- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
İkisini arka arkaya mı yapacan canım bide kaç kilo gidiyor benimde acil kilo vermem lazım bende başlasamSelam kızlar, 3 günlük patates diyeti ardından 1 haftalık kabak diyetine başlıyorumdaha önce yaptığım ve sonuç aldığım diyetler
Bu ara ipin ucu kaçtı hızlıca toplamak istiyorum neden şok diyet demeyin
Patates diyetiyle çok verilmiyor ama yemeyi azaltmak için iyi bir başlangıç 3 gün dayanabilitmiyim bilmiyorum ama denicemİkisini arka arkaya mı yapacan canım bide kaç kilo gidiyor benimde acil kilo vermem lazım bende başlasam
Aynen canım patates bağırsak hareketlerini de durdurur en iyisi kabak bende yarın başlıyacam kilom 77 şuan bitince güncellerimPatates diyetiyle çok verilmiyor ama yemeyi azaltmak için iyi bir başlangıç 3 gün dayanabilitmiyim bilmiyorum ama denicem
Kabak diyeti çok verdiyo daha önce 3 günlük olanı iki kere yaptım bununda arkadaşların tavsiyesiyle yapıcam 1 hafta 5 kilo vermisler
Maşallah, ise yarıyor sonuçu mutlaka bizim lede paylaşım yaparsan sevinirimBende bugün kabak diyetine başladim. 7 8 gündür diyetteyim ama kilo veremiyorum .direnci kırmak için bugün basladım. 90.8 ile bugün başladım doğum kilolarım için başladım. Ben persembe cuma cumartesi 3 gün yapıp bırakıcam. 15 günde bir 3 gün yapmayı düşünüyorum.
Sabah 2 küçük boy haşlama yumurta 7 8 dal maydanoz 1 parça peynir 1/2 domates salatalık çay
Ara 2 ceviz
Öğle kabak yoğurt
Ara 2 küçük elma
Akşam kabak yoğurt yedim.
3 gün dayanabilirsem sonucu yazarim
Maşallah, ise yarıyor sonuçu mutlaka bizim lede paylaşım yaparsan sevinirim
Harikasın ben devam ediyorum, patates diyeti ise yaramadi bu seferGunaydın kızlar pek paylasim yapan yok ama belki birileri arastirirken bakar diye nit düşmüş olayım. kabak diyetinde 3.günüm 88.30 kg ile devam ediyorum.
Baslangic 90.30
1.günün sonunda 88.90
2.günün sonunda 88.30
Şuana kadar 2 kg gitti
Ben rendeliyorum canım tavada biraz soteliyorum hemen pişiyor zaten tuz yağ yok karabiber pul biber atıyorum bendeAyyy bugün bende pazardan alayım da başlayayım bari normalde diyet yapıyorum ama şu kabak şeysine başlıcam çok heves ettim şuanNasıl yapıyorsunuz kızlar çiğ kabak mi annem azıcık tavada pişiriyor sanki sonra yoğurt ve pul biber döküyordu. 64 kiloyum suan 60a düşsem gerisi gelecek
Kuzum naptın sen bitirdin mi detoksu sonucu merak ettimGunaydın kızlar pek paylasim yapan yok ama belki birileri arastirirken bakar diye nit düşmüş olayım. kabak diyetinde 3.günüm 88.30 kg ile devam ediyorum.
Baslangic 90.30
1.günün sonunda 88.90
2.günün sonunda 88.30
Şuana kadar 2 kg gitti
3 gün mü yapılıyor sadece pekiBen rendeliyorum canım tavada biraz soteliyorum hemen pişiyor zaten tuz yağ yok karabiber pul biber atıyorum bende
3 gün yapılıyor 3 günde 3 kilo diyorlar ben dün başladım 1 kilo gitti
Haşlanmış yumurta felan yeniliyormuş ama ben biraz kendime uydurdumgünlük ne yaptığımı yazdım üstte ama gerçekten çok çabuk hafifletiyor insanı dene faydası var zararı yok bence
İdeali 3 gün canım ben kabağı fazla aldım 4 gün yapacam bide dün daha çok acıkmıştım bugün fazla açlık hissetmiyorum daha da azalacak bence detoksu bitirince bence daha az yemeye başlayacaz normal yeme düzenine geçince3 gün mü yapılıyor sadece peki
Insallah bende bugün pazardan alayım yarın başlayayım çok teşekkürlerİdeali 3 gün canım ben kabağı fazla aldım 4 gün yapacam bide dün daha çok acıkmıştım bugün fazla açlık hissetmiyorum daha da azalacak bence detoksu bitirince bence daha az yemeye başlayacaz normal yeme düzenine geçince
Rica ederim canım bakalım sonuçlar nr olacakInsallah bende bugün pazardan alayım yarın başlayayım çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?