Hanımlar, krom kaplama ayakları olan mutfak sandalyelerimde benek benek paslar oluşmuş. Hiç su ile temas etmediler. Nasıl olustu hiç anlamadım. Nasıl eski parlak ve pürüzsüz haline getirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum, yardım edin(
Hanımlar bir akıl verin allah aşkına, sizin vardır tecrübeleriniz. Lavabolardaki pası söken temizlik ürünleri işe yarar mı bir zarar verir mi acaba ne dersiniz?
Yasevmin cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Henüz bir şey denemedim. Ama akşama tavsiyeni deneyeceğim. Bakalım nasıl bir sonuç verecek. ınşallah işe yarar , sonucu yazarım. Merak eden hanımlar var; ama nedense yorum yazmaya çekiniyorlar :)))Hepinizi öptüm...Fikriniz olsa da olmasa da:))
Yasevmin cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Henüz bir şey denemedim. Ama akşama tavsiyeni deneyeceğim. Bakalım nasıl bir sonuç verecek. İnşallah işe yarar , sonucu yazarım. Merak eden hanımlar var; ama nedense yorum yazmaya çekiniyorlar :)))Hepinizi öptüm...Fikriniz olsa da olmasa da:))
Pas çıkarmak için, etkilenen alan üzerinde biraz sirke koyun ve sonra fırçalayın biraz. Bundan sonra bir tepsi içinde nesne koyabilirsiniz ve sirke içinde ıslatın. Bu mümkün değilse, sadece yerinde sirke bir sürü koyun. 30 dakika yalnız bırak. Eğer daha sonra sadece kazımak nesne kapalı pas.
kızla ben sandalyecide çalışıyorum o yüzden biraz tecrübem var bu konuda. şöyle söyleyim eğer sandalyelerin üzerleri nokta nokta kararma olduysa çözümü var. ancak içinden kabuk şeklinde pas olduysa çözümü yok kromajı kaliteli değildir..
sandalyeleri sürekli kadife bi bezle bastıra bastıra silmek gerekiyor. çünkü toz zamanla kromaja işliyor oda noktalanmalara sebep oluyor.
pastapolij yapmak için beyaz bi krem kullanılıyor onu kromun üzerine sürün sonra bastıra bastıra silin nalburlarda bulunabilir.