- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Aus...bebeğim....tebrik ederim...
Artık sana oy verenlere bir ziyafet yaparsın herhelde..Ama benimki kırmızı etli olsun,kıymalı yada kuzu etli olabilir
Evet evet, ben de istiyorum o ziyafetten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aus...bebeğim....tebrik ederim...
Artık sana oy verenlere bir ziyafet yaparsın herhelde..Ama benimki kırmızı etli olsun,kıymalı yada kuzu etli olabilir
Evet evet, ben de istiyorum o ziyafetten
Çok sevdiğim,hiç üşenmeden sık sık yaptıgım bir kategori seçilmiş gerçektende Fakat belimden rahatsızım biraz,bel fıtıgım tetikledi şu sıralar.. Yapmasına yaparım fakat tam tamına,büyük bir iştahla ve heyecanla,zevkle yapabilirmiyim bilemiyorum Enerji düşüklügü var,bu elimi attıgım tüm işlerime yansıyor..Bakalım,belli olmaz inşallah bebeğim,canım benimCanım yeni kategorimiz belli oldu katılmak ister misin
Kekler-cupcakeler ve pastalar
Çok sevdiğim,hiç üşenmeden sık sık yaptıgım bir kategori seçilmiş gerçektende Fakat belimden rahatsızım biraz,bel fıtıgım tetikledi şu sıralar.. Yapmasına yaparım fakat tam tamına,büyük bir iştahla ve heyecanla,zevkle yapabilirmiyim bilemiyorum Enerji düşüklügü var,bu elimi attıgım tüm işlerime yansıyor..Bakalım,belli olmaz inşallah bebeğim,canım benim
Kendi kendimizi davet ettiriyoruz nevoşZiyafet mi var:89:
Aus'a oy veren biri olarak ben de istiyorum
Çok geçmiş olsun canımÇok sevdiğim,hiç üşenmeden sık sık yaptıgım bir kategori seçilmiş gerçektende Fakat belimden rahatsızım biraz,bel fıtıgım tetikledi şu sıralar.. Yapmasına yaparım fakat tam tamına,büyük bir iştahla ve heyecanla,zevkle yapabilirmiyim bilemiyorum Enerji düşüklügü var,bu elimi attıgım tüm işlerime yansıyor..Bakalım,belli olmaz inşallah bebeğim,canım benim
ben geldimmm :79::79::76::76::76:
Kendi kendimizi davet ettiriyoruz nevoş
Çok geçmiş olsun canım
Hoş geldin eylülcüm
hoşbuldum canım naslsın
İyiyim canım, sen nasılsın
iyiyim şükür canım çalışıyorum bir yandan da tarif bakıyorum yarışma için :126:
Yeni kategori belli olmuş hayırlı olsun herkese ..
Son katılım tarihi ne zaman acaba ?
fasulyeli kek nasıllllllll
ahahah güzel olmaz bence yaaa :100::100:
İçinde fasülye olduğu anlaşılmıyormuş.Kestaneli pasta gibi olur heralde.Tadları benzer.Denemeden bilinmez:)
kestaneyi çok severim olsa da yesek
nevroş denesin o zaman piyango ona çıktı
kestaneyi çok severim olsa da yesek
nevroş denesin o zaman piyango ona çıktı
Niye ben deniyorumSen söyledin sen deneyeceksin