Patates krizi yaşıyoruz?

Ya onu köpüklü yapamıyorum diyo komşumuz fikir olarak vermişti eşimde şekerli içiyor sorun olmaz diye hep öyle yapıyordum. Geçen gün söyledim o gündem beri kahveyi beğenmiyor. Eşim de kibar olsa benden kibarlık beklesin dicem ama rica ederek konuşmayı bendem öğrenen bir insan (ona göre karı-koca arasında rica olmazdı) sinirlendiğimde öteye çekil lafıyla düzgün konuş moduna geçti.

Aaa bu benim eşim

Adam yemek konusuna takıntılı resmen. Patatesi kalın kesme, hıyarından kabuğunu ince kes, domatesi düz değil yan kes. Ben takmıyorum ama. Konuş konuş dur diyorum.

surekli bir aradaysaniz tahammulunuz kalmamistir birbirinize ;biraz uzaklasin birbirinizden mesela memleketlerinize gidin ozleyin azcik

Hazır patates sadece kızartma için olabilir ama genede evdekinin yerini tutmaz adam haklı bi patates doğrayamiyor musunuz

Hazirlardan bende aliyorum ama digerini kesmeye usendigim icin.

Tadida eh iste bana göre fark yok.

Ama adam bir patates kizartmasi icin ne harcayacak ki bitecek hesabı yapıyorsunuz
Canı normal patates istemis demekki
Birde kendi almis kesiyor.
Eee daha ne ki
Bitince alırsiniz .

Benim eşimde böyle karışıyor ama farkında kendisinin huy olmuş anneme hep derdim böyle ondan yapiyorum diyor. Sevgililik donemimizde de yapardı. Tavuk konusunda bu pişmemiş olayı bizde de var. Ben tavuk yaptığım zaman ona veriyorum pişirme görevini o şekilde hallettim yani

Kocan kendi kızartıyorsa niçin sinirleniyorsun ?
Yemek için aldıklarımdan harcıyor demeniz cok garip geldi bana

Kahveye çikolata atılması benim de hoşuma gitmezdi, düşününce içimi bulandırdı. Diğer konular da damak tadıyla alakalı. Eti ve tavuğu iyi pişmiş severim, kanadı tam 1 saatte pişiriyorum. Ben en çok konuşma tarzınıza takıldım, gerçi eşiniz de emir kipiyle konuşuyormuş. Eşime öteye çekil dediğimi düşünemiyorum, çekil şurdan der gibi.

Damak tadıdır öyle sevebilir bunda birşey yok ama söyleme şekli önemli.Hayatım böyle yapsak olmazmı dese eminim ki bu kadar sinirlenmeyeceksin.

Yok ne küçüğü 30’a girmek üzere. Bende 23. Kendini zorlaştırıyor bile isteye. Ama benim sabrım tükendi. İnsan niye kendine durup dururken takıntı edinir idrak edemiyorum
30 yaş sendromu mu acaba aman neyse neyse bi bahane bulmak zorunda değiliz yaptıklarına sendende çıkarmak zorunda değil sendeomlarını çok biliyorsan sen yap diceksin de işte

Bi tahminim var Erkekler yansima yapmayi seviyor.İs yeriyle aile ile ilgili ya da parasal sıkıntısi olabilir.Boyle durumlarda sinirlenecek yer ariyolar

bazı noktalarda haklı olabilirsin eşin çok dırdırcı gibi. ama dikkatimi çeken noktaları da yazmak istiyorum.siz her sabah patates mi yiyorsunuz sık sık kızartma yiyormuşsunuz gibi anladım.hele bir de dondurulmuş market patatesi ise bunu bir daha düşünmeni öneriyorum sağlığınız için. belki eşin de bu yüzden dondurulmuş istemiyordur.

Amma iyi kadınlar varmış. 7 aydır bu evde patates kızartması pişmedi. Ev kokuyor diye
Birgun annem geldi pisirdi onda da agzinin payını almak zorunda kaldı.
Fırında yaparim ben patatesi.yer benimki.
Yemezse de gitsin yemek soletsin banane
Valla.millet ekmek bulamiyor su erkeklerin kaprislerine bak

Ben eve dondurulmus gida almiyorum, sagliksiz. Belki esiniz oyle bir sey okumustur yenilerde o yuzden yapmayin istiyordur. Kaldi ki tadi da farkli oluyor. Mercimek corbasiyla, kahve tamamen zevk meselesi, sanki kendi damak tadini yeni kesfediyor gibi, bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…