• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patates soğan sarımsak poşeti...

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
kızlar merhaba, aşağıdaki ürünü arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. çok güzel bir ürün. acaba alan yada nerede olduğunu bilen var mı???

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 90
Ben bu ürünü markafonide bir kampanyada görmüştüm. Ürünün markası "Orka by Mastrad". Türkiye'de neresi satar bilmiyorum ama internetten belki amazon'dan (yurtdışından) alabilrsin. Kargosu falan biraz pahalıya patlar ama istersen bir bak. http://www.amazon.com/Potato-Vegetable-Keep-Sack-Orka/dp/B0030F5KAW

Ya da markafoniye üye olup kampanyaları takip edebilirsin, belki markafoniye mail atsan Türkiye'de satan yeri öğrenebilirsin de.

Ben bu ürünü markafonide bir kampanyada görmüştüm. Ürünün markası "Orka by Mastrad". Türkiye'de neresi satar bilmiyorum ama internetten belki amazon'dan (yurtdışından) alabilrsin. Kargosu falan biraz pahalıya patlar ama istersen bir bak. Amazon.com: Potato Vegetable Keep Sack by Orka: Kitchen & Dining

Ya da markafoniye üye olup kampanyaları takip edebilirsin, belki markafoniye mail atsan Türkiye'de satan yeri öğrenebilirsin de.

canım teşekkür ediyorum :3:

Back
X