• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pasaklı birsen?

25e bakiyor. Evet her seyi bildi valla ben cok memnunum

Telefon randevu falan yok gidip saatlerce sira bekliyorsunuz sabahin korunde gitseniz bile aksama dogru cikarsiniz oyle soyleyim

Fiyatı iyiymiş ya ben 50 falan duymuştum vazgeçmiştim gitmekten. 25 se giderim. Sıra beklemesi kötüymüş ya :/ sen kaçta gittin kaçta çıktın acaba?

cumaları bakmıyormuş ve dedikleri çıkıyormuş seneler önce annem baktırmış ama çok pis kadın elinden su içilmez diyorlar :))

Fiyatı iyiymiş ya ben 50 falan duymuştum vazgeçmiştim gitmekten. 25 se giderim. Sıra beklemesi kötüymüş ya :/ sen kaçta gittin kaçta çıktın acaba?

Ben sabah 10 da oradaydim aksam 16:30 gibi ciktim iste. Ama degdi hemde baya degdi cunku sadece fal bakmakla kalmiyor gidince anlarsiniz ;)

Bir ara tekrar mı denesem, o kadar şaşırtmamıştı beni : ) Buradan gitmezsem, bir de uygun olup annemin izin vermesi var, normalde pek sevmiyor tercih etmiyor ama işten çıkmış çok bunalmıştım diye bir gidelim demiştik..

istanbuldan yeni geldim izmire karşıyakadayım tarot bakıyorum.şehir dışı müşterilerime telefonla bakıyorum.bugün karşıyakaka bir müşterime baktım fal tarot zaten uzun sürüyor ve bitinceye kadar tek bir soruyu defalarca sordu ve ben defalarca aynı soruya cevap verdim

kızlar pasaklı birsen gerçekten iyi biliyormu telefonunu bilen varmı evde yoksa başka şehirden gitmeyi düşünüyorum elim boş dönmüyeyim. bi de telefonda bakma ihtimali varmı

Aa bu kadına biz de gitmiştik yıllar önce hala yaşıyor mu bu kadın :KK45: Gerçekteen pasaklı! birsen :D su falı bakıyordu sanırım.Ne baktırdığımı ne dediğini bile unuttum..Demek ki yer etmemiş

Daha once izmirdeki falcilar basligina faldan fuldan medet umulmaz diye sallayip birakmistim tabi o zaman tabiri caizse bi yerim bi yerime denkti ama gel gor ki hayat. Su anda hicbir seyim yok. Is, ask, para, ozgurluk kafayi yemek uzereyim, hicbir girisimim olumlu sonuc vermeyince gelecegi merak etmeye basladim ve pasakli birsen'e gitmek istiyorum ancak isin acikcasi da cok cekiniyorum cunku yuzune dokundugu arkadasimin suratinda iltihapli yaralar belirdi pisliginden :) yalniz gitmeye korktugum gibi o kadar uzun sure tek basima beklemeyi de gozum yemiyor acikcasi bir koca gun... Gidenlerden memnun olan bu yakin zamanda karsiyaka tarafindan gitmeyi dusunen varsa yoldas olup gidebiliriz. Olmazsa da kismet artik ama tek gidemem yani zaten hava erken karariyor neme lazim.

Daha once izmirdeki falcilar basligina faldan fuldan medet umulmaz diye sallayip birakmistim tabi o zaman tabiri caizse bi yerim bi yerime denkti ama gel gor ki hayat. Su anda hicbir seyim yok. Is, ask, para, ozgurluk kafayi yemek uzereyim, hicbir girisimim olumlu sonuc vermeyince gelecegi merak etmeye basladim ve pasakli birsen'e gitmek istiyorum ancak isin acikcasi da cok cekiniyorum cunku yuzune dokundugu arkadasimin suratinda iltihapli yaralar belirdi pisliginden :) yalniz gitmeye korktugum gibi o kadar uzun sure tek basima beklemeyi de gozum yemiyor acikcasi bir koca gun... Gidenlerden memnun olan bu yakin zamanda karsiyaka tarafindan gitmeyi dusunen varsa yoldas olup gidebiliriz. Olmazsa da kismet artik ama tek gidemem yani zaten hava erken karariyor neme lazim.

canım bende gitmek istiyorum ve korkuyorum yerini de bilmiyorum. istersen birlikte gidebiliriz. bide bu kadının evini bilen var mı

istersen birlikte gidebiliriz. yada bana da kadının adresini biliyosan verebilir misin

kadın örnekköydeymiş bildiğim kadarıyla. dolmuş şöforüne söyle indirirler filan diyorlar ama onu da söylemeye utanıyorum açıkçası :D

Kolej var bilmiyorum biliyor musunuz örnekköyden çıktıktan sonra(yeni girne dolmuşu da var farklı yoldan yine aynı yere çıkar, kolej görünür yine), onu geçtikten bir süre sonra "köprüde" denir genelde ineceğiniz yer için. Kıraathane var köprünün başında. O köprüden geçip mahalleye gireceksiniz(düz gittikten sonra sağa dönün) ama orada sormanız gerekecek birine :KK51:
Otobüsle gidecekseniz yine orada durak var.

ya ben yarın pasaklı birsene gitmek istiyorum arkadaşımla. sabah 8 gibi gidicez. kendisi yaşıyor mu? yaşıyorsa fal bakıyor mu hala? beklentim çok yüksek şuan umarım karşılar:(

Back
X