Pasta'nın günlüğü..

yapmasa daha iyi yani ,

benimki yapmasa vallahi daha iyi. ama bu ablaya yazık değilmi nolur 1 pasta alıp karşısına çıksa. aaah aah. yapanda çok hata yaptığındanmı yaapr acaba. benimkide geçen çiçek falan göndermiş barışmak için. tabi akşamına gene kavga ettik ama neticede bi çaba var.. bütün haftayı küs geçirdik

En azından düşünüyor.
Organize ediyor.
Biz nişanlı iken beyoglunda bi mekanda arkadaşlarla toplandık.
Öyle parti olayı değil toplandık sadece doğum günüm için.
Nişanlıydık düşün.
Gelemedi.
Dayısı hastaymış hastanede başındaymış.
Bi kız arkadaşım o zaman bana" bu herif daha şimdiden önemsemiyor, evlenmek istediğine emin misin ? " demişti.
Ama dayısı hastanedeymiş dedim, ve son ana kadar gözüm kapıdaydı, gelmemişti!
Ne kadar üzülmüştüm.

Ondan sonra da hiç bir doğum günümü hatırlamadı.. Önemli değil seviyor dedim, evet gerçekten sever eşim beni.. Ama böyle böyle soğunuyor işte.
Tarihlerle arası iyi değil diye bir ay- 15 gün kala hatırlatmadım mı? yine olmadı.
3.5 sene sonra diyorum eve öküz işte
Seninki en azından düşünüyor pasta bence eşini yabana atma.
Seni yurtdışına eğitime göndermiş, benim 3 haftalık gelin iken yaşadıklarımı yazmaya utanırım burada..
Biraz daha uyum göstermeye çalışın birbirinize, ben büyük bi sorun göremedim gerçekten tatlım :26:

bencede. hem bozulup hemde hala bi organizasyon yapmaması da ayrıca bi ilginç.
Evet ya.
Herife bak!
9 aralık doğum günü, o gün anasındaydı bursada.
10 aralık akşamı yemekte bana dedi ki dün dogumgünümdü en azından bi msj atmanı beklerdim.
Alaycı bi ifadeyle " hadi yaaaa unutmuşum" dedim.
Çok pis bozuldu.
Utanmadan bozuluyor da. O kıymetli ben değilim demek ki.Yok ya!

yapmasa daha iyi yani ,

Hayır kesinlikle yapmamasından iyi olamaz.
Adam seni seviyo pasta
Ve gösteriyor da..

Ya daha ne istiyorsun ki.
Biraz burnunu sürt, onu korkut ama boşama.
Geçen bi ablama anlattım eşim, tüm ayrıntıları ile.
Şok oldu..
Oda boşanmış..
Bana dedi ki " inan boşanınca hayat günlük güneşlik değil"
Şiddet yok bişi yok onu idare etmeyi öğren ama boşanma dedi.

Dinliyorum onu...

yazdıklarını düşününce hak werdim, pastanın eşinin çekilir yanıda çok
hemen pes etmemeli.
Seninki için bişey diyemicem
Benimkide ehh fena diil şimdilik ortaya karısık diyelim :)

hemen pes etmemeli.

Hehhehe güldürdün beni

burnu sürtilmez benimkinin o herkese karşı öyle çok kaba, kırıcı ailesine karşıda. ama kimse onun yanında o böyle diyerek kabullenmez, ezilmek, horlanmak zorunda değil. kimsede iyilikleri için onu sevmek zorunda değil. yani 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor tatlım. böylece eksilere düşüyor benim kocamda..

pastacım psikolojik şiddetmi var eşinde ?

hemen pes etmemeli.

