benimkinde de hep kocam yapar organizasyonları ama her sferinde kavga çıkartacak bişey bulup içine eder. her d.günümde kavga ettik bugüne kadar. önce sürpriz yapar sonra küsüp yada küstürüp içine.... anladınız siz onu :26:
benimkinde de hep kocam yapar organizasyonları ama her sferinde kavga çıkartacak bişey bulup içine eder. her d.günümde kavga ettik bugüne kadar. önce sürpriz yapar sonra küsüp yada küstürüp içine.... anladınız siz onu :26:
Evet ya.bencede. hem bozulup hemde hala bi organizasyon yapmaması da ayrıca bi ilginç.
yapmasa daha iyi yani ,
benimki yapmasa vallahi daha iyi. ama bu ablaya yazık değilmi nolur 1 pasta alıp karşısına çıksa. aaah aah. yapanda çok hata yaptığındanmı yaapr acaba. benimkide geçen çiçek falan göndermiş barışmak için. tabi akşamına gene kavga ettik ama neticede bi çaba var.. bütün haftayı küs geçirdik
En azından düşünüyor.
Organize ediyor.
Biz nişanlı iken beyoglunda bi mekanda arkadaşlarla toplandık.
Öyle parti olayı değil toplandık sadece doğum günüm için.
Nişanlıydık düşün.
Gelemedi.
Dayısı hastaymış hastanede başındaymış.
Bi kız arkadaşım o zaman bana" bu herif daha şimdiden önemsemiyor, evlenmek istediğine emin misin ? " demişti.
Ama dayısı hastanedeymiş dedim, ve son ana kadar gözüm kapıdaydı, gelmemişti!
Ne kadar üzülmüştüm.
Ondan sonra da hiç bir doğum günümü hatırlamadı.. Önemli değil seviyor dedim, evet gerçekten sever eşim beni.. Ama böyle böyle soğunuyor işte.
Tarihlerle arası iyi değil diye bir ay- 15 gün kala hatırlatmadım mı? yine olmadı.
3.5 sene sonra diyorum eve öküz işte
Seninki en azından düşünüyor pasta bence eşini yabana atma.
Seni yurtdışına eğitime göndermiş, benim 3 haftalık gelin iken yaşadıklarımı yazmaya utanırım burada..
Biraz daha uyum göstermeye çalışın birbirinize, ben büyük bi sorun göremedim gerçekten tatlım :26:
Evet ya.
Herife bak!
9 aralık doğum günü, o gün anasındaydı bursada.
10 aralık akşamı yemekte bana dedi ki dün dogumgünümdü en azından bi msj atmanı beklerdim.
Alaycı bi ifadeyle " hadi yaaaa unutmuşum"dedim.
Çok pis bozuldu.
Utanmadan bozuluyor da. O kıymetli ben değilim demek ki.Yok ya!
Hayır kesinlikle yapmamasından iyi olamaz.
Adam seni seviyo pasta
Ve gösteriyor da..
Ya daha ne istiyorsun ki.
Biraz burnunu sürt, onu korkut ama boşama.
Geçen bi ablama anlattım eşim, tüm ayrıntıları ile.
Şok oldu..
Oda boşanmış..
Bana dedi ki " inan boşanınca hayat günlük güneşlik değil"
Şiddet yok bişi yok onu idare etmeyi öğren ama boşanma dedi.
Dinliyorum onu...
yazdıklarını düşününce hak werdim, pastanın eşinin çekilir yanıda çok
hemen pes etmemeli.
Seninki için bişey diyemicem
Benimkide ehh fena diil şimdilik ortaya karısık diyelim :)
En azından düşünüyor.
Organize ediyor.
Biz nişanlı iken beyoglunda bi mekanda arkadaşlarla toplandık.
Öyle parti olayı değil toplandık sadece doğum günüm için.
Nişanlıydık düşün.
Gelemedi.
