- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Evet canımOylama resmini bulduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımOylama resmini bulduk
Güzel kalplim ya, sende çok değerlisin biliyorsunGönlümün birincilerindensin cankuşum inşallah buranın da olursun
Güzel kalplim ya, sende çok değerlisin biliyorsun
Hayırlısı inşallah ❤
Ooh ohhEllerine sağlıkkkkk, hadi kutka bu zafer senin
Yüreğine sağlık lalalala
Teşekkür ederim ortimmmZalimin kızı ortim gece gece ağzımın suyu aktı, müthiş
Kaptansin kendine gelZalimin kızı ortim gece gece ağzımın suyu aktı, müthiş
Ne yapak ağzımızın suyunumu tutahKaptansin kendine gel
Çok teşekkürler canım benimEllerine sağlık kukrim nefis gözüküyor başarılar diliyorum
Ortim hayırlı olsun nerede bu kaptanlıkNe yapak ağzımızın suyunumu tutah
Tabi ki diyet topigindeOrtim hayırlı olsun nerede bu kaptanlık
Vaaay ortimden de iyi kaptan olur he göz açtırmaz kimseyeTabi ki diyet topiginde
Bana bugün yaptığı yorum a bak dün börek yemisim yeme demiş gelmiş burda senin borege ağız suyu akıtıyorVaaay ortimden de iyi kaptan olur he göz açtırmaz kimseye
Yemedi ama sadece suyunu akıttı gitti pırasalı olsa yerdi belkiBana bugün yaptığı yorum a bak dün börek yemisim yeme demiş gelmiş burda senin borege ağız suyu akıtıyor
Bana bugün yaptığı yorum a bak dün börek yemisim yeme demiş gelmiş burda senin borege ağız suyu akıtıyor
Yemedi ama sadece suyunu akıttı gitti pırasalı olsa yerdi belki
Bizimde ortak tek sevdikleri patatesliPatatesli borege bayilmama ragmen evde benden baska seven yok. Esim kiymali veya peynirli, oglum ise ispanakli seviyor.
Bana borek olsun neli olursa olsun ama patates favorim Yarismada basarilar dilerim. Enfes gorunuyor ❤
Rica ederim canımÇok teşekkürler canım benim özledim valla sizi görüşemedik ne zamandır