partnerimle sorun

Emilia1000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
3
1
1
31
Partnerimle yaklaşık 3 yıldır ilişkimiz var ve birlikte yaşıyoruz. İlişkimizin başından beri özel alan diye bir şeyimiz olmadı. Telefon şifrelerimizi biliyorduk, birbirimizin mesajlarına giriyorduk ve işlerine karışıyorduk. Aslında bunun doğru bir şey olmadığını biliyordum ama o bu davranışları o kadar çok yaptı ki, ben de onun gibi oldum.

Dün yemek yüzünden tartıştık. Yemeği hazırladım, iki kez çağırdım “Gel yemek yiyelim” diye ama o hâlâ telefonuna dalmıştı ve beni duymadı. Sonunda masayı hazırladım, geldi ve ona “Kiminle mesajlaşıyordun?” dedim. İlk başta “Kimseyle” dedi. Sonra “Seni mesajlaşırken gördüm” dedim. “Birçok kişiyle” diye cevap verdi. “Sürekli beni kontrol etmenden bıktım” dedi.

Ben de ona şöyle dedim: “Eğer durum tam tersi olsaydı ve sen bana bu soruyu sorsaydın, ben böyle cevap verseydim yine bu kadar sakin mi olurdun?” O da “Yemek yemiyorum” dedi, odaya girdi ve kapıyı kilitledi. Ben de kapıya vurmaya başladım ve bağırdım. Bana “Bin kere söyledim, bağırma” dedi. Ben de “Aklımı rahatlatmıyorsun, tabii ki bağırıyorum” dedim. O da “Sana ne, hesap vermek istemiyorum” dedi.

Telefonunun şifresini değiştirdi ve sorularıma bile cevap vermiyor. Hep öyle bir şey yapıyor ki, ben suçlu oluyorum ve özür dilemek zorunda kalıyorum. Sonunda da şöyle dedi: “Bu evin kirasını ben ödüyorum. Evimde bağırmaya hakkın yok. Bu son olsun.”

Ben en sonunda özür diledim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kendimi suçlu hissediyorum ama nedenini bilmiyorum. Sizce yanlış olan kişi ben miyim?

Bu adamın her hizmetini görüp üstüne azar işitiyorsun açık açık kovmuş. Ben de sevgilimle aynı evde yaşadım ama küçüktük ve beraber yaptık her şeyi. Okul bitince de evlendik. 31 yaşında olsam kimseyle evlenmeden aynı evde yaşayıp azar işitmem ya. Kaybetme korkusu kalmamış adamda

O evde bir dk dahi durmazdım, ilişkiniz iyice laçkalaşmış.

Bence bu ilişki yanlış saygı yok bu ilişkide neden sürdürmek zorundasınız neden seviyorsunuz neden parasını onun ödediği evde oturmak zorundasınız neden onun yemeğini pişirmek zorundasınız.Tanimak için aynı evi paylaştiniz tanıdığınız şeyler hoşunuza gittimi ? Neyine mecbursunuz sevgi desem ne biçim sevgi ilgi desem ne biçim ilgi .Hadi millet kocam param yok çocuk var diye köle isaura gibi hayatlarda yaşlanıyor sizin zorunuz ne ? Evet suçlu hissedin kendinize bunu layık gördüğünüz için

Al evini basina çal deyip cikmadiysaniz ne desek boş..

Hesap vermek istemiyorum kiminle konuştuğumun, bu evin kirasını ben ödüyorum evimde bağırmaya hakkın yok dediği yerde ben olsam çoktan gitmiştim o evden. Bu ilişki çok toksik bir ilişkiymiş zaten birbirinizi boğmuşsunuz . Sosyal medya hesabını sürekli kontrol etmek, ilişkide partnerlerin birbirine özel alan tanımaması büyük bir sorun. Böyle birisi için güven sorunu var diye düşünürdüm. Hiç düşünmeden ayrıl bence.

Niye tek başına ödüyor kirayı, ne sıfatla bulunuyorsunuz o evde?
Ben evin başka masraflarini karşiliyorum, kirasını o ödüyor, böyle anlaştik.ama sanki ben hiçbir şeye yaramiyormuşum gibi davraniyor. birlikte goç ettik, yeni bir ulke... hersey çok stress li

Son düzenleme:
birlikte goç ettik... yeni ulke yeni dil yeni ortam...bazen korkuyorum,bazen yalniz hissediyorum...aslında çok iyi davrandiği zamanlar var, bana çok iyilikler yapıyor, doğum gunu, hediyeler... ama kendisine mudahele izni veriyor bana ise hiçbirseyi sorgulama izni vermiyor... istemiyorsan git diyor...gidemicemi bu şartlar altinda bildiği için

O zaman işinizi gücünüzü yoluna koyun bir şekilde barınacak yer işini ayarlayın en olabilecek sürede ayrılın o zamana kadar da rol yapın orda olmadı diye dönmeyin buraya yapışın bir şekilde işe güce dile birşeyler yapin cektiginize değsin genede güçlendiğiniz ilk anda yol alın .

Alsın evini başına çalsın, kiralık ev mi yok?? 1 dk daha durma çık git sonra da kendi evini kirala sen de. Parasını veriyorsun yaaa kendi evinde rahatça yaşarsın bu ayıyı da engelle

Niye gidemiyorsun anlayamadım, en kötü toplarsın eşyalarını bir bilet alır dönersin. Türkiye de Mozambik değil abartmayın iyi kötü yaşanılan bir ülke. BU öküzün ağız kokusunu çekmekten iyidir, eski hayatına eski işine dönersin en kötü.

Ben evin başka masraflarini karşiliyorum, kirasını o ödüyor, böyle anlaştik.ama sanki ben hiçbir şeye yaramiyormuşum gibi davraniyor. birlikte goç ettik, yeni bir ulke... hersey çok stress li

Eeeee işin de varmış paran da varmış tut bir ev çık git. Adam kirayı ödüyorsa sen de yediğini içtiğini ödüyorsun köle değilsin ya eşşek aleyhisselamı besleyip bir de üstüne tatava çekiyorsun ... başka yer bul kaç acilen.

Sana kapıyı göstermiş kibarca. Karın tokluğuna evimde kalıyorsun, canımı sıkma demis basbayağı

Okurken içim daraldı rahatsız hissettim.3 yılda millet askere gidiyor evlenip çocuk yapıyor üstüne.Bu adam sizinle neden evlenmemiş ikinizde istemiyor muydunuz ?

Eğer siz istediğiniz halde evlenmediyse sizi oyalamış bunca sene.Zaten evli gibiymişsiniz adama evlenmeden bütün her şeyi altın tepsiyle sunmuşsunuz sonra arpası fazla gelmiş size böyle davranmaya başlamış.

Yanlış anlamayın beni ilgilendirmez evlenmeden aynı evde yaşayan yaşasın ama 3 sene az bir zaman değil.Birkaç ay yaşayıp adamı gözlemlemek daha mantıklı yıllarca olursa böyle heyecanı kalmaz başkalarına da yazar aldatır da.Çünkü istediği her şeyi vermişsiniz.Tabi karaktersizliğine arka çıkmaz bu ama maalesef gerçekler bunlar.

Akıllı ol , cantanı hazırla ve tek kelime etmesen terk et o evi. Adam seni istemiyo evin kirasıyla da tehtit mi ediyo ne halt ediyo neyi ima ediyosa derhal o evi terk etmeliydin. Ortada fal yok yumurta yok hayrola bu davranışlar ? Bir çok kişiyleyse gönül maceraları çoktan başlamış cepte keklik çoktan olmuşsun.

Niye tek başına ödüyor kirayı, ne sıfatla bulunuyorsunuz o evde?
Kadının belki ödeyecek durumu yok sevgilisi baştan kabul etmese almazdı onu.Ayrıca sırf evlenmedi diye mi bu soruyu soruyorsunuz evlendikten sonra kocasının kirayı ödediği kadınlar bol ya hani.

Ne sıfatla o evdesin diye saçma bir üslup olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…