Dayısı hastaymış hastanede başındaymış.
Bi kız arkadaşım o zaman bana" bu herif daha şimdiden önemsemiyor, evlenmek istediğine emin misin ? " demişti.
Ama dayısı hastanedeymiş dedim, ve son ana kadar gözüm kapıdaydı, gelmemişti!
Ne kadar üzülmüştüm.
Ondan sonra da hiç bir doğum günümü hatırlamadı.. Önemli değil seviyor dedim, evet gerçekten sever eşim beni.. Ama böyle böyle soğunuyor işte.
Tarihlerle arası iyi değil diye bir ay- 15 gün kala hatırlatmadım mı? yine olmadı.
3.5 sene sonra diyorum eve öküz işte
Seninki en azından düşünüyor pasta bence eşini yabana atma.
Seni yurtdışına eğitime göndermiş, benim 3 haftalık gelin iken yaşadıklarımı yazmaya utanırım burada..
Biraz daha uyum göstermeye çalışın birbirinize, ben büyük bi sorun göremedim gerçekten tatlım :26:
canım benimki akşam beni yemeğe falanda çıkardı sağolsun çok düşünceli. ama burnumdan getirdikten sonra diyorumki benim bunların hiçbirinde gözüm yok. huzur diyorum en önemlisi. gözüm tok. sadece huzura açım benonada diyorum senden istediğim tek şey beni sevmen. bişeyleri kibarca söylemen.. eliyle yanağımı okşaması bile beni çok mutlu ediyor oda bunu biliyor ama o resmen hoyratça kullanıyor beni sürekli kırıyor hemde olmayacak şeyler için. varsın doğumgünümü kutlamasın ama patates meyvelikte çürüdüğü içinde bana bağırmasın. 3 haftada bir 2 saat ark görüşüyorum diye bana kızmasın. ona yılbaşı kartı gönderirken canım arkadaşım çok değerlisin ayzınca benimmle 2 gün küs kalmasın sen ark.a çok değer veriyorsun diye..
daha sayayımmı?
Evet ya.
Herife bak!
9 aralık doğum günü, o gün anasındaydı bursada.
10 aralık akşamı yemekte bana dedi ki dün dogumgünümdü en azından bi msj atmanı beklerdim.
Alaycı bi ifadeyle " hadi yaaaa unutmuşum"dedim.
Çok pis bozuldu.
Utanmadan bozuluyor da. O kıymetli ben değilim demek ki.Yok ya!
Hayır kesinlikle yapmamasından iyi olamaz.
Adam seni seviyo pasta
Ve gösteriyor da..
canım seviyor ama çok çok çok kırıyor ya o kadar saçma şeylereki hemde ya çok komik nedenleri var işte.
Ya daha ne istiyorsun ki.
Biraz burnunu sürt, onu korkut ama boşama.
Geçen bi ablama anlattım eşim, tüm ayrıntıları ile.
Şok oldu..
Oda boşanmış..
Bana dedi ki " inan boşanınca hayat günlük güneşlik değil"
Şiddet yok bişi yok onu idare etmeyi öğren ama boşanma dedi.
Dinliyorum onu...
burnu sürtilmez benimkinin o herkese karşı öyle çok kaba, kırıcı ailesine karşıda. ama kimse onun yanında o böyle diyerek kabullenmez, ezilmek, horlanmak zorunda değil. kimsede iyilikleri için onu sevmek zorunda değil. yani 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor tatlım. böylece eksilere düşüyor benim kocamda..
yazdıklarını düşününce hak werdim, pastanın eşinin çekilir yanıda çok
hemen pes etmemeli.
Seninki için bişey diyemicem
Benimkide ehh fena diil şimdilik ortaya karısık diyelim :)
pastacım psikolojik şiddetmi var eşinde ?
canım asıl çekilmez yanı çok. bakın azıcık anlatayım...
