- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
sağol canım teşekkür ederimEllerine sağlık canımÇok nefis olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Yeniden hoşgeldinsağol canım teşekkür ederimsonunda geldim
Jurı arkadasım baslamıs acımasız elestırılerıneBöğürtlen özlemişiz seni yarışmada görmeyi.Yalnız tarifte zeytinyağı diyor ama resimde margarin var.Bir de börekler biraz daha pişseymiş iyiymiş. Onun dışında gayet güzel görünüyor.Eline sağlık.Başarılar dilerim canım.
Aaa hiç de acımasız değil.Jurı arkadasım baslamıs acımasız elestırılerıne
Anneler dıyosa dogrudurAaa hiç de acımasız değil.Annemin bir lafı vardır.Ben doğruları söylüyorum.
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba başarılarr
FusRam yeni kategori açıldı deyince bende katılayım dedim malum keklere yetişemedim
Malzemeler ;
Eki Görüntüle 1644782
5 Adet hazır yufka
1 Su bardağı süt
1 Adet yumurta
Zeytinyağı
4 Adet haşlanmış patates
Bir tutam maydanoz
Yapılışı ;
Öncelikle yufkanın içine sürmek için bir su bardağı sütü , yumurtayı , biraz zeytinyağını karıştırma kabında çırpıyoruz.
Haşladığımız patatesleri pul biber , karabiber , tuz ve sıvıyağ ile harmanlıyoruz.Yufkayı tezgaha serip fırça yardımıyla hazırladığımız karışımdan sürüyoruz.
Eki Görüntüle 1644783
Üzerine 2. yufkayı yayıyoruz , yufkanın kenar kısmından başlayarak tatlı tabağını yufkanın üzerine koyup bıçakla daireler halinde kesiyoruz
Eki Görüntüle 1644787
Kestiğimiz yufkayı küçük bir kasenin üstüne koyuyoruz ve içine hazırladığımız patates harcını koyup tepesini büzerek bohça haline getiriyoruz .
Eki Görüntüle 1644791
Diğer bütün yufkalara da aynı işlemi uyguluyoruz ve bohça böreklerini maydanoz saplarıyla bağlıyoruz. Yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz.
Eki Görüntüle 1644792
Kalan karışımdan böreklerin üzerlerine sürüyoruz isteğe göre susam ve çörek otu da serpiştirebilirsiniz. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.
Ve servise hazır
Eki Görüntüle 1644794
Afiyet Olsun
Eki Görüntüle 1644796
Eki Görüntüle 1644797
Sana Yağ
60 yıldır mutfakların vazgeçilmezi Sana, günün her anında aileniz için besleyici lezzetler sunuyor.
Sana Klasik: Pilavların, makarnaların, sıcak yemeklerin vazgeçilmezidir.
Sana Hamurişi: Hamurişinde konuşulan lezzet.
Sana Mutlu Aile: Bütçenize uygun, ekonomik margarin.
Sana Kase: Kahvaltınızda ve sıcak tüm yemeklerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir lezzet.
Sana Ekmeküstü: Kahvaltıda ekmeğe en çok yakışan, makarnalara aromasıyla lezzet katan besleyici bir tat.
ellerine sağlıkbohçamı kapıp geliyorum der gibi
bohcanı yap gel çaylar benden :)) iyi şanslar
teşekkür ederim canımEllerine saglik cnm yarismada basarilar
Ellerine sağlık canim nefis görünüyorr
Böğürtlen özlemişiz seni yarışmada görmeyi.Yalnız tarifte zeytinyağı diyor ama resimde margarin var.Bir de börekler biraz daha pişseymiş iyiymiş. Onun dışında gayet güzel görünüyor.Eline sağlık.Başarılar dilerim canım.
teşekkür ederim canımne kadar dadlu olmus
basarilar diliyorum :)
Hosgeldın bogurtlencım
ellerıne saglık
Sunumun harıka ama zamanın olmadıgından gece yaptın sanırım tarıfını, gun ısıgında cekseydın fotoları daha guzel cıkardı emınım
Basarılar cnm
aynen bu sefer işimi şansa bırakmadımEline sağlık, keke yetişemedin ama böreği erkenden yapmışsın
Ellerine sağlık yarışmada başarılar
teşekkür ederim canımÇok tatlı görünüyor oğlum görse bayılır bende yapayım bundan ellerinize sağlık
heheheo ne güzel görüntü öyleellerinize saglik
yarismada basarilar dilerim
hahaha rica ederimBeni kırmayıp geldiğin için sağol canmmAhahaha ellerine sağlık canm güzel gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?