- 4 Kasım 2019
- 27.870
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.901
- 598
- 29
Be dedim yapıp sıramı savayımHeç sorma sıraya girdiler en sonami birakaydik![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Be dedim yapıp sıramı savayımHeç sorma sıraya girdiler en sonami birakaydik![]()
![]()
Bende öyle düşünmüştüm ne bilim herkes pusuda bekliyorBe dedim yapıp sıramı savayımbi geldim ard arda pat pat hepsi şahane olmuş ama
![]()
Bak sen şuna eline sağlık yavrum çokzel görünüyorMerhaba hanımlar yine ben
Tariflere doymuyoruz. Patatesli mantıyla karşınızdayım.kalpli patatesimi lütfen es geçmeyelim
MALZEMELER
4 adet orta boy patates
1 yumurta
2 yemek kaşığı labne peyniri
1.5 su bardağı su
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1.5 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
Eki Görüntüle 2687217
YAPILIŞI
Patatesleri soyuyoruz yıkadıktan sonra 3 4 parçaya bölüp tencereye koyup üstünü geçene kadar su dolduruyoruz patatesler iyice haşlanana kadar kaynatıyoruz.
Eki Görüntüle 2687223
Pişen patateslere pulbiberi karabiberi ve tuzu ekleyip
İyice püre haline gelene kadar eziyoruz.
HAMURU İÇİN
su tuz yumurta ve iki kaşık labne peynirini iyice çırpıyoruz sonra ununu dikkatli bir şekilde ekleyip ele yapışmayan ne yumuşak nede sert bir hamur elde ediyoruz yoğurduğumuz hamuru dinlenmeye alıyoruz
İki bezeye böldüğümüz hamuru oklava yardımı ile açıyoruz açtığımız hamuru çay bardağıyla yuvarlaklar çıkarıyoruz çıkardığımız yuvarlakların içini patetes harcıyla doldurup kapatıyoruz çatalla kenarını bastırıp şekil veriyoruz.
Hamurlarımızı kaynayan suda haşlıyoruz mantılarımız su yüzüne çıkınca 1 2 dakika kadar kaynatıp alıyoruz.
Eki Görüntüle 2687236
Sosu için sarımsaklı yoğur ve tereyağı kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 2687237
Ve sunuma geçiyoruz deneyenlere afiyet olsun
Eki Görüntüle 2687239 Eki Görüntüle 2687240 Eki Görüntüle 2687241 Eki Görüntüle 2687242 Eki Görüntüle 2687243 Eki Görüntüle 2687244 Eki Görüntüle 2687245 Eki Görüntüle 2687246 Eki Görüntüle 2687247 Eki Görüntüle 2687248 Eki Görüntüle 2687249
Çok merak ediyorum hem sonucu hem gelecek tarifleriBende öyle düşünmüştüm ne bilim herkes pusuda bekliyor![]()
![]()
![]()
evet gerçekten çekişmeli bir hafta olacak herkese bol şans
![]()
Aa gazozcuğum gelmiş teşekkür ederimBak sen şuna eline sağlık yavrum çokzel görünüyor![]()
Aa gazozcuğum gelmiş teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim cennamVay be dedimEline sağlık canım, çok güzel olmuş belli
Yarışmada bol şanslar
![]()
Boncuğum ya değilmivalla prenses bu zamana kadar yaptığın en iyi performans bu olsa gerek bence
BA-YIL-DIM
bol şanslar![]()
Bende çok aşerdim düngece buna da aşerdim ben yaaa,neler yapmışsınız siz böyle
ellerine sağlık canım![]()
Teşekkür ederim ablacımHarşka misler gibi bayıldım ellerine sağlık olsun,yarışmada başarılar diliyorum sanada![]()
Teşekkür ederim ablacım![]()