• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü patik yapıp satan varmı? arkadaşlar....

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

f.yigit

prensesmişim:):)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
476
3
118
İstanbul
merhabalar ben allah nasip kısmet eder ise nişan yapıcam yaza sözlüyüm su an ve güzel patik yapabilen birilerini arıyorum yapıp satabilecek . değişik,şık birşeyler olsun istiyorum .. varsa böyle arkadaşlarımız benimle iletişime geçerlerse sevinirim ........

arkadşaım merhaba, ben yapmıyorum ama yakın akrabam yapıp satıyor istersen yardımcı olabilirim

çok sevinirim ykyy nerde oturuyor ben istanbul kartaldayım bana bazı bilgileri verisen meaj atarsan konusuruz .

frametoy_201012210722374ySz.jpg

ben yaptım bunu cnm..bide kare olarak yapım biliyorum..istersen
yapabilirim...

evet çok hoşmuş gerçekten benimde var tanıdık yaptığım ama ben istiyorum ki burdan arkadaşlarım da para kazansın birbirimize destek olalım .. neguik nerde oyuruyorsun istanbuldaysan eğğer ben beğendim bu yaptığının fuşyasını alabilrim . ancak başka çeşit yapabiliyormusun babet patik,çorap patik gibi ....

ykyy cim bu arada söylediğim gibi mesajlaştık ama süresi var bunun :) istersen burdan söyle ne diyorsun ....

Bende örüyorum ama şuan patiklerimi yükleme yapamıyorum ama çok güzeller hatta şuan çeyizlik yapıyorum tanesi 7,50 ytl

canım sen çanakkaledesin benim görmem lazım görmeden birşey diyemem ama eminimki güzel yapıyorsundur ama huy işte görmem lazım ...çok teşekkürler..

TUNUS işi örüyorm bende canım nette tunus işi patik yaz bak ordan onlar gibi laleli güllü nasıl istersen 12 lira dan satıyorum

Back