Parmakla kızlik zarı bozulur mu

Gerckenten de çok tesekür ederim hani aklım kıt kıt yetiyor canım acımadı kanama bile dahi olmadı

Sebebi neydi ki ?

Parmağını sokma sebebin
Küçük tüm mantar enfeksiyonu geçirdim o bölgede çok çıkmıştı hani sürekli kaşıyor dum hani ben orda bir zar olduğunu bile bilmiyordum sadece 1 defalık soktum ne kan geldi ne de acı duydum sonrada duydum parmakla kızlık zarı bozulacagini

Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…