paşam geliyo kızlarrrrrrrr

kızlar az önce dr dan geldim ve bebişim bi tarflarını gösterdi ve küçük erkekim geliyo ay görseniz ne kadar kocaman olmuş ve acayip te hareketli idi.cok güzelde parmak emiyordu ya cok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin ya

Ay canım cok sevındım senın adına heycanlandım valla dedık sana gıt doktora dıye allah saglık versın benım kızın talıblerıde artacak desene .....

Tebrik ediyorum canım
Rabbim bizleride nasip etsin işallah :1hug:
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Gözünaydın canım tebriklerr
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur.
ay niye göndermedi bu mesajı iki saatttir ya deli olcammmmmmm

canım benim gözün aydın.sonunda merakını giderdin.biraz daha meraket diye gitme dedim ama iyi olmuş gitmen.

canım hayırlısı olsun tebrik ederim
Allah hayırlı sağlıklı mutlu bir evlat olmasını nasip etsin
bakalım biz ne zaman haber verebileceğiz

hadi gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün ALLAH yardımcın da olsun pipili geliyor çok yaramaz olurlar yeğenimden biliyorum bakalım bizimki ne olacak sabırsızlıkla perşembeyi bekliyoruz dr umuz söylerse tabii

Canımmm çok sevindim sonunda öğrenmene, hayırlı olsun. İnşallah kucağına aldığında daha da çok sevinicez. Tatlımelek, deryahakan gibi ben de bekliyorum bakalım. Darısı da bizim başımıza :)

Şenizkızlar cok teşekkür ederim ya bana kalsa 9 hazirana kadar beklecektim valla iyiki de bugün git dediniz bana yoksa daha 19 gün meraktan kıvranacaktım daha cok mutlu oldum ya bunu kelimelere dökmek inanın bana cok zor ..anne olmak gercekten cok garip bi duygu destekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim ya kızlar hepinizi seviyorum bena.s.a.s.

ben sana gitme demiştim utandım şimdi çünkü bende bebeğimi özledim dr de haziranın 2 sine gün verdi çok var sen gidersen bende gitmek isticektim ve de öle oldu.. :roflol:

canıımm... gözün aydın.. Allahım tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla... darısı olmayanların başına.... a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…