paşam geliyo kızlarrrrrrrr

ben sana gitme demiştim utandım şimdi :eek: çünkü bende bebeğimi özledim dr de haziranın 2 sine gün verdi çok var sen gidersen bende gitmek isticektim ve de öle oldu.. :roflol:

valla bebişini görmek istiyosan özlediysen git canım maşşallah o kadar cok büyümüş ki ben bile izlemeye doyamadım dogrusu..minicik ellerini ayaklarını öyle güzel hareket ettiriyor ki bi an aglayasım bile geldi.. insan gercekten izlemeye doyamıyor kızlar ya acayip hareketli bi bebek ayrıca dr öyle dedi ay kızlar ne zaman kucagımıza alacagız biz bu yaramazları ya:emir_bebek::emir_bebek:dogurmaktan bile korkmuyorum artık sırf ona kavuşacagım diye:nazar::nazar:

valla bebişini görmek istiyosan özlediysen git canım maşşallah o kadar cok büyümüş ki ben bile izlemeye doyamadım dogrusu..minicik ellerini ayaklarını öyle güzel hareket ettiriyor ki bi an aglayasım bile geldi.. insan gercekten izlemeye doyamıyor kızlar ya acayip hareketli bi bebek ayrıca dr öyle dedi ay kızlar ne zaman kucagımıza alacagız biz bu yaramazları ya:emir_bebek::emir_bebek:dogurmaktan bile korkmuyorum artık sırf ona kavuşacagım diye:nazar::nazar:

ya valla çok özledim hemde..eet benimde cok aglayasım gelio ama utanıyorum doktordan :eek:a.s ama şimdi gitmek istemiyorum ya haziranın 2 sinde gidicem ya o zaman daha çok büyümüş olcak ve onun hızla büyümesi beni daha çok mutlu ediyor.ya bende dayanamıyorum artık biran önce vakit geçse..inanın şafak sayıorum ya :eek:

canım hayırlı olsun benim randevum 12 haziranda daha bekliycem of çok var ya keşke benimde belli olsaydı dün ikili testin sonuçlarını gösterdik doktorumuza çok şükür normal çıktı bu haber cinsiyeti ögrenemesemde bana yetti ne yapalım artık bekliycez

canım hayırlı olsun benim randevum 12 haziranda daha bekliycem of çok var ya keşke benimde belli olsaydı dün ikili testin sonuçlarını gösterdik doktorumuza çok şükür normal çıktı bu haber cinsiyeti ögrenemesemde bana yetti ne yapalım artık bekliycez

a.s.ne güzel test sonuçlarının ii cıkmasına sevindim canım bizim bebeklerimiz bu yılın en yakışıklı en güzel bebekleri olacak:emir_bebek: valla içiniz rahat olsun kızlar.. çünkü onların anneleri süper ve biz onları cok seviyoruz:nazar:

hayırlı olsun güzelim çok sevindim. Ben de yarın gideceğim doktora, sabırsızlanıyorum, inşallah öğrenebilirim cinsiyetini. Bakalım bir prens daha mı geliyor, yoksa prenses mi?

hayırlı olsun güzelim çok sevindim. Ben de yarın gideceğim doktora, sabırsızlanıyorum, inşallah öğrenebilirim cinsiyetini. Bakalım bir prens daha mı geliyor, yoksa prenses mi?

inşallah ögrenirsin canım benim ya :emir_bebek:bu arada dr un kim aynı yerdeyiz ya merak ettim

kızlar yaa ben de çok özledim bebişimi. dr %80 kız demişti biz de çok kaptırdık kendimizi. 31 mayısta randevum var dr bi sürprüz yapar mı acaba. bi de size bi öneri. birazcık görmemiş gibi oluyo ama biz ikili test için dr a gittiğimizde ultrason resimleri çok kalitesiz oluyo diye fotoğraf makinesi götürdük. sonra aklımıza geldi niye kameraya çekmiyoruz diye. sonra bebişimizi bi güzel kameraya çektik dr 10 dk falan göstermişti ama bizde 4 dklık hafıza kalmıştı.ultrasona girdiğimizde dr anlatıyo ama o an çok bişey anlamıyoruz. evde defalarca izleyince hangisi sağ hangisi sol bacağı, hangisi kordonu çok rahat ayırt eder oldum. muayenede çok duygulanmıştım ben de. size de tavsiye ederim görmemiş gibi oluyo ama ne yapalım hakkaten görmedik di mi

GÜNAYDIN KIZLAR..
sekreter hayırlı olsun canım oğlun:)allah analı babalı vede sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..benimkinede 2 li testte erkeğe benziyo dedi doktor ama kesin değil daha erken demişti 11+5 günlükken..şimdi 15 haziranda gidicez kontrole inş. ozaman belli olur cinsiyeti..kızlar valla bende artık çok sabırsızlanıyorum, hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak..her gece rüyamda görüyorum bebeğimi ve hep erkek:)

benim dr da devlet hastanesinde coşkan dincer duymuşsundur canım

aa evet duydum canım biliyorm hatta ilk hamile olduğumu ondan öğrendim diyebilrim. Hastaneye kan testi yaptırmaya gitmiştim, o varmış muayenede bu kağıtları falan imzalıyorlarya o imzaladı benimkileri, test sonucunu da alınca oradaki hemşirelere sordum gebelik var dediler, inanamadım çoşkan beyin yanına gittim bir de o baktı gebesin dedi :) güzel bir gündü

ya bide arkadaşlar bende 2 hafta önce seğrime gibi karnımda bi haraket hissettim ama emin olamadım..bidahada olmadı..acaba ben niye sizin gibi hissetmiyorum.geçen hafta kontrole gittiğimde ultrasonda gördüm ama oynadığını..aslında kendimi çok dinleyen biriyim ama..bebeğimi hissetmek için erken sanırım..hayırlısı..

GÜNAYDIN KIZLAR..
sekreter hayırlı olsun canım oğlun:)allah analı babalı vede sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..benimkinede 2 li testte erkeğe benziyo dedi doktor ama kesin değil daha erken demişti 11+5 günlükken..şimdi 15 haziranda gidicez kontrole inş. ozaman belli olur cinsiyeti..kızlar valla bende artık çok sabırsızlanıyorum, hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak..her gece rüyamda görüyorum bebeğimi ve hep erkek:)

canım bende ilk erkek görmüştüm zaten bi kez gördüm sonrası olmadı o kadar içten sevmiştim ki o bebegi simsiyah upuzun sacları vardı boncuk boncuk bakan kahverengi gözleri nasıl öpüyordum rüyamda onu..:nazar: ertesi gün dedim kesin erkek bu bebek yakışıklı bi oglum olacak dedim ve haklı cıktım annelerin içine doguyor zaten ya artık sıra saglıklı olarak onu kucagıma almaya geldi.allah hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin degil mi kızlarŞeniz

X