Telefon randevu falan yok gidip saatlerce sira bekliyorsunuz sabahin korunde gitseniz bile aksama dogru cikarsiniz oyle soyleyimTelefonu varmi sizde bende gitmek istiyorum ; ( bana ozelden mesaj atabilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefon randevu falan yok gidip saatlerce sira bekliyorsunuz sabahin korunde gitseniz bile aksama dogru cikarsiniz oyle soyleyimTelefonu varmi sizde bende gitmek istiyorum ; ( bana ozelden mesaj atabilirmisiniz
25e bakiyor. Evet her seyi bildi valla ben cok memnunum
Telefon randevu falan yok gidip saatlerce sira bekliyorsunuz sabahin korunde gitseniz bile aksama dogru cikarsiniz oyle soyleyim
Fiyatı iyiymiş ya ben 50 falan duymuştum vazgeçmiştim gitmekten. 25 se giderim. Sıra beklemesi kötüymüş ya :/ sen kaçta gittin kaçta çıktın acaba?
Ben sabah 10 da oradaydim aksam 16:30 gibi ciktim iste. Ama degdi hemde baya degdi cunku sadece fal bakmakla kalmiyor gidince anlarsiniz![]()
Daha once izmirdeki falcilar basligina faldan fuldan medet umulmaz diye sallayip birakmistim tabi o zaman tabiri caizse bi yerim bi yerime denkti ama gel gor ki hayat. Su anda hicbir seyim yok. Is, ask, para, ozgurluk kafayi yemek uzereyim, hicbir girisimim olumlu sonuc vermeyince gelecegi merak etmeye basladim ve pasakli birsen'e gitmek istiyorum ancak isin acikcasi da cok cekiniyorum cunku yuzune dokundugu arkadasimin suratinda iltihapli yaralar belirdi pisliginden :) yalniz gitmeye korktugum gibi o kadar uzun sure tek basima beklemeyi de gozum yemiyor acikcasi bir koca gun... Gidenlerden memnun olan bu yakin zamanda karsiyaka tarafindan gitmeyi dusunen varsa yoldas olup gidebiliriz. Olmazsa da kismet artik ama tek gidemem yani zaten hava erken karariyor neme lazim.
istersen birlikte gidebiliriz. yada bana da kadının adresini biliyosan verebilir misin
Ne zaman gidelimkadın örnekköydeymiş bildiğim kadarıyla. dolmuş şöforüne söyle indirirler filan diyorlar ama onu da söylemeye utanıyorum açıkçası![]()
kadın örnekköydeymiş bildiğim kadarıyla. dolmuş şöforüne söyle indirirler filan diyorlar ama onu da söylemeye utanıyorum açıkçası![]()