Keşke Böyle Olmasaydı
ablacım uzun zamandır kendi sorunlarımdan hiç haliini hatrını soramamıştımçok üzüldüm cok cok ii kalpliydi
Çok üzüldüm duyunca şok oldum mekanı cennet olsun inşallah çok deli doluydu
Az Önce Öğrendim Zebanimiz Vefat Etmiş Çok Üzüldüm Başımız Sağolsun Mekanı Cennet Olsun Hep Aklımdaydı Keşke Böyle Olmasaydı
0Olsun tatlım sende yoksun bir süredir,neler yapıyorsun bakalım..
İnşallah semoşcum amin..
Keşke locam ya keşke yaşasaydı da güzel haberlerini alabilseydik..