- 19 Mart 2008
- 2.019
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sana gitme demiştim utandım şimdi çünkü bende bebeğimi özledim dr de haziranın 2 sine gün verdi çok var sen gidersen bende gitmek isticektim ve de öle oldu.. :roflol:
valla bebişini görmek istiyosan özlediysen git canım maşşallah o kadar cok büyümüş ki ben bile izlemeye doyamadım dogrusu..minicik ellerini ayaklarını öyle güzel hareket ettiriyor ki bi an aglayasım bile geldi.. insan gercekten izlemeye doyamıyor kızlar ya acayip hareketli bi bebek ayrıca dr öyle dedi ay kızlar ne zaman kucagımıza alacagız biz bu yaramazları yadogurmaktan bile korkmuyorum artık sırf ona kavuşacagım diye
canım hayırlı olsun benim randevum 12 haziranda daha bekliycem of çok var ya keşke benimde belli olsaydı dün ikili testin sonuçlarını gösterdik doktorumuza çok şükür normal çıktı bu haber cinsiyeti ögrenemesemde bana yetti ne yapalım artık bekliycez
hayırlı olsun güzelim çok sevindim. Ben de yarın gideceğim doktora, sabırsızlanıyorum, inşallah öğrenebilirim cinsiyetini. Bakalım bir prens daha mı geliyor, yoksa prenses mi?
inşallah ögrenirsin canım benim ya bu arada dr un kim aynı yerdeyiz ya merak ettim
murat sarı doktorum, devlet hastanesinin doktoru. Senin doktorun kim?
benim dr da devlet hastanesinde coşkan dincer duymuşsundur canım
GÜNAYDIN KIZLAR..
sekreter hayırlı olsun canım oğlun:)allah analı babalı vede sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..benimkinede 2 li testte erkeğe benziyo dedi doktor ama kesin değil daha erken demişti 11+5 günlükken..şimdi 15 haziranda gidicez kontrole inş. ozaman belli olur cinsiyeti..kızlar valla bende artık çok sabırsızlanıyorum, hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak..her gece rüyamda görüyorum bebeğimi ve hep erkek:)