• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmakta oluan minik ey:(yardm eder misiniz?

vnlykrby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
16
0
86
Eskişehir
ben öğrenciyim..kalem elimizden eksik olmuyo ne yazıkki..bu yüzden sağ elimin orta parmağında tam kalemin geldiği yerde bişey oluştu ve sert bişey gitmiyo..çok kötü duruyo:(sağ elimi onun yüzünden hiç sevmiyorum..bilen fikri olan var mı:(

öğrencilik bitince geçiyor cnm benmde vardı bir zamanlar :delphin:
fazla takma utancak bişi yok bunda öğrenciiğin tadını çıkar :teselli:

oradaki deri sertleşmiş gibi hissediyorsun değil mi canım.o bende de vardı ama çok yazı yazmayınca geçiyor.ama senin yazman grektiği için krem filan sürebilirsin orayı yumuşatması için.kalıcı birşey değil zaten takma boşver.hihoyyyt

Canım bende de olmuştu,arkadaşın dediği gibi bir süre sonra geçiyor.
Bu arada kalemlere takılan ve tam parmağın şiş tarafına gelip şişmesini engelleyen bir cisim de var,haberin olsun fakat adını bilmiyorum malesef.

her öğrencide olur canım o. şimdi üçgen kalemler var onlardan kullanarak biraz daha acını hafifletebilirsin

Benimde var, maalesef işimde de sürekli kalem elimde olduğu için maalesef geçmedi :1no2:

aaa yalnız değilmişim benim hiç bi arkadaşımda yok ben kalemi çok sıkarak yazı yazdığım için bende var sanıyodum sevindim :dance:
şakası bi yana orta parmakta küçük beze gibi bişi hafif yamuk görüntüsü veriyor. valla alıştım geçmiyor bu vazelinle ovuyorum bazen hafif yumuşuyor. en azından nasırlaşmaması için bol bol krem sürmek lazım nasırlaşırsa çok acır. :teselli:

wallaa bendede war..sağ elimin ortaparmağımda tırnağımın başladığı yerin biraz daha altı we parmağımın sol yanında :) ama ben takmıom yaa:CüvCüv:

Canım öğrencilik bitince ve kalemi eline daha az almaya başlayınca görünümü hafifliyo.
Aynı şey bende de olmuştu ama şimdi tepe gibi olan yer indi.Fakat hala biraz sert,ona yapacak bişi yok..
Arkadaşların da dediği gibi yumuşak versatilli kalem kullan ...

mühim olan tırnak şekli benimde o şişlikten vardı kalemi çokk sıktığımdan lise bitti oda gitti denecekk kadar az ama tırnakk şeklim hala acayiplaelaelaelaelae

aynı şey bnde de war cnm yalnız değilsin merak etme.ben düzenl, manikür yaptırıorum ztn en çok o parmak uğraştırıoo ama kendinde manikür aletleriyle çok rahatsız oluosan düzeltebilirsin onu..bnde sağ elimi hiç sewmiom bakımsız olduumu kalem elimizden düşmüo ki ah bu ööğrencilikk :1no2:

witamin eksikliğinden kaynaklanan bişey olabilir beyaz,belirgin we sertse witamin eksikliğindendir kurufasülye fln yersen geçebilir yada düzensiz beslenmenden dolayıda olabilir daha sağlıklı beslenmeni öneririm 1 kaç haftada geçebilir

ben kendimi bildim bileli var hatta sana şöle söliyim bide orta parmagının ortasındada çıkar yakında:jeyyar:

valla bizimde yazı yazmakdan kalemi tuttuuumuz orta parmaımın tırnağanın yan tarafı çöküosırnaşık şey tabi herkesde oluo uzun tatillerde normale dönüo elimiz

ya bunu okynca nasıl sevindim bilemezsiniz aynı sorun bendede var ve en önemlisi o bölge artık yazı yazınca ağrımaya başladı ne yapabilirim lütfen yardım edin yazı yazarken çok acıyo..

benim parmağımda da var maalesef:gitme: malum öğrencilik..:delphin: ama şu yaz tatilinde indi o şiş biraz:sm_cool: üçgen kalem öneriyorum.. =):teselli:

canım ya çeresi varmı bilmiyorum ama gerçekten yazı yazmayı bırakınca geçiyo meraklanma
ben daha lise 2 ye geçtim kalemi brakmam için çookk uzun bir süre var önümde kalemi çok sert kullanıyodum artık daha dikket ediyorum ama acımaya devam ediyo krem fln sürsm geçer mikii

Back