canım asıl çekilmez yanı çok. bakın azıcık anlatayım...
- balkonda benim sepetim var sepette çürümüş patates benimle nasıl kavga etti görmeniz lazımm
- arabayı sattık dedimki düşük model alalım kalan paraylada biraz borç kapatalım. sanamı sorcam dedi?
- diyorumki mutlu mutlu aşkım kızımız bu kıza benzesinmi. ya sus saçma sapan konuşma ya üfff
- evden bahsediyoruz dediki evimizi hiç beğenmiyorum. bende dedimki şekli hoş değil odaların çok dar ve uzun ahır gibi aynı. bi kızdı bana ya sen ne mal konuşuyorsun. ne boş birisin sen..
- geçen şakalaşıyorduk ben kızdım twitterda bazı kızları takip ediyor, face'tede profillerine bakmış. bende dedimki kızarım sil çabuk fln. derken şakalaşıyorduk elimde su şişesi vardı vururmuş gibi yapıyordum oda gülüyordu. salonun avizesine çartpı şişe yanlışlıkla avizede şişede kırıldı elimde. bana küfretti ya bi.. git ya. ne gerizekalı bişeysin sen diye. aşkım bişeyin varmı diyeceğine istemeden olan bişey için birde kızıyor..
hep böyle abidik kubidik şeyler işte. ama mide bulandırıcı.. nasıl sabrediyorum ben bile inanamıyorum kendime..

pastacım psikolojik şiddetmi var eşinde ?

aynen o var işe. annesinin babasının yanında bana gerizekalı, mal defol git.. herşeyi söyler. ben kaldıramıyorum işte bunalrı. annesi babası beni haklı görüyor ama alttan almadığım için sen inatsın diyor. bi gün dedimki ben anne babama bile laf ettirtmem kendime o kimki dedim bana bunları söyliycek cesareti buluyor? kv diyorki hemen kocan o senin. sanki sahibim kocamsa kocalık yapsın artistlik değil !!!

kötü kedicikim cevaplar snein yazınla karışmış: benim cevabım bu

canım benimki akşam beni yemeğe falanda çıkardı sağolsun çok düşünceli. ama burnumdan getirdikten sonra diyorumki benim bunların hiçbirinde gözüm yok. huzur diyorum en önemlisi. gözüm tok. sadece huzura açım ben onada diyorum senden istediğim tek şey beni sevmen. bişeyleri kibarca söylemen.. eliyle yanağımı okşaması bile beni çok mutlu ediyor oda bunu biliyor ama o resmen hoyratça kullanıyor beni sürekli kırıyor hemde olmayacak şeyler için. varsın doğumgünümü kutlamasın ama patates meyvelikte çürüdüğü içinde bana bağırmasın. 3 haftada bir 2 saat ark görüşüyorum diye 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor tatlım. böylece eksilere düşüyor benim kocamda..

eşin kötü bir insana benzemiyor ama aile hayatı içinde davranış bozukluğu var gibi geldi. Sanki evli adam değilde ergen arkadaşlarıyla takılıyormuş gibi davranmış.
Çok ufak şeyler ama işte hepsi büyüyünce can sıkıcı oluyor anlıyorum seni, ama her evlilikte mutlaka sorunlar var arkadaşım,
Dayanan var dayanamayan var o ayrı.
Bu arada eşinin maaşı yüksek mevkisi iyi mi? biraz artistlik seni ezme moduna girmiş.
Yada tam tersi ezikmi hissediyor egosunu tatmin etmek için böyle davranıyor ?

Allahtan ailesi sana kötü saygısız davranmıyor, onlaırn yanında böyle yapması onlarada prim vermek demek aslında.!

