bunlarda benim patiklerim görmek isteyen arkadaşım vardı. güllü model elimde yokmuş canım baktımda ama internetten buldum aynı onun gibi oluyor ortadaki benim değil diğerleri benim ördüklerim zaten
merhabalar ben allah nasip kısmet eder ise nişan yapıcam yaza sözlüyüm su an ve güzel patik yapabilen birilerini arıyorum yapıp satabilecek . değişik,şık birşeyler olsun istiyorum .. varsa böyle arkadaşlarımız benimle iletişime geçerlerse sevinirim ........
bu son patiklere bende bayildim bayanlar simdi hemen ormeyi deneycem ve umarim basaririm fotorafi eklerim olursa bu arada bende bir kac model var onlari sizinle paylasmak istiyorum birzdan eklerim modelleri
bunlarda benim patiklerim görmek isteyen arkadaşım vardı. güllü model elimde yokmuş canım baktımda ama internetten buldum aynı onun gibi oluyor ortadaki benim değil diğerleri benim ördüklerim zaten
i6te bunlar da benim patiklerim tam ainisi olmasada ben beyeniyorum ozellile aya geildii zaman cok guzel duruyor niye aynisi olmadi bilemiyorum ben sisle ordum sizinkisi tiilan mi acaba