- balkonda benim sepetim var sepette çürümüş patates benimle nasıl kavga etti görmeniz lazımm
- arabayı sattık dedimki düşük model alalım kalan paraylada biraz borç kapatalım. sanamı sorcam dedi?
- diyorumki mutlu mutlu aşkım kızımız bu kıza benzesinmi. ya sus saçma sapan konuşma ya üfff
- evden bahsediyoruz dediki evimizi hiç beğenmiyorum. bende dedimki şekli hoş değil odaların çok dar ve uzun ahır gibi aynı. bi kızdı bana ya sen ne mal konuşuyorsun. ne boş birisin sen..
- geçen şakalaşıyorduk ben kızdım twitterda bazı kızları takip ediyor, face'tede profillerine bakmış. bende dedimki kızarım sil çabuk fln. derken şakalaşıyorduk elimde su şişesi vardı vururmuş gibi yapıyordum oda gülüyordu. salonun avizesine çartpı şişe yanlışlıkla avizede şişede kırıldı elimde. bana küfretti ya bi.. git ya. ne gerizekalı bişeysin sen diye. aşkım bişeyin varmı diyeceğine istemeden olan bişey için birde kızıyor..
hep böyle abidik kubidik şeyler işte. ama mide bulandırıcı.. nasıl sabrediyorum ben bile inanamıyorum kendime..
aynen o var işe. annesinin babasının yanında bana gerizekalı, mal defol git.. herşeyi söyler. ben kaldıramıyorum işte bunalrı. annesi babası beni haklı görüyor ama alttan almadığım için sen inatsın diyor. bi gün dedimki ben anne babama bile laf ettirtmem kendime o kimki dedim bana bunları söyliycek cesareti buluyor? kv diyorki hemen kocan o senin. sanki sahibim kocamsa kocalık yapsın artistlik değil !!!
eşin kötü bir insana benzemiyor ama aile hayatı içinde davranış bozukluğu var gibi geldi. Sanki evli adam değilde ergen arkadaşlarıyla takılıyormuş gibi davranmış.
Çok ufak şeyler ama işte hepsi büyüyünce can sıkıcı oluyor anlıyorum seni, ama her evlilikte mutlaka sorunlar var arkadaşım,
Dayanan var dayanamayan var o ayrı.
Bu arada eşinin maaşı yüksek mevkisi iyi mi? biraz artistlik seni ezme moduna girmiş.
Yada tam tersi ezikmi hissediyor egosunu tatmin etmek için böyle davranıyor ?
Allahtan ailesi sana kötü saygısız davranmıyor, onlaırn yanında böyle yapması onlarada prim vermek demek aslında.!
aynen öyle ve özellikle görümcemin yanında bana bunları yapmasını gerçekten daha çok hazmedemiyorum 1 kaşık suda boğasım geliyor o an. görümcemede çok çektirmiş zamnında halada görümcem çekinir ondan bişey demez, bişey istemez annesine istetir. herkes eskisine göre çok değişti diyorda.. ben eskisini yenisini bilmem kardeşim. sevmiyorum ve böyle bir adamla yapamam.. neden daha kötüsüde olabilirdi diye kendimi teselli edeyimki o zamn daha iyiside var yanii. polyannacılık oynamaya gerek yok.
geçen dediki ben senden iyisini bulamadım fln, bende dedimki senden iyimi bilemem ama bana ev neden temiz değil, bu neden burda değil diye kızmayacak çok erkek bulurdum gene küstü tabi. kendisini 1 eleştirr anamm sana bir saydrır, kendini tanıyamazsın ...
seninle evlenerek egosunu tatmin etmiş gibi geldi bana, hem arkadşlarının eşi gibi sessiz pısırık olmanı istiyor, hemde çalışan özgüveni yerinde bir bayanla evlenmek istemiş.
Senin bu halin ona cazip gelmiş öncesinde, şimdi ezme politikasında gibi.
bizde çıkıyoruz öptüm canım benim sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?