- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
Eline sağlık canım marul yazmasan fark etmemistim valla süper uyum sağlamış
Basarilar diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık canım marul yazmasan fark etmemistim valla süper uyum sağlamış
Basarilar diliyorum![]()
Ellerine sağlık canım ,sen bu sunum işini bayağı kaptın ,başarılar dilerim.Merhaba pratik kolay bir tarifim var sizlere umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Eki Görüntüle 2118884 Eki Görüntüle 2118885
-1 litre süt
-1 buçuk paket pötibör bisküvi kakaolu yada normal
-1 tepeleme yemek k. Tereyağı
-2 paket vanilim
-3 çay b. Un
-2 çay b şeker
Yapılışı;
İlk olarak bisküvileri un gibi olana dek rondodan geçiriyoruz.
Ardından dikdörtgen fırın tepsimize boşluk kalmayacak şekilde yayıyoruz. Sonra muhallebimizi yapmaya başlıyoruz. 1 litre sütü derin tenceremize alıp içine onu ve şekeri ekleyip koyu bir kıvam alana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2118886
Koyulaşınca tereyağı ve vanilini ekleyip güzelce bir karıştırıp bisküvilerin üzerine dikkatlice sıpatula yardımı ile yayıyoruz. Ve 10 dk oda ısısına gelene kadar bekletip buzdolabına kaldırıyoruz 2-3 saat dinlendiriyoruz. Ardından 12 yada 16 eşit parçaya kestiğimiz muhallebimizi spatula yardımı ile yuvarlıyarak sarıyoruz biraz dağılabiliriz bisküvi ile kapatıyoruz dağılan yerlerini sonra da güzel süsleyip servis ediyoruz herkese afiyet olsun...
Eki Görüntüle 2118887 Eki Görüntüle 2118888 Eki Görüntüle 2118890
Yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar dilerim...
Eki Görüntüle 2118891 Eki Görüntüle 2118892 Eki Görüntüle 2118893 Eki Görüntüle 2118894 Eki Görüntüle 2118895
Sağol canım yok daha tam kapamadım aslında eşimin telinden çekiyorum ama o başımda hadi hadi dedikçe bu kadar olduEllerine sağlık canım ,sen bu sunum işini bayağı kaptın ,başarılar dilerim.
Ben tekken iyi çekiyorum ,daha konsantre oluyorumSağol canım yok daha tam kapamadım aslında eşimin telinden çekiyorum ama o başımda hadi hadi dedikçe bu kadar oldubende iyi Bi tel olsa binbir şekilde rahat rahat çekerim aslında canım ama yine de hoşuma giden bir fotoğraf çekebildim
![]()
Aynen yalnız olamadım hiç çekimlerde konsantrasyon önemli bide paçama yapışıp çekiştiren bir sıpacıkta varBen tekken iyi çekiyorum ,daha konsantre oluyorum,sen baskılara rağmen çok güzel çekimler yapmışsın
![]()
Evet kadayıfla yapacaktım ama yapılmıştı kadayıflı muhallebi pişti olmasın diye yapmadım böylesi de çok güzel oldu muhallebisine portakal kabuğu çok yakışır tavsiye ederim çok teşekkür ederimKadayıfla yapmıştım ama bisküvili hiç denemedim bi dahaki sefer bunu deneyeceğim çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık, sunum da şahane olmuş..![]()
Evet canım hoşgeldin teşekkür ederimAslicim bu seninsin dimi :)
Şahane olmuş ellerine sağlık![]()
Teşekkür ederimeline sağlık başarılar![]()
Hoşbuldum canımEvet canım hoşgeldin teşekkür ederim![]()
Kesinlikle alternatif pratik bir çok şekilde yapılabilir beğenmenize sevindimBu tarifi özelleştirme şansınız çok. Muhallebinin üstüne krem şanti koyup sarabilirsiniz.. Yine üstüne meyve fındık vesaire koyup sarabilirsiniz.Büskivi yerine hindistan cevizli olabilir ya da muhallebi kakolu büskivi sade ya da ikisi kakaolu şanti sade. Ya da şanti kakaolu muhallebi sade. Çok severim.
Çok teşekkürlerÇok başarılı nir.sunum olmuş ..
Bol şans ..
Nane yoklugu önemli degil, rengi acisindan marulla sunum daha güzel olmus, açmış :) Elinize saglik, basarilar.