- 12 Mart 2017
- 113
- 52
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balparmak95
-
Ya onu köpüklü yapamıyorum diyo komşumuz fikir olarak vermişti eşimde şekerli içiyor sorun olmaz diye hep öyle yapıyordum. Geçen gün söyledim o gündem beri kahveyi beğenmiyor. Eşim de kibar olsa benden kibarlık beklesin dicem ama rica ederek konuşmayı bendem öğrenen bir insan (ona göre karı-koca arasında rica olmazdı) sinirlendiğimde öteye çekil lafıyla düzgün konuş moduna geçti.O dondurulmuş patatesleri kim yiyor diyordum ben de. Iyy bi kere sağlıksız nasıl yiyorsunuz? Mercimeğe de neden patates katıyorsunuz ki?
Ayrıca Türk kahvesine çikolatayı hep atıyor musunuz? Mesela oğlumda süt alerjisi çıktı çikolata şu bu yiyemiyorum, biri kahveye çikolata atsa yandık desene.
Ve benim de en nefret ettiğim şey kibarlıktan uzak konuşmak/ ben eşime hep yapar mısın eder misin derim. O da aynı şekilde. Hele bana bi çekil desin cidden suratına bakmam 1 hafta.
Bazen öz eleştiri yapmamız lazım.
Evet 4 tane görümcem var,kayıval
bende boşanmayı tek çare görüyorum.[/QUOTE. Kayınvalide evet? :) Eşiniz öyle görmüş öyle yetişmiş sanırım. İnsanları küçüklükte edindiklerinden koparmak çok zor
Sizin birbirinize tahammülünüz kalmamış. Patates, kahve bahane.Eşim öyle tiplerden değil açıkcası. Ben vazo kırdım o gitti aynaya yumruk attı.
30 yaş sendromu mu acaba aman neyse neyse bi bahane bulmak zorunda değiliz yaptıklarına sendende çıkarmak zorunda değil sendeomlarını çok biliyorsan sen yap diceksin de işteYok ne küçüğü 30’a girmek üzere. Bende 23. Kendini zorlaştırıyor bile isteye. Ama benim sabrım tükendi. İnsan niye kendine durup dururken takıntı edinir idrak edemiyorum
Masallah ne uyanik hatunlar var:))Heeee tam istedigin gibi yaptim de gec .
Bigün soy patatesleri hazırini kizart kabukları görsün .Tam istedigin gibi yaptım aşkım de .
Yedikten sonra da ahanda dondurulmuşunu yaptim dersin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?