• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Reca ederim yavru.. :1:
Eylül kitap demişken, Her Kalp K. Ş. S. 'e bi türlü kaptıramadım kendimi been.. :50:

ahahahaha aynı ben 50. sayfaya okudum daha da okuyamadım bi elime test kitabını alıyorum bi diyorum kitap havamdayım diyorum.. sonra aklıma sen geliyosun o mesajın içimden diyorum valla o kız kesin bitirmiştir utan hazal utan :27:

ahahahaha aynı ben 50. sayfaya okudum daha da okuyamadım bi elime test kitabını alıyorum bi diyorum kitap havamdayım diyorum.. sonra aklıma sen geliyosun o mesajın içimden diyorum valla o kız kesin bitirmiştir utan hazal utan :27:

Nee ben seni bitirdin koydun sandım.. :1:
Ben de 98. sayfadayım ama 3 ayı geçmiştir.. Belki 4.. :1:
Bence şu kitaba da el atmalı bu hafta bitmeli yeminle reziliz yaa.
Ki ben çok kitap okurum bu kitaba bi türlü veremiyorum kendimi. Çok severek aldım aslında.. :((((

ahah sorma üylülüm kpss belsaıyla tanınır oldum artık bu sitede :9:

kahvemi beğenmedin mii :7:

üylülüm :30::60:

ahahaah aynen öyle oldu :9::9:

yoo kahvede çok güzel görünüyor tam sitelerdeki kapak resimleri gibi olmuş :21::21::7:

Nee ben seni bitirdin koydun sandım.. :1:
Ben de 98. sayfadayım ama 3 ayı geçmiştir.. Belki 4.. :1:
Bence şu kitaba da el atmalı bu hafta bitmeli yeminle reziliz yaa.
Ki ben çok kitap okurum bu kitaba bi türlü veremiyorum kendimi. Çok severek aldım aslında.. :((((

ben alalı 1 ay oldu oda 50 ye geldim :27: çok satanlar listesine girmiş diye aldım ve görünce heyecanlanıp o çok güzele benziyo demiştim :1:
zaten kps planımızın içinde kitap okumada olsun

üylülüm :30::60:

ahahaah aynen öyle oldu :9::9:

yoo kahvede çok güzel görünüyor tam sitelerdeki kapak resimleri gibi olmuş :21::21::7:

ahahahaha canım ya çok afedersin bakmadan yazmışım :9: sana bundan sonra üylülüm diyecem aramızda ki bağın herkesten farkı olsun :33:

valla öyle çok pis foto çekerim :23:

ahahahaha canım ya çok afedersin bakmadan yazmışım :9: sana bundan sonra üylülüm diyecem aramızda ki bağın herkesten farkı olsun :33:

valla öyle çok pis foto çekerim :23:

ahahahah hazal yaa :60::60:

iyi öyle olsun o zaman :38::38: evet görüyorum ki öyle :23::23:

ben alalı 1 ay oldu oda 50 ye geldim :27: çok satanlar listesine girmiş diye aldım ve görünce heyecanlanıp o çok güzele benziyo demiştim :1:
zaten kps planımızın içinde kitap okumada olsun

Kesinliklee!!!
Kitap demek, sözel kısmı avuçlamak demek gibi bişey.
Avuçlamak fena oldu burda sen uygun kelime bul şuna.. :1::1::1::1:

Kesinliklee!!!
Kitap demek, sözel kısmı avuçlamak demek gibi bişey.
Avuçlamak fena oldu burda sen uygun kelime bul şuna.. :1::1::1::1:

ahahahhaa sesli güldüm :60:
kıyamam sana yaa avuçlamak deyimini sevdim böyle kalsın :27:
yada boğazlamak :9:

içimizdeki kpss şiddetini kelemlere dökülmüş hali :47:

Back