- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
- Konu Sahibi gurtmingotam
Ellerine saglik canim harika görünüyor.. hem tadi hem sunumu bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru aslında çok doğru zaman zaman bunu bende düşünüyorum ama üşeniyorum sonra ordan onları çıkarmayaYapma kız şimdi utandırma![]()
İlk yıl bende hiç kullanmadım ama kullanıyorum yaa misafirlik diye bekliyorlar yazık kendimize de misafir gibi davranıyorum öyleyiz de aslında bu gün var yarın yoğuz demi canım
![]()
Çok teşekkür ederim tevafukumEllerine saglik canim harika görünüyor.. hem tadi hem sunumu bence![]()
Kesinlikle canım aminDoğru aslında çok doğru zaman zaman bunu bende düşünüyorum ama üşeniyorum sonra ordan onları çıkarmaya
Allah evimize hayırlı misafir nasip etsin.. Evimize değil muhabbetimize gelenden..
Özel malzeme alsaydım daha güzel olabilirdi aslında ama evde ne varsa kattım canım çok sağol taze birinci şansım varmı kızCanım ellerine sağlık, çok güzel görünüyor tatlınBunun sadesine de muzlusuna da bayılıyorum ben. Hem çok hafif oluyor tadı hem çok lezzetli
Başarılar diliyorum![]()
Sağolasın eflalimElinize sağlık başarılar
Böyle evde ne varsa usulü olunca daha güzel olmuş bence, hemen kalkıp benim de yapasım geldiÖzel malzeme alsaydım daha güzel olabilirdi aslında ama evde ne varsa kattım canım çok sağol taze birinci şansım varmı kız![]()
Evet canım ne kadar özenirsem güzel olmuyo ama çok güzel oldu aceleBöyle evde ne varsa usulü olunca daha güzel olmuş bence, hemen kalkıp benim de yapasım geldi
Benim favori tatlılarımdan biri bu sarma, hattı sütlü tatlılar kategorisi olunca eşime dedim bunu mu yapsam acaba diyeFotoğraf çekimin de sunumun da çok başarılı olmuş canım, bence şansın yüksek
![]()
İnşallah canımEvet canım ne kadar özenirsem güzel olmuyo ama çok güzel oldu aceleinşallah canım bende birinciler kervanına katılırım aranıza
![]()
Bende ona bakıyordum marul mu bu diye :)) ellerine sağlık bende düşündüm bunu yapmayı... bütün düşündüklerim kapıldı :))Kızlar kusuruma bakmayın nanem yoktu marulla renk kattım![]()
Aynen canım yapılanların hepsini düşündüm bende yaptım hemenBende ona bakıyordum marul mu bu diye :)) ellerine sağlık bende düşündüm bunu yapmayı... bütün düşündüklerim kapıldı :))
Merhaba pratik kolay bir tarifim var sizlere umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Eki Görüntüle 2118884 Eki Görüntüle 2118885
-1 litre süt
-1 buçuk paket pötibör bisküvi kakaolu yada normal
-1 tepeleme yemek k. Tereyağı
-2 paket vanilim
-3 çay b. Un
-2 çay b şeker
Yapılışı;
İlk olarak bisküvileri un gibi olana dek rondodan geçiriyoruz.
Ardından dikdörtgen fırın tepsimize boşluk kalmayacak şekilde yayıyoruz. Sonra muhallebimizi yapmaya başlıyoruz. 1 litre sütü derin tenceremize alıp içine onu ve şekeri ekleyip koyu bir kıvam alana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2118886
Koyulaşınca tereyağı ve vanilini ekleyip güzelce bir karıştırıp bisküvilerin üzerine dikkatlice sıpatula yardımı ile yayıyoruz. Ve 10 dk oda ısısına gelene kadar bekletip buzdolabına kaldırıyoruz 2-3 saat dinlendiriyoruz. Ardından 12 yada 16 eşit parçaya kestiğimiz muhallebimizi spatula yardımı ile yuvarlıyarak sarıyoruz biraz dağılabiliriz bisküvi ile kapatıyoruz dağılan yerlerini sonra da güzel süsleyip servis ediyoruz herkese afiyet olsun...
Eki Görüntüle 2118887 Eki Görüntüle 2118888 Eki Görüntüle 2118890
Yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar dilerim...
Eki Görüntüle 2118891 Eki Görüntüle 2118892 Eki Görüntüle 2118893 Eki Görüntüle 2118894 Eki Görüntüle 2118895
Teşekkür ederim canımSunum
Sunum harika olmuş çok ta güzel görünüyor başarılarcanım
Tabiki ablacım teşekkür ederimHarika olmuş ellerine sağlık olsun ,bir tabak istiyorum mümkünse.
Başarılar diliyorum sanada yarışmada![]()
Çok teşekkür ederimEllerinize saglik basarilar diliyorum.![]()
Tabiki ablacım teşekkür ederim![]()