ayrıca herkesin yanında bana bir sus der mesela. herkes bana tamam sen sus istersen der çünkü eşim çok sinirli. işte bende toplum arasında böyle şeyleri sevmem. resmen eziliyorum. bana diyorki bak şunlar.. yani ark eşleri hiç sesi çıkmıyor. ya ben onlar gbi değilimki.. onlardan biriyle evlenseydin o zmn diyorum bende onlar daha ezikler erkek eğemenliğine alışmışlar sürekli eşleri ne derse o oluyor ben olmama yani. doğru neyse o olucak bende. ben dayanamayan kısmıyım canım artık işin.
eşimin maaşı iyi mevkii olarakta fena değil. vardiyalı çalışıyor mesela o bunu çok sorun ediyor. arkadaşlarımız çağırınca neden söylüyosun gece gittiğimide işimiz var deseydinde fln diye çok kızıyordu ilk başlarda yavaş yavaş attı bunu üstünden. birde ne kadar yalan söyleyebilirimki sürekli işimiz var işimiz var fln doğru neyse söylerim bende işte. benimde işim ve maaşım iyi. aşağı yukarı aynı alıyoruz. 100 tl ya oynar ya oynamaz yani aramızda. kendini tatmin ediyordur bence. çünkü egosu çok yüksek. kendisi artistin önde gideni ama artist insanları hiç sevmez.. birsürü bişey iştee.

Allahtan ailesi sana kötü saygısız davranmıyor, onlaırn yanında böyle yapması onlarada prim vermek demek aslında.!

aynen öyle ve özellikle görümcemin yanında bana bunları yapmasını gerçekten daha çok hazmedemiyorum 1 kaşık suda boğasım geliyor o an. görümcemede çok çektirmiş zamnında halada görümcem çekinir ondan bişey demez, bişey istemez annesine istetir. herkes eskisine göre çok değişti diyorda.. ben eskisini yenisini bilmem kardeşim. sevmiyorum ve böyle bir adamla yapamam.. neden daha kötüsüde olabilirdi diye kendimi teselli edeyimki o zamn daha iyiside var yanii. polyannacılık oynamaya gerek yok.
geçen dediki ben senden iyisini bulamadım fln, bende dedimki senden iyimi bilemem ama bana ev neden temiz değil, bu neden burda değil diye kızmayacak çok erkek bulurdum gene küstü tabi. kendisini 1 eleştirr anamm sana bir saydrır, kendini tanıyamazsın ...

seninle evlenerek egosunu tatmin etmiş gibi geldi bana, hem arkadşlarının eşi gibi sessiz pısırık olmanı istiyor, hemde çalışan özgüveni yerinde bir bayanla evlenmek istemiş.
Senin bu halin ona cazip gelmiş öncesinde, şimdi ezme politikasında gibi.

aynen öyle. canı isteyince beni bir övüyor bi övüyor göklere çıkartıyor sanırsın ilah yani tövbe tövbe, canı istemezsede ayaklarının altında paspas ediyor. çok güzel özetlemişsin canım drumu sağolasın. yada ben çok iyi anlattım ama bende öyle biri değilim. yani ben çevremdekilerin anlattığına görede hanımefendi, kibar, saygılı, düzeyli biriyim yani. o mesela trafikte sürekli küfrediyor. ben sinir oluyorum onada diyorum öyle deme belki hastası vardır belki önemlidir diyorum bana kızıyor hep sen hep başkalarının tarafını tutuyosun diye. neden öyle bişey yapayımki aklıma bile gelemz ama o öyle algılıyor işte.
birde bu araba aldıya ila senin üstüne alayım fln dedi işte herkese hava atıyor eşime evlilik yıldönümü hediyesi aldım. o araba pasta'nın. ben aldım falan diye. gelgörki ver kullanayım diyorum. sen kullanamzsın. bu trafikte çok zor. ben kullanamıyorum sinir oluyorum sne hiç yapamazsın. bilmem ne kullandırtmıyor. ama hava atmaya gelince atıyor...

bu arada mesaide bitmiş. ben kaçarım. dertlerimi dinlediğin için, üstüne üstlük üşenmeden yorum yaptığın için çok çok teşekkür ederim canım. inşallah sen benim gibi şeyler yaşamazsın, mutlu olursun hep. iyi akşamlar sana ve kötü kedi şero'ya iyi tatiller, güzel tatiller, bakalım benimki ansıl geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…