- 11 Mayıs 2022
- 2.348
- 2.841
O anın hissiyle fark edilmeyebilir ama ihtimal diyorum kesin bozulmuştur diyememBozulsa ufakta olsa bir his olmaz mıydı daha önce yaşamadığım için bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O anın hissiyle fark edilmeyebilir ama ihtimal diyorum kesin bozulmuştur diyememBozulsa ufakta olsa bir his olmaz mıydı daha önce yaşamadığım için bilemiyorum
Bende ona atarım sinan gibi
Sinanı Allah bildiği gibi yapsın
Çilek emojisi at bide
Atarım atmam sağane
Tallama geddim ben
ayyyy Sinan demesin kimseÇalı topladım bir buçuk ekmek yidim
Ağğğziiniii toplayacak
O çalılar anladım sen
Ya anlamıyorum vücudunuzu neden böyle bozulan bir şey olarak algılıyorsunuz, himen bozulan bir şey olmadığı için bozulmamıştır. En fazla yırtılır içinden bir şey geçtiğinde, o da herkeste olmayabilir. Sizin fizyolojinize bağlı yani esnek bir vücut parçası bu, bir şey içinden geçtiğinde yırtılmıyor yani kanamıyor olabilir sizin vücudunuzdaki. Ben "kızlık zarı" kelimesini kullanmaya bile iğreniyorum, zorlasam himen diyorum. Siz de kendinizi bozulacak bir şey gibi görmeyin.
Az uzun olsa çevirip kendine s.kacak adamsın gelmiş burda bana aklını mı kaçırdın diyorsun bir s.ktir git aynen kardeş aklımı yitirdim şimdi de ceremesini çekiyorum oldu muayyyy Sinan demesin kimse
herifi bulup yumruklayasım geliyor
konu sahibi aklınızı peynir ekmekle mi yediniz neden öyle bişey yaptınız?
Ya ha şu ha bu, yırtılmış da olabilir yırtılmamış da olabilir sizin fizyolojinize göre, herkesteki bir değil işte ben de onu diyorum. Dersimi boşverin, o metinde de dedim bilemeyiz diye. Ama genelde yırtılınca oradaki kılcal damarlardan kan sızıyor, kan görmediğinize göre yırtılmamış olabilir. Yine de bilmek mümkün değil.Soru mu değiştiriyorum o zaman "hymen yırtılmış mıdır" oldu mu? Dersinize htiyacım yok aklıma takılan bir şeyi sordum sadece
bi kere adam değil kadınım...Az uzun olsa çevirip kendine s.kacak adamsın gelmiş burda bana aklını mı kaçırdın diyorsun bir s.ktir git aynen kardeş aklımı yitirdim şimdi de ceremesini çekiyorum oldu mu
Aç bakim muayene edim seni. Yoksa anlamam imkansız.
Ben büyük bir aptallık yaptım vajinamdan içeri parmağımı soktum neredeyse tamamını ama ne bir acı ne bir kanama en ufak bir his bile olmadı kızlık zarım bozulmuş olabilir mi
Yok yok birşey olmamıştır ayağını sokmayı deneBen büyük bir aptallık yaptım vajinamdan içeri parmağımı soktum neredeyse tamamını ama ne bir acı ne bir kanama en ufak bir his bile olmadı kızlık zarım bozulmuş olabilir mi
Bu nasıl bir tavır yaYok yok birşey olmamıştır ayağını sokmayı dene
Gerçekten gizli sapığın gibisiniz ay bu kadar bana hayran ve takıntılı olmayın lütfenBu nasıl bir tavır ya
Neden her konuda böyle sevimsiz yorumlar yapıyorsunuz? Piskolojik sorununuz mu var?
Ayağını sokmayı dene ne demek ya, size verilen terbiye bumu?Gerçekten gizli sapığın gibisiniz ay bu kadar bana hayran ve takıntılı olmayın lütfen
Gerçekten beni takip etmeyi bırak ya sapık filan misin senAyağını sokmayı dene ne demek ya, size verilen terbiye bumu?