- 21 Ocak 2018
- 8.483
- 20.943
- 348
- 32
Pisirmedenmi cektin anlamadimTeşekkür ederim canımaslında pişince biraz değiştiler ama
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pisirmedenmi cektin anlamadimTeşekkür ederim canımaslında pişince biraz değiştiler ama
![]()
HahahaPisirmedenmi cektin anlamadim![]()
İzlemezmiyim hemde iç çeke çekeDanilo nun masterclass ı izlenmişbayıldım yaa şekiller harika eline koluna sağlık
![]()
Yoo yoo hiç mütevazı olma bence bomba olmuş valla harika görünüyorİzlemezmiyim hemde iç çeke çekeyaptık işte bişeyler canım çok teşekkür ederim
![]()
YaaaYoo yoo hiç mütevazı olma bence bomba olmuş valla harika görünüyor![]()
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım. Çok severim
Sende çok güzel yapmışsın. Başarılar dilerim![]()
BebeğimmEllerine sağlık bebekim Coğğğ gğzel olmuş![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar diliyorum![]()
Cokkkk lezzetli görünüyor ellerine sağlık canim basarilarMerhaba hanımlar yine ben
Tariflere doymuyoruz. Patatesli mantıyla karşınızdayım.kalpli patatesimi lütfen es geçmeyelim
MALZEMELER
4 adet orta boy patates
1 yumurta
2 yemek kaşığı labne peyniri
1.5 su bardağı su
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1.5 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
Eki Görüntüle 2687217
YAPILIŞI
Patatesleri soyuyoruz yıkadıktan sonra 3 4 parçaya bölüp tencereye koyup üstünü geçene kadar su dolduruyoruz patatesler iyice haşlanana kadar kaynatıyoruz.
Eki Görüntüle 2687223
Pişen patateslere pulbiberi karabiberi ve tuzu ekleyip
İyice püre haline gelene kadar eziyoruz.
HAMURU İÇİN
su tuz yumurta ve iki kaşık labne peynirini iyice çırpıyoruz sonra ununu dikkatli bir şekilde ekleyip ele yapışmayan ne yumuşak nede sert bir hamur elde ediyoruz yoğurduğumuz hamuru dinlenmeye alıyoruz
İki bezeye böldüğümüz hamuru oklava yardımı ile açıyoruz açtığımız hamuru çay bardağıyla yuvarlaklar çıkarıyoruz çıkardığımız yuvarlakların içini patetes harcıyla doldurup kapatıyoruz çatalla kenarını bastırıp şekil veriyoruz.
Hamurlarımızı kaynayan suda haşlıyoruz mantılarımız su yüzüne çıkınca 1 2 dakika kadar kaynatıp alıyoruz.
Eki Görüntüle 2687236
Sosu için sarımsaklı yoğur ve tereyağı kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 2687237
Ve sunuma geçiyoruz deneyenlere afiyet olsun
Eki Görüntüle 2687239 Eki Görüntüle 2687240 Eki Görüntüle 2687241 Eki Görüntüle 2687242 Eki Görüntüle 2687243 Eki Görüntüle 2687244 Eki Görüntüle 2687245 Eki Görüntüle 2687246 Eki Görüntüle 2687247 Eki Görüntüle 2687248 Eki Görüntüle 2687249
Çok teşekkür ederim canım benimCokkkk lezzetli görünüyor ellerine sağlık canim basarilar![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederimEline emeğine sağlıkçok güzel görünüyor, gel beni ye diyor
![]()
Anaammmmmm ben bunu yeni görüyomya gıııMerhaba hanımlar yine ben
Tariflere doymuyoruz. Patatesli mantıyla karşınızdayım.kalpli patatesimi lütfen es geçmeyelim
MALZEMELER
4 adet orta boy patates
1 yumurta
2 yemek kaşığı labne peyniri
1.5 su bardağı su
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1.5 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
Eki Görüntüle 2687217
YAPILIŞI
Patatesleri soyuyoruz yıkadıktan sonra 3 4 parçaya bölüp tencereye koyup üstünü geçene kadar su dolduruyoruz patatesler iyice haşlanana kadar kaynatıyoruz.
Eki Görüntüle 2687223
Pişen patateslere pulbiberi karabiberi ve tuzu ekleyip
İyice püre haline gelene kadar eziyoruz.
HAMURU İÇİN
su tuz yumurta ve iki kaşık labne peynirini iyice çırpıyoruz sonra ununu dikkatli bir şekilde ekleyip ele yapışmayan ne yumuşak nede sert bir hamur elde ediyoruz yoğurduğumuz hamuru dinlenmeye alıyoruz
İki bezeye böldüğümüz hamuru oklava yardımı ile açıyoruz açtığımız hamuru çay bardağıyla yuvarlaklar çıkarıyoruz çıkardığımız yuvarlakların içini patetes harcıyla doldurup kapatıyoruz çatalla kenarını bastırıp şekil veriyoruz.
Hamurlarımızı kaynayan suda haşlıyoruz mantılarımız su yüzüne çıkınca 1 2 dakika kadar kaynatıp alıyoruz.
Eki Görüntüle 2687236
Sosu için sarımsaklı yoğur ve tereyağı kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 2687237
Ve sunuma geçiyoruz deneyenlere afiyet olsun
Eki Görüntüle 2687239 Eki Görüntüle 2687240 Eki Görüntüle 2687241 Eki Görüntüle 2687242 Eki Görüntüle 2687243 Eki Görüntüle 2687244 Eki Görüntüle 2687245 Eki Görüntüle 2687246 Eki Görüntüle 2687247 Eki Görüntüle 2687248 Eki Görüntüle 2687249
Teşekkür ederim canım ❤ normal tariflerle boğuştuk okadarAnaammmmmm ben bunu yeni görüyomya gııı![]()
![]()
![]()
![]()
elllerine sağlık çok güzel olmuş yarışmada bol şans diliyorum cağnımmmmm
![]()
Heç sorma sıraya girdiler en sonami birakaydikTeşekkür ederim canım ❤ normal tariflerle boğuştuk okadar![]()