Pasta tabağı,kahvaltı tabağı olur mu?

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Kızlar annemin teee ne zaman aldığı pasta tabakları var

Tabii bunlar takımdı da ben almadım yemek takımını

Neyse elimizde beyaz,sade,etrafında incecik sarı çizgisi olan pasta tabağı kaldı

Sizce ben bunları kahvaltı tabağı yapsam çok mu garip olur

Yani böyle kullanan var mı ??

neden olmasın değerlendirmek çok güzel bence.arada bende kullanıyorum pasta tabağımı kahvaltıda

niye olmasin ya, yemek takimlarinin icinde olan duz tabaklar kahvalti icin cok uygun..Bi suru pasta tabagim oldu o yuzden..

mevcut kahvaltı takımlarını beğenemeyince sanırım böle bi çözüm buldun yağmur kaydirigubbakcemile5
neden olmasın tabiki olur. sonuçta kahvaltı takımı olmayanlar kesin bunu uyguluyolardır

ben de böyle yapacağım
kaldıki zaten kahvaltı takımlarındaki tabak boyutları da pasta tabakları ile aynı
kullan gitsin hiç de garip olmaz
sen söylemesen kimse de bilmez

mevcut kahvaltı takımlarını beğenemeyince sanırım böle bi çözüm buldun yağmur kaydirigubbakcemile5
neden olmasın tabiki olur. sonuçta kahvaltı takımı olmayanlar kesin bunu uyguluyolardır

Araştırmalarım yoğun bir şekilde devam ediyor cidden de öyle dibimin düştüğü olmadı

Annem de bu pasta tabaklarını al falan diyince olur mu olmaz mı diye kafam karıştı

ben de böyle yapacağım
kaldıki zaten kahvaltı takımlarındaki tabak boyutları da pasta tabakları ile aynı
kullan gitsin hiç de garip olmaz
sen söylemesen kimse de bilmez

:)) Anlar canım kahvaltı takımları cicili bicili oluyor ya bu oldukça sade

Aman ne yapayım kullanıvericem beğenmeyen alsın gelsin sırnaşık şey

o dediğin pasta tabaklarını kullanırsın
hem kahvaltılık o kadar güzel tabaklar var ki şimdi zeytinler peynirler için falan onlardan alırsın cıvıl cıvıl .güzel bi kahvaltı sofrası kurarsın:emir_bebek:

anlasınlar boşver:))
sonra alırsın hoşuna giden olursa
çok da kasmaya gerek yok
camnın istediğinde al şimdilik de elindekileri kullan canım

ben kahvaltı takımı hiç almicam, gündelik pasta tabaklaırmı kahvaltı tabağı yapıcam:)

hem çok kalın kahvaltı takımları, hem gereksiz parça çok hem de gereğinden pahalı. ne gerek var ki öyle masrafa:)

ben kahvaltı takımı almadım dediğin gibi zaten aynı tabaklar gerek yok bence olanları kullan söylemezsen kim bilecek :kahve: beyazmış zaten istersen ona uygun beyaz porselen çaydanlıklardan alırsın al sana takım

valla ben üç aylık evliyim ama kahvaltı seti olayını daha bugün öğrendim kim çeyizine ne aldı başlıklarına bakınca. tamam bu tür konularla bu zamana kadar hiç ilgilenmedim, çeyizim için tek bir parça bişi almaya gitmedim, hep annemle babaannem aldı herşeyi ama bana çok gereksiz geldi ekstradan kahvaltı seti almak açıkçası... zaten 12 kişilik günlük yemek takımı alıyoruz çoğumuz, e onların pasta tabakları dururken ne gerek var ki....

ben evlendigimden beri ,pasta tabaklari diye gecen ,tabaklari kullaniyorum..hic bir fark yok bence..tabak tabaktir..hatta ben bazen buyuk boy duz yemek tabagi oluyor ya..onu bile kullanyiorum,buyuk oldugu icin...onemli olan kullandiklarina islevsellik katmak..ise yaradigi ve isimi gordugu surece neden olmasin..

bendee kahvaltı takımının tabaklarını pasta tabağı olarak kullanıcamm
hiç bi farkı yok bence:))

olur bencede eksik parçalarınıda düz beyaz olarak alabilirsin. fincanlarını ,yumurtalık, reçellik filan gayet iyi takım olur.benim normalde bir takımım var ama böyle pasta tabaklarından yeni takım istiyorum misafir ağırlayacak şekilde .çünkü takımların gereksiz yada fazla parçaları oluyor .pasta tabakları çok daha iyi hem tabak sayısıda fazla oluyor misafir geldiğinde iyi oluyor.

kahvaltı seti aldığıma pişman oldum bir sürü ıvır zıvırı var kullanılmıyorda ben hep pasta tabaklarımı kullanıyorum çoğunlukla

Back