How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Partnerimle birlikteyken orgasm olamıyorum...

Irem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
1
0
86
İzmir
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bir sorunum var... Yalnızken masturbasyon yaptığımda orgasm olabiliyorum ama erkek arkadaşım parmaklarıyla ya da diliyle stimule ettiği zaman tam orgasm esnasında istemeden kendimi kasıyorum ve orgasm olamıyorum ve beklediğim gibi zevkin doruklarına çıkamadığım için sinirim bozuluyor ve bırakmasını söylüyorum 3-4 defa denedik ve hep aynı şey oldu. Acaba devam mı etmeliyiz...

bence degistrn birz meselaa parmaklarken ayni anda opusun stresin kasilmalarin azair

once hi mantarina care bul "partner"inin agzini yuzunu yara etme bari.. teyyy allaaamyaaaa....:20:

Günde 500 kez orgazm oluyor

Cep telefonu titreşimi, tren yolculuğu ya da turnike sesi yetiyor!

İngiltere'de Basingstoke'da yaşayan ve geçmini temizlikçilikten kazanan Zara Richardson günde 500 kez orgazm oluyor.

30 yaşındaki Richardson'u cep telefonu titreşiminden, trende yolculuk sırasında sarsılmaya, alışverişte kullanılan arabadan turnike sesine birçok şey uyarabiliyor. Bunun nedeni Richardson'ın kısa adı tıpta 'PSAS' olarak bilinen Sürekli Cinsel Uyarılma Sendromu'ndan musdarip olması. Bu durum arkadaşlarıyla akşam yemeği yerken hatta iş görüşmesinde bile sürekli 'orgazm krizi' tutan Richardson'ın hayatını kabusa çeviriyor.

Doktorların kendisine anti-depresan ve ağrı kesici verdiğini ancak bunların da kesin çözüm olmadığını anlatan Richardson, "Vücudumun kontrolünü kaybediyorum bu korkunç bir şey. Her kadın orgazm olmak ister ben seksten soğudum. Bazen bir paket donmuş havuç veya bezelye üzerinde oturuyorum çünkü soğuk orgazm isteğini biraz azaltıyor" diyor.

"TATMİN ETMENİN İMKANI YOK!"
Erkek arkadaşı Rob'un "Seni cinsel anlamda tatmin etmemin imkanı yok" diyerek kendisini terk ettiğini söyleyen Richardson, "Bu sendrom nedeniyle yalnız kalmaya mahkumum" diyerek kesin tedavi bulunması amacıyla yapılacak araştırmalar için bağış toplamayı planlıyor.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/785220-gunde-500-kez-orgazm-oluyor

:17::18:

Dış yada iç genlitalde mantar meydana gelirse bu şekilde oral sex yapılırsa Adam Hastalık hastası bıle olur o mantar çok tehlikeli.:30:

hadi ya gerçek mi bu:53:
e peki kadınların neredeyse %80 mantar hastası oluyor zaman zaman bir çoğuda habersiz belkide mantar olduğundan bunlar oral sex yapmıyorlar mı ki

hadi ya gerçek mi bu:53:
e peki kadınların neredeyse %80 mantar hastası oluyor zaman zaman bir çoğuda habersiz belkide mantar olduğundan bunlar oral sex yapmıyorlar mı ki

vallha ebn 1 kere mantar oldum oda Naylon çamaşır kulnamaktan başka nedenleride şunalr : Meyveli kondom kullanmak Vajınayı sabunla yıkamak parfum vb sıkmak sürmek.. :40:

Dudaklarında uç felan çıkıyordur hasta ouyorlardır ama bundan olduklarını bılmıyolardır.. Yada yapmıyorlardı zaten Bir çok türk ailesi oral sex i bile bilmez bi çoguda yapmaz...:ssz:

Birde habersiz olmalarının imkanı yok.. aşırı kaşıntı kızarıklık.. Bunalr normal şeyler dğeilki yanıyor resmen.. Duramıyorsun kaşıntıdan

Son düzenleme:
vallha ebn 1 kere mantar oldum oda Naylon çamaşır kulnamaktan başka nedenleride şunalr : Meyveli kondom kullanmak Vajınayı sabunla yıkamak parfum vb sıkmak sürmek.. :40:

Dudaklarında uç felan çıkıyordur hasta ouyorlardır ama bundan olduklarını bılmıyolardır.. Yada yapmıyorlardı zaten Bir çok türk ailesi oral sex i bile bilmez bi çoguda yapmaz...:ssz:

Birde habersiz olmalarının imkanı yok.. aşırı kaşıntı kızarıklık.. Bunalr normal şeyler dğeilki yanıyor resmen.. Duramıyorsun kaşıntıdan

canım ben belirtilerini biliyorum çok kez mantar oldum o kaşıntı nasıl biliyorum yani ama hani kimisnde kaşıntı fazla olmayabiliyor akıntı renginden anlaşılıyor kimiside yani ne bilim işte dudaklarında uçuk çıkartıcak kadar zaararlı olduğunu bilmiyordum ben öğrenmiş oldum;)

Son düzenleme